Polevy , Strana 2

Najpredávanejšie

KARAMELINDA domáci karamelový krém 250g HoHo
 
4,20 €
(3,82 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
6,40 €
(5,82 € bez DPH)
KARAMELINDA domáci karamelový krém 600g HoHo
 
9,50 €
(8,64 € bez DPH)
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
 
6,10 €
(5,55 € bez DPH)
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 350g
 
9,50 €
(8,64 € bez DPH)
Fondant biely cukrová poleva
 
4,99 €
(4,54 € bez DPH)
76 položiek celkom
Zrkadlová karamelová poleva 200g
2,64 € bez DPH
2,90 € / ks

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 1174
Biela zrkadlová čokoládová poleva
2,27 € bez DPH
2,50 € / ks

Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.

Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.

Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).

Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 1171
10D05CAC C3CC 49C8 85F4 6BAD5B39A360
4,50 € bez DPH
4,95 € / ks

Karamelový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

Kód: 3968
Želatína v spreji 800g
18,09 € bez DPH
19,90 € / ks

Balenie obsahuje aj rozprašovač.

Želatína v spreji sa používa na preleštenie ovocia - znamená to, že želatína sa nastrieka na ovocie, aby malo pekný lesk a bolo dlho čerstvé. Zabraňuje totiž oxidácií ovocia.

 

Kód: 4224
CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO RUŽOVÁ Wilton 340g
4,45 € bez DPH
4,90 € / ks

 CANDY MELTS farebná čokoláda SVETLO RUŽOVÁ Wilton 340 g

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 4805
Farebná čokoláda BIELA Deco Melts 1 kg
12,68 € bez DPH
13,95 € / ks

Farebná čokoláda BIELA Deco Melts je po rozpustení vhodná na omáčanie, tvorenie čokoládových dekorácií, zdobenie alebo ju môžete využiť ako polevu na torty, zákusky alebo medovníky.

Niižšie nájdete video v ktorom sú ukázané spôsoby ako môžete využiť Deco Melts.

Návod na prípravu:
1. Rozpúšťajte čokoládu v mikrovlnke po dobu 15-20 sekúnd do mikrovlnky s výkonom 500W.
2. Vyberte čokoládu z mikrovlnky a dobre ju premiešajte.
3. Znova ju rozpúšťajte v mikrovlnke 15-20 sekúnd.
4. Čokoládu a vyberte a znovu premiešajte.
5. Opakujte, kým všetky kúsky čokolády nebudú rozpustené.

Pre vytvorenie tenšej vrstvy je vhodné pridať pár kvapiek rastlinného oleja. Ak čokoláda stuhne, je možné ju znova rozpustiť a používať naďalej.

Kód: 4528
Fondant biely cukrová poleva
18,91 € bez DPH
20,80 € / ks

Fondant je pevná biela cukrová hmota, z ktorej sa pripravuje poleva na múčniky, zákusky a torty. Používa sa hlavne na punčové rezy a torty, veterníky, venčeky ale je vhodný aj na prípravu trvanlivých plniek a krémov.

NÁVOD na polevu:

Na 800g fondantu pridajte cca 30 ml vody a za stáleho miešania zohrejte nad parou, alebo pomaly na kraji šporáka na 38°C.

HUSTEJŠÍ (ako je uvedené v recepte): na poliatie venčekov, veterníkov a na vrchy toriet alebo zákuskov

REDŠÍ: na namáčanie ovocných špicov (pridajte o trochu viac vody)

 NÁVOD na trvanlivú plnku:

  • ľahká krémová plnka vhodná do trvanlivého pečiva a zákuskov
  • napriek tomu že je krémová je nadýchaná
  • vydrží omnoho dlhšie ako vydržia klasické plnky

800 g  fondant

700 g  cukrárske maslo

700 g  tuk Zeelback 

50-80g  ochucovacia pasta (originálna talianska zmrzlinová pasta vynikajúcej kvality - vybrať si môžete z množstva chutí)

Postup:

Zmäknuté cukrárske maslo a tuk Zeelback zmiešajte najprv na pomalých otáčkach, potom ho chvíľu šľahajte na vysokých otáčkach 

Medzitým nad parou ohrejte fondant na takú teplotu, že keď do neho ponoríte prst už je horúci. 

Potom začnete tento teplý fondant POMALY a tenkým prúdom prilievať do maslovej zmesy a stále šľaháte na vysokých otáčkach.

Počas prilievania fondantu sa zväčší objem maslového krému najmenej o polovicu (aj viac).  

Podľa chuti pridáte ochucovaciu pastu a plnku ešte pomaly šľaháte ďalej, aby sa pasta dobre premiešala s krémom.

 

  

 

 

Kód: 4239
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 350g
7,73 € bez DPH
8,50 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2587
CANDY MELTS farebná čokoláda MODRÁ Wilton 340g
4,45 € bez DPH
4,90 € / ks

CANDY MELTS farebná čokoláda MODRÁ Wilton

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 2599
0A590E50 9B74 4C75 9AE7 EE16BC8BB1DD
4,50 € bez DPH
4,95 € / ks

Jahodový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

Kód: 3967
Želatína 200g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 € / ks

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.

Má príjemnú jemne sladkastú chuť.

Návod na prípravu:

  • 200g želatíny
  • 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)

Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.

Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Kód: 1175
Fľaša na topenie, zdobenie, meranie a skladovanie čokolády veľká 325 ml - 2 ks
4,18 € bez DPH
4,60 € / ks

Fľaša, ktorú môžete použiť na topenie, zdobenie, meranie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.

Objem: 325 ml

Rozmer: priemer: 5 cm, výška: 16 cm

Farba: priehľadná

Materiál: PE plast

Kód: 4664
Zrkadlová poleva LESNÉ OVOCIE 200g
7,91 € bez DPH
8,70 € / ks

Zrkadlová poleva s chuťou malín, čučoriedok a jahôd. 

NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete polievať vaše výrobky (umiestnené na mriežke).

Kód: 4110
MLIEČNA čokoláda Callebaut 33,6% 2,5 kg
42,27 € bez DPH
46,50 € / ks

Pravá belgická mliečna čokoláda Callebaut s vyváženou chuťou kakaa a mlieka vhodná na výrobu praliniek, ganache, ochutenie krémov, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2215
Zrkadlová poleva karamelová 500g HoHo
5,05 € bez DPH
5,55 € / ks

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!

Použitie:

Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.

Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.

Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Kód: 4112
Želatína hotová 500g HoHo
7,18 € bez DPH
7,90 € / ks

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.

Má príjemnú jemne sladkastú chuť.

Návod na prípravu:

  • 500g želatíny
  • 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)

Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca (pomer 1:1). Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.

Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

Kód: 4108
Ovocné pyré ČUČORIEDKA 1 L
Ovocné pyré ČUČORIEDKA 1 L
Na objednávku do 7 pracovných dní
13,55 € bez DPH
14,90 € / ks

 Ovocné pyré ČUČORIEDKA je pasterizované pyré, obsahuje 100% čistého ovocia.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ČUČORIEDKU a nič iné. Ovocné pyré ČUČORIEDKA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2304
TMAVÁ čokoláda Callebaut 54,5% 2,5 kg 1
40 € bez DPH
44 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1618
3E58F516 2E2C 4DAF 9F14 80D0505490AB
4,50 € bez DPH
4,95 € / ks

Čučoriedkový toping vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov,  palaciniek, zákuskov,...

Kód: 3969
Pomôcka na máčanie výrobkov do čokolády 1
6,55 € bez DPH
7,20 € / ks

Kód: 3885
Ovocné pyré ANANÁS 1 L
9 € bez DPH
9,90 € / ks

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ANANÁS a nič iné. Ovocné pyré nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky. 

Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.

Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Kód: 2301
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% 2,5 kg
EXTRA TMAVÁ čokoláda Callebaut 70,5% - 2,5 kg
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
39,55 € bez DPH
43,50 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut s extra horkou chuťou praženého kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 1729
Toping sušienkový LOTUS 1 kg
13,14 € bez DPH
14,45 € / ks

Toping sušienkový LOTUS je vyrobený z karamelizovaných sušienok, ktoré sú veľmi obľúbené. Toping je  vhodný na dochutenie a dekoráciu zmrzlín, lievancov, waflí, palaciniek, zákuskov, cheesecake-ov a iných dezertov ...

 

Kód: 3745
Fľaša na zdobenie 185 ml 2 ks + špička 2 ks (2 mm, 4 mm)
7,73 € bez DPH
8,50 € / ks

Fľaša na zdobenie

Ideálna na zdobenie vašich medovníkov, toriet, koláčov a iných dezertov.

Vhodná na zdobenie s polevou alebo čokoládou.

Balenie obsahuje: 2x plastová fľaša 185 ml

                             2x kovová špička (1x 2 mm, 1x 4 mm) s vrchnákom

 

Materiál: plast, kov 

Kód: 3738
BIELA čokoláda Callebaut 28% 2,5 kg
39,82 € bez DPH
43,80 € / ks

Pravá belgická biela čokoláda Callebaut s príjemnou krémovou chuťou vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2474
Zrkadlová poleva MANDARINKOVÁ 200g 1
3,63 € bez DPH
3,99 € / ks

Zrkadlová poleva s chuťou mandarínok.

NÁVOD NA PRÍPRAVU: polevu zohrajte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke na teplotu približne 45 - 60°C. Krátko premiešajte a môžete polievať vaše výrobky (umiestnené na mriežke).

Kód: 1108
RUBY ružová čokoláda Callebaut 47,3% 2,5 kg
52,27 € bez DPH
57,50 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut zo špeciálnych ružových kakaových bôbov. Okrem prirodzene ružovej farby Vás prekvapí aj intenzívnou ovocnou chuťou plodov.

Bez farbív a umelých aróm!

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2930
Zmes na fondánovú polevu biela DIP 'N DRIP MIX WHITE 150 g
2,64 € bez DPH
2,90 € / ks

Biela fondánová zmes Dip 'n Drip vám uľahči pripraviť fondánovú polevu na vašu tortu alebo zákusok. Polevu môžete pripraviť v rôznych farbách, stačí ak do zmesi pridáte farbu. 

Návod na prípravu:

Zmiešajte 100 g zmesi so 14 ml horúcej vody. V prípade potreby, pridajte farbu. Poriadne premiešajte.

Ak zmes stvrdne, zohrejte ju v mikrovlnnej rúre 10-15 sekúnd a znova premiešajte.

 

 

Kód: 1985
GOLD karamelová čokoláda Callebaut 30,4% 2,5 kg
48,73 € bez DPH
53,60 € / ks

Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.

Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.

VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":

 

PLNENIE PRALINIEK:

UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

Kód: 2931
CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton 340g
4,45 € bez DPH
4,90 € / ks

CANDY MELTS farebná čokoláda ZELENÁ Wilton

Candy melts od Wilton sú dukátiky vhodné na rozpúšťanie nad parou aj v mikrovlnke.

Sú ideálne na zdobenie cake-pops, na ponáranie, striekanie aj na odlievanie.

Kód: 4804
Fľaša na stekance a na topenie čokolády 240 ml 3
2,09 € bez DPH
2,30 € / ks

Fľašu môžete použiť na topenie čokolády v mikrovlnke, urobiť pomocou nej jednoducho stekance po bokoch torty alebo ako nádobku na kečup, horčicu, majonézu alebo domáce dresingy.

Objem: 240 ml

Farba: priehľadná

Materiál: LDPE

Kód: 2309
var productsSliderOnMobile = true; var productsDetailSliderOnMobile = true;