RED VELVET mix 500 g (zmes na červený korpus)
Kód: 1015Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZÁKLADNÉ CESTO NA RED-VELVET

- 500 g zmesi na RED-VELVET
- 330 ml vody
- 90 ml oleja
Všetky suroviny spolu spojte a nechajte ich odležať (nabobtnať) cca 5 minút. Potom cesto miešajte kotvou (pretínačkou) šľahacieho stroja pri najnižšej rýchlosti približne 1 – 2 minúty do hladkej a homogénnej konzistencie.
Rúru si predhrejte na 180°C. Cesto naplňte do tortovej formy, vložte do rúry a pečte pri teplote 170°C.
Pláty na rolády pečte kratšie a pri vyššej teplote 200 - 210°C.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
|---|---|
| EAN: | 8586024364448 |
| Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
| Sója: | bez sóje |
| Sezam: | bez sezamu |
| Orechy: | bez orechov |
| Arašidy: | bez arašidov |
| ? Zloženie: | cukor, PŠENIČNÁ múka, sušené VAJCIA, kypriaci prášok (difosforečnany, uhličitan sodný), kakao so zníženým obsahom tuku, farbivo (karmín, oxidy a hydroxidy železa), soľ, aróma |
| Skladovanie: | skladovať v suchu do 25°C, vždy dobre uzatvorené |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
| Výživové údaje na 100g: | Energia 1621 kJ/ 388 kcal; Tuky 4,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4g); Sacharidy 76,5g (z toho cukry 47,4g); Vláknina 1,7g; Bielkoviny 9,5g; Soľ 1,1g |
5,0
2 hodnotenia
Pridať hodnotenie
5
4
3
2
1
Výpis hodnotení
5
J
JanaP
Mala som 500 g balenie, ktoré som použila na 2x. Mám však plech 40x30 cm ... hrúbka upečeného korpusu bola na pár miestach veľmi tenká, až suchá a roláda sa mi nepodarila až tak ako som chcela. Do budúcna zmes určite vyskúšam, ale na moju veľkosť plechu skúsim upiecť cesto na roládu cca z 350 g zmesy. Dedukujem že z 500g zmesy by bolo cesto už priveľmi hrubé. Hodnotím pozitívne, použila som sviežu šľahačkovo mascarpónovú citrónovú plnku s citrónovou polevou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
