Tematické, Strana 2
-
Valentín (14.2.)
-
MDŽ (8.3.)
-
Deň učiteľov (28.3.)
-
Výroba domácich gumených cukríkov
-
Príprava domácej zmrzliny a zmrzlinových toriet
-
Halloween
-
Birmovka, prvé sväté prijímanie
-
Krst
Najpredávanejšie
![Čierne kornútky na zmrzlinu 25 ks HoHo 5](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/12189-4_cierne-kornutky-na-zmrzlinu-25-ks-hoho-5.jpg?5df8fc73
)
Zdá sa Vám obyčajný kornútok nudný? Vyskúšajte čierny kornútok!
Za super fotkou na Instagram nemusíte chodiť až do Bratislavy! Čierne kornútky Vám doručíme domov a vy si do nich dáte svoju obľúbenú zmrzlinu.
Kornútky neobsahujú mlieko ani vajcia. Navyše obsahujú zdravý kokosový tuk.
![Nugeta s vysokým podielom orieškov](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/8433_nugeta-s-vysokym-podielom-orieskov.jpg?5df8fc73
)
Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg
Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)
Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.
![Čokoládovo-lieskovcový krém s vysokým podielom orieškov 250 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/942-4_cokoladovo-lieskovcovy-krem-s-vysokym-podielom-orieskov-250-g.jpg?664c8c98
)
Čokoládovo - lieskovcový krém, výhodné balenie 1 kg
Kvalitný Čokoládovo-lieskovcový krém, vhodný do krémov, palaciniek, lievancov, čokoládový milkshake alebo len tak na maškrtenie :)
Pripravili sme ho pre Vás s dôrazom na najlepšie suroviny a bez umelých prísad, aby ste si mohli vychutnať čistú a autentickú chuť.
![DRAKULA Hotel Transylvánia modelovaná figúrka na tortu (upír)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/16373_drakula-hotel-transylvania-modelovana-figurka-na-tortu--upir.jpg?5f509ef0
)
Jedlá figúrka. Veľkosť cca 15 cm.
FIGÚRKY A OZDOBY NA OBJEDNÁVKU TREBA OBJEDNAŤ A VYPLATIŤ MINIMÁLNE 10 DNÍ PREDOM.
- Ak potrebujete figúrku za kratší čas ako je 10 dní, informujte sa na telefónnom čísle 0917 860 860 o možnosti kratšieho dodania za rýchlostný príplatok 50%.
- Po overení výrobných možností Vás budeme informovať o výsledku.
![Duch jedlá ozdoba](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/16508_duch-jedla-ozdoba.jpg?5f5a3b00
)
Jedlá ozdoba DUCH je vyrobená z modelovacej hmoty.
Rozmer: 7 cm
![Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts 250g 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/12957-1_farebna-cokolada-cierna-deco-melts-250g-2.jpg?5df8fc73
)
Farebná čokoláda ČIERNA Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.
![Farebná čokoláda ORANŽOVÁ Deco Melts 250g 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15431-1_farebna-cokolada-oranzova-deco-melts-250g-2.jpg?5ee201af
)
Farebná čokoláda ORANŽOVÁ Deco Melts
Ľahko sa roztopí a to aj opakovane!
Vhodná do mikrovlnky aj na prípravu vo vodnom kúpeli.
Mikrovlnka: Nasypte čokoládu do misky a ohrievajte na max 500 W. Vyberte misku každých 15-20 sekúnd a zamiešajte. Prestaňte ohrievať, keď je čokoláda skoro rozpustená, ale stále vidíte maličké kúsky čokolády. Miešaním sa pomaly rozpustia.
Pre redšiu čokoládu pridajte pár kvapiek oleja. Pre hustejšiu zas pár kvapiek vody.
![Fond ČOKOLÁDA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/3201-1_fond-cokolada-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu:
- 160 g fond Čokoláda
- 135 ml voda
- 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond ČOKOLÁDA 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7308-1_fond-cokolada-500g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu (polovičná dávka):
- 250 g fond Čokoláda
- 200 ml voda
- 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond LESNÉ OVOCIE 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7311-1_fond-lesne-ovocie-500g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu (1/3 dávka):
- 160 g fond Lesné ovocie
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému.
Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šlahacky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/3936-1_fond-malina-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Fond MALINA 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet).
Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7314_fond-malina-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond MARACUJA a BROSKYŇA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/4665-1_fond-maracuja-a-broskyna-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu:
- 160 g fond Maracuja a Broskyňa
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/4557_fond-neutral-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu:
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7323_fond-neutral-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond TIRAMISU 60g ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/9945-2_fond-tiramisu-60g-ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet.jpg?64394025
)
Návod na prípravu:
- 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
- 150 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
![Tvarohový fond na zákusky, torty, cheesecake a zmrzlinu 125g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/3222-1_tvarohovy-fond-na-zakusky--torty--cheesecake-a-zmrzlinu-125g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu:
- 60 g tvarohový fond
- 100 ml voda
- 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/4521-1_fond-vajecny-liker-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--hoho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) Ho](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/7317_fond-vajecny-liker-160g--ochuteny-stabilizator-slahacky-na-pripravu-plniek-do-zakuskov--dezertov-a-toriet--ho.jpg?5df8fc73
)
Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
![GAMARO rastlinná smotana na šľahanie 1l](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/759_gamaro-rastlinna-smotana-na-slahanie-1l.jpg?5df8fc73
)
GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Produkt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k mliečnym výrobkom, alebo pre tých, ktorí chcú šľahačku s vyššou stabilitou a väčším objemom nášľahu.
Obsah: 1 l
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
Návod na prípravu a recepty nájdete v detailných informáciách.
![Gélová farba WILTON Red no taste - červená bez chuti 28,3 g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/26654_gelova-farba-wilton-red-no-taste-cervena-bez-chuti-28-3-g.jpg?65c5fb66
)
Gélová farba WILTON Red no taste - červená bez chuti je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém: