Krabička na 8 ks mini cupcake
Kód: 5094Súvisiaci tovar
Bezlepková zmes z ktorej napečiete muffin, cupcake, svetlé tortové korpusy, ale aj bábovku.
Výhody:
- univerzálne použitie
- optimálna konzistencia cesta
- prirodzená a príjemná farba cesta (korpusu, muffín,...)
- veľmi dobrá chuť
- dlhotrvajúca čerstvosť
- jednoduchá a spoľahlivá výroba
Možnosti:
Do cesta sa dajú pridať rôzne ingrediencie, napr. ovocie, hrozienka, kúsky čokolády, mandle, orechy, pistácie, ... Môžu sa zamiešať do cesta alebo ich poukladajte na povrch.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Zmes na švajčiarsky Swiss Cream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho krému. Chuťou pripomína kombináciu žĺtkového krému so šľačkou. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes, tartaletiek. Má jednoduchú prípravu, stačí pridať vodu a krém je hotový.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Krabičky |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
Plastový okrúhly obal Ø 9 a výška 7 cm.
Má široké použitie na balenie rôznych cukrárenských výrobkov, alebo iných tovarov. Môžete ho využiť na balenie muffín, mini koláčikov, drobného čajového, alebo slaného pečiva, prípadne keksíkov (cukríkov). Baliť do obalu môžete aj drobné predmety ktoré potrebujete mať prehľadne uložené.
Vhodné na redový koláčik.
Krabička s okienkom (3 ks) na 6-15 ks cupcakes.
Balenie obsahuje 3 krabičky a 3 ks vložky, do ktorých sa vkladajú košíčky, muffiny alebo cupcakes a zabraňujú ich pohybu.
Vložka na 6 ks muffinov má priemer 6 cm.
Vložka na 15 ks muffinov má priemer 4 cm
Rozmer krabičky: 24 x 15,5 x 7,5 cm
Materiál: papierový kartón s priehľadným okienkom
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.