FunCakes
FunCakes paličky na lízanky
Vytvorte si vlastné maškrty na paličke s FunCakes Lollipop Sticks! Ideálne pre koláče, cukrové lízanky, koláčiky alebo čokoládové a Deco Melts pochúťky. Paličky sú vyrobené z bieleho potravinárskeho papiera a možno ich použiť v rúre (max. 230°C).
Veľkosť tyčiniek: 15 cm
Farba: biela
Počet kusov v balení: 50 ks
Krabička s okienkom (3 ks) na 6-15 ks cupcakes.
Balenie obsahuje 3 krabičky a 3 ks vložky, do ktorých sa vkladajú košíčky, muffiny alebo cupcakes a zabraňujú ich pohybu.
Vložka na 6 ks muffinov má priemer 6 cm.
Vložka na 15 ks muffinov má priemer 4 cm
Rozmer krabičky: 24 x 15,5 x 7,5 cm
Materiál: papierový kartón s priehľadným okienkom
Táto tortová krabica je vhodná aj na vyššie torty - výška krabice je 15 cm.
Je zložená z dvoch kusov: samotnej krabice a veka. Krabicu tým pádom jednoducho poskladáte. Vďaka bočnému otváraniu/zatváraniu bude prenášanie torty a následná manipulácia jednoduchšia.
Rozmer: 33 x 33 x 15 cm
Farba: biela
Táto tortová krabica je vhodná aj na vyššie torty - výška krabice je 15 cm.
Je zložená z dvoch kusov: samotnej krabice a veka. Krabicu tým pádom jednoducho poskladáte. Vďaka bočnému otváraniu/zatváraniu bude prenášanie torty a následná manipulácia jednoduchšia.
Rozmer: 28 x 28 x 15 cm
Farba: biela
Táto tortová krabica je vhodná aj na vyššie torty - výška krabice je 15 cm.
Je zložená z dvoch kusov: samotnej krabice a veka. Krabicu tým pádom jednoducho poskladáte. Vďaka bočnému otváraniu/zatváraniu bude prenášanie torty a následná manipulácia jednoduchšia.
Rozmer: 25 x 25 x 15 cm
Farba: biela
Paličky sú ideálne na vytváranie vlastných pochúťok ako sú cakepop, cukrové lízanky, koláčiky alebo čokoládové a Deco Melts pochúťky. Sú skvelé tiež na výrobu lízatiek s nálepkami alebo potlačenými štítkami. Sú vyrobené z bieleho potravinárskeho papiera a možno ich použiť v rúre (max. 230°C).
Veľkosť tyčiniek: Ø3,5 mm, 12 cm
Farba: biela
Počet kusov v balení: 50 ks
Ochucovacia pasta MÄTA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Ochucovacia pasta JABLKO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Ochucovacia pasta JAHODA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.
Celofánová fólia na torty a zákusky slúži na obalenie zákuskov alebo tort, ktoré rýchlo vysychajú (piškóty, mousse, šľahačkové zákusky,...). Vďaka tejto fólií nevyschnú a budú pekne držať svoj tvar. Celofán je dlhý 20 metrov, takže si ho môžete odstrihnúť presne taký dlhý, ako potrebujete.
Rozmer: výška: 12 cm, dĺžka: 20 metrov
Materiál: priesvitná plastová fólia
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
ČOKOLÁDOVÁ CHUŤ - poťahová a modelovacia hmota FunCakes
- kvalitná hmota vyrobená v Európe
- jemná chuť, nie veľmi sladká
- neobsahuje lepok ani laktózu
- vhodná na poťahovanie aj modelovanie
- ľahko sa s ňou pracuje, je flexibilná (plastická)
- po použití jemne tvrdne, ale nepraská
Pri vaľkaní podsypávajte kukuričným škrobom (maizena).
Na tortu s priemerom 24 - 26cm potrebujete okolo 500g až 700g hmoty (záleží od výšky torty). Do modelovaných dekorácií môžete pre lepšie tvrdnutie pridať 1 lyžičku TYLO púdru na každých 250g hmoty (prípadne aj kúsok vody).
Stránka 1 z 6 - 245 položiek celkom