ISOMALT špeciál na výrobu cukrárskych ozdôb 250 g
Kód: 4083Súvisiaci tovar

Dekoračný cukor hrubý vhodný na pečenie (je termostabilný) a dekoráciu cukrárskych výrobkov.

Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
Stačí ich už len naplniť. Príklady:
- Orieškové košíčky s orechovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s rumovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s náplňou Pumpkin Pie

Tieto TARTALETKY už nebudeme mať v ponuke. Ak ich ešte chcete objednať - máme posledné 3 balenia. Sú vhodné na okamžité plnenie.
V balení sa nachádza 12 ks.
Priemer tartaletky: 80 mm
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov

Tartaletky rôzne druhy a tvary - 2.trieda, v balení sa nachádza 34 ks.
Môžete ich ihneď naplniť a v prípade potreby aj zapiecť do 180°C.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
Tieto tartaletky sú mierne poškodené z výroby a niektoré nemajú pravidelné tvary, preto ich ponúkame za zníženú cenu.
Poslúžia hlavne na skúšanie a domáce použitie.

Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V balení sa nachádza 17-19 ks košíčkov. Stačí ich už len naplniť.
Príklady:
- košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
- košíčky s rumovou plnkou v čokoláde
- košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
- košíčky Snickers s karamelovou plnkou
- košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
- košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
- košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami
Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA, VAJCIA, cukor, tuk, kypriaci prášok
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.
Krajina pôvodu: Slovensko (Vierkine maškrty)
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnkové suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | sladidlo isomalt |
Skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote do 20°C |
Krajina pôvodu:: | EU |
Výživové údaje na 100 g:: | Energia 985 kj / 236 kcal; Tuky 0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g); Sacharidy 98 g (z toho cukry 0 g); Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g |

Potravinársky alkohol je vhodný pre styk s potravinami. Používa sa napríklad na maľovanie s farebným alebo trblietavým prachom na poťahovú hmotu ... ale je veľmi vhodný aj ako lepidlo na veľmi jemné kvety z poťahovej hmoty.
Obsah: 14 ml
UPOZORNENIE: Horlavina

Sú určené na zahustenie polievok, no veľkú prácu urobia v ceste na domáci chlieb.
Dodávajú vláčnosť a mäkkosť striedky. Sčasti pomáhajú aj pomalšiemu tvrdnutiu chlebíka. Cestu dávajú jemne smotanovú chuť.
Vhodné pridať hrsť vločiek do vášho obľúbeného chlebíka a dodať mu tak viac mäkkosti.

Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.

Klasická sóda bikarbona vo výhodnom rodinnom balení na rôzne použitie v domácnosti.
Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky,...
Postará sa aj o belšie zuby a dokonale čisté vlasy. Bodol Vás hmyz? Naneste si na svrbiace miesto sódu bikarbónu a svrbenie prestane.

Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia.
NÁVOD:
Gél vyberte z vrchného ochranného sáčku. Zo sáčku naplneného gélom odstrihnite dolný rožtek a vytlačte požadované množstvo.
Ak Vám nejaký gél ostane, rožtek ktorý ste odstrihli zviňte a zaistite napríklad kancelárskou spinkou.

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.
Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:
- 30 g želatína
- 200 ml voda studená
- 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.
Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)
POSTUP:
30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.
Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí.
POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok!

Glycerol alebo Glycerín je hustá kvapalina, bez výraznej vôňe s mierne sladkou chuťou. Je súčasťou predovšetkým rastlinných tukov, najväčšie množstvo glycerolu vzniká ako vedľajši produkt pri priemyselnom spracovaní repkového oleja.
Používa sa:
- ako sladidlo napr. v šľahačkách
- ako zmäkčovadlo v želé, žuvačkách a iných cukrovinkách
- na zvláčnenie poťahovej hmoty
- na dodanie lesku poťahovej hmote
Vo fľaštičke sa nachádza 59 ml glycerolu.

Xantánová guma zlepšuje kvalitu pečiva a pôsobí ako emulgátor a prírodný stabilizátor. Vynikajúca nielen pre prípravu bezlepkových pokrmov.
Xantánová guma na seba dobre viaže vodu. Táto vlastnosť sa využíva predovšetkým pri náhrade lepku, pretože pomáha zlepšovať vlastnosti cesta vyrobeného z bezlepkových surovín. Pečivo sa oveľa menej drobí, lepšie drží tvar, ale hlavne vydrží dlhšie vláčnejšie.
Xantánovú gumu môžete používať ako pri klasickom pečení, tak pri príprave pečiva v domácej pekárni. Pridáva sa zamiešaný do múky a môže sa použiť nielen do kysnutého cesta, ale napríklad aj do lineckého, piškótového, treného, odpaľovaného, alebo lístkového cesta.
Pri príprave bezlepkových výrobkov sa dáva 1 až 2 g xantánovej gumy na 1 kilogram všetkých suchých hmôt použitých pri príprave cesta.
Xantán sa ale dá použiť aj pri príprave dresingov, mäsových štiav a omáčok, pri zaváraní mäsa, domácej výrobe šunky, zmrzliny, alebo dokonca cukroviniek, ktoré budú mať konzistenciu "gumových medvedíkov".
Výroba gum pasty: 5g xantánovej gumy + 250g fondánu. Zmiešajte a pred použitím nechajte 20 - 30 minút odstáť.
Výroba jedlého lepidla: zmiešajte 1/4 lyžičky xantánovej gumy so 4 polievkovými lyžicami vody. Čas rozpúšťania je cca 10 - 20 minút.

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.
Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.