146 položiek celkom
Tortové oblátky na plnenie 47 x 29 cm; 1 kg
9,05 € bez DPH
9,95 €

S tortovými oblátkami pripravíte napríklad grilážky, domáce horalky, nepečené zákusky alebo ruskú zmrzlinu rýchlo a jednoducho.

Balenie obsahuje 17 ks tortových oblátok. Rozmer oblátky je 47 x 29 cm.

Kód: 1940
Tvarohový fond na zákusky, torty, cheesecake a zmrzlinu 125g HoHo
5,73 € bez DPH
6,30 €

Návod na prípravu:

  • 60 g tvarohový fond
  • 100 ml voda
  • 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1765
KARAMELINDA domáci karamelový krém 250g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 €

Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).

Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.

Kód: 1764
Fond ČOKOLÁDA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,27 € bez DPH
4,70 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Čokoláda 
  • 135 ml voda
  • 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1758
Fond LESNÉ OVOCIE 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,73 € bez DPH
5,20 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1756
Perličky viacfarebné 50 g
1,41 € bez DPH
1,55 €

Balíček Perličky viacfarebné obsahuje mix guličiek rôznych farieb, ktoré môžete použiť napríklad na zdobenie tort, zákuskov, dezertov, cake-pops alebo medovníkov.

Kód: 1308
Želatína 200g HoHo
3 € bez DPH
3,30 €

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.

Má príjemnú jemne sladkastú chuť.

Návod na prípravu:

  • 200g želatíny
  • 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)

Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.

Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Kód: 1175
Želé zelené jablko
3,59 € bez DPH
3,95 €

Prípravok na výrobu domáceho želé vo výhodnom balení.

Želé stačí len ohriať na určitú teplotu, (pridať kúsok kyseliny citrónovej rozpustenej vo vode), vyliať do formy a máte hotovo. Želatina stvrdne veľmi rýchlo - za pár sekúnd.

NÁVOD:

  • 700 g želé - mäta
  • 7 g kyselina citrónová
  • 7 g voda

Želé zahrejte vo vodnom kúpelina teplotu 85°C a zľahka primiešajte 50%-ný roztok kyseliny citrónovej. Rýchlo miešajte, kým nevznikne homogénna hmota.

Nalejte do foriem a nechajte tuhnúť 5 - 10 minút. Potom posypte cukrom a krájajte ľubovoľné tvary a opäť pocukrujte. 

Kód: 1100
Nugeta s vysokým podielom orieškov
3,18 € bez DPH
3,50 €

Kvalitná nugeta s vysokým podielom zdravých lieskových orieškov.

Naplňte ňou palacinky, lievance, croissanty, spravte si z nej čokoládový milkshake alebo si ju len tak natrite na chleba :)

Kód: 1096
Millac gold šľahačka
4,91 € bez DPH
5,40 €

KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie? 

So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.

Je skvelá aj  na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.

Návod na použitie:

Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu. 

Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.

Kód: 1094
GAMARO rastlinná smotana na šľahanie 1l
5,05 € bez DPH
5,55 €

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.

GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. 
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.

Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pastypudingové krémy, alebo ovocné náplne.

Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.

NÁVOD:

Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.

Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C.

OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie pod receptom).

 

 

RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Kód: 1035