Tematické, Strana 4
- Valentín (14.2.)
- MDŽ (8.3.)
- Deň učiteľov (28.3.)
- Výroba domácich gumených cukríkov
- Príprava domácej zmrzliny a zmrzlinových toriet
- Halloween
- Birmovka, prvé sväté prijímanie
- Krst
Najpredávanejšie
KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie?
So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.
Je skvelá aj na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.
Návod na použitie:
Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.
Oblátkové poháriky na zmrzlinu veľkosť S môžete podobne ako kornútky využiť na zmrzlinu, na špeciálne zákusky, aj na košický med. Tiež ich môžete využiť ako jedlý EKO obal na dezerty, ktorý sa nemusí po použití vyhodiť, ale zjesť. Vtedy je potrebné vnútro pohárika vymazať čokoládovou polevou, aby sa oblátka od dezertu nerozmočila.
Posielame dobre zabalené v kartónovej škatuli, aby sa pri preprave nepoškodili.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru.
Ovečka vo vajci - dekorácia z jedlej oblátky
Jedlá Veľkonočná dekorácia na zdobenie zákuskov, dezertov, toriet, perníčkov, medovníčkovv. Určite si nájdu aj iné využitie podľa Vašej fantázie.
Rozmer: 4,2 x 3,1 cm
APLIKÁCIA:
- Ľahko sa prichytia na akýkoľvek vlhký (vodou potretý) povrch. Pri aplikácii na suchý povrch stačí spodnú stranu dekorácie zľahka navlhčiť a pritlačiť.
- Dekorácie sa môžu spolu s cestom tiež piecť – zapekať.
- Pri aplikácii dekorácií na torty a zákusky, použite gél na jedlé obrázky: 20 g, 50 g, 600 g.
Gél môžete tiež naniesť v tenkej vrstve na povrch dekorácie, čím zvýrazníte jej farebnosť a docielite lesklý efekt. Gél nanášajte rovnomerne za pomoci roztieracieho noža, alebo plochého širšieho štetca. Pri manipulácii s jedlými dekoráciami dbajte na to, aby ste mali vždy suché ruky!