Tematické, Strana 2
- Valentín (14.2.)
- MDŽ (8.3.)
- Deň učiteľov (28.3.)
- Výroba domácich gumených cukríkov
- Príprava domácej zmrzliny a zmrzlinových toriet
- Halloween
- Birmovka, prvé sväté prijímanie
- Krst
Najpredávanejšie
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu:
- 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
- 150 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
Návod na prípravu:
- 60 g tvarohový fond
- 100 ml voda
- 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
NÁVOD NA PRÍPRAVU A RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇
Jedlý posyp ČERVENÁ ZMES
Táto zmes posypov FunCakes je ideálna na zdobenie toriet, koláčikov, šišiek, dezertov, zmrzliny a iných sladkých dobrôt! Nielen dobre vyzerajú, ale aj výborne chutia!
Zmes obsahuje malé a väčšie guličky a cukrové kamienky.
Hmotnosť netto: 70 g
Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.
Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.
Máte doma zmrzlinu ale chýbajú vám kornútky?
Žiadny problém - máme pre Vás balenie rovno so 100 kusmi, ktoré môžu byť u Vás doma už zajtra.
Momentálne máme na sklade vzor kornútku ako je na druhom obrázku.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
KOSTIČKY silikónová forma na cukríky veľká. Vhodná na cukríky, sušienky, čokoládu, ľad atď.
Neobsahuje pipetu.
Rozmer formy: 20 x 30 cm, výška 0,7 cm
Rozmer kostičky: 2,5 x 1,25 cm
Materiál: silikón
Počet kostičiek vo forme:108 ks
Farba formy: podľa aktuálnej dostupnosti na sklade
Teplotná odolnosť: -40 ℃ až 230 ℃
✔ Vlastnosti - kvalita, jednoduché použitie, ľahké čistenie, prenosné.
✔ Materiál - mäkký, netoxický, nelepivý, tvárny, šetrný k životnému prostrediu.
✔ Bezpečné - vhodné do rúry, mikrovlnnej rúry, umývačky riadu a chladničky. Nebojte sa používať a ľahko sa používa.
✔ Pohodlné, opakovane použiteľné, nepriepustné a ľahko sa čistí.
KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie?
So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.
Je skvelá aj na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.
Návod na použitie:
Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.
Oblátkové poháriky na zmrzlinu veľkosť S môžete podobne ako kornútky využiť na zmrzlinu, na špeciálne zákusky, aj na košický med. Tiež ich môžete využiť ako jedlý EKO obal na dezerty, ktorý sa nemusí po použití vyhodiť, ale zjesť. Vtedy je potrebné vnútro pohárika vymazať čokoládovou polevou, aby sa oblátka od dezertu nerozmočila.
Posielame dobre zabalené v kartónovej škatuli, aby sa pri preprave nepoškodili.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia a len veľmi malé množstvo cukru.