AGAR AGAR - MORSKÁ RIASA (prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok) 50g HoHo
Kód: 2212Súvisiaci tovar
Podrobný popis
POUŽITIE:
Agar sa dá ľahko a rýchlo pripraviť, pretože vyžaduje veľmi krátke varenie. Na vychladnutie pri izbovej teplote však potrebuje asi hodinu.
Na prípravu želatíny: 10g AGAR nasypte do 1 l vody, zamiešajte metličkou a priveďte do varu. NEVARTE!!! Agar má len zovrieť a hneď ho vylejte do pripravenej formy a nechajte v chlade stuhnúť.
Ak chcete mať ochutenú želatinu - nahraďte časť vody ovocnou, alebo zeleninovou šťavou, alebo vychladnutým zeleninovým vývarom. Ochutiť môžete podľa potreby medom, cukrom, bylinkami, soľou, podľa toho, či pripravujete želatinu na sladko, alebo na slano.
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnkové suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Cukor: | bez cukru |
Zloženie: | morská riasa Agar |
Skladovanie: | Skladovať na suchom a tmavom mieste do 25 °C. |
Krajina pôvodu: | Taliansko |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.