Zmes na výrobu kakaového krému a na likérové špice 500 g
Kód: 1853Súvisiaci tovar
Podrobný popis
KRÉM NA ŠPICE
- 500 g zmes na špice (tukový krém)
- 230 g prevarená voda ochladená na 50°C
- 470 g rastlinný margarín Zeelback (NIE maslo)
- 150g-160g rastlinný 100% pokrmový tuk (CERA)
Zmiešajte zmes na špice s vodou (50°C) a nechajte 5 minút napučať .
V mixéri vyšľahajte najskôr zmäknutý margarín, potom pridajte aj mierne nahriaty 100% tuk (CERU).
Nakoniec do tohto tuku postupne pridajte napučanú zmes a dobre spolu vyšľahajte.
Hotovú špicovú zmes striekajte na buflére (spodky špicov), pomocou špeciálnej špičky na likérové špice.
Dajte stuhnúť do chladničky a dobre stuhnuté môžete plniť obľúbenou plnkou na špice.
Pomocou hviezdicovej špičky (vhodné špičky č.4,8,9,15 a 32) uzatvorte špic "čiapočkou" z krému a dajte opäť stuhnúť. Potom už len namáčajte do čokoládovej polevy.
POZNÁMKA: často sa nás pýtate, prečo sa nemôže použiť na prípravu maslo?
Môže sa použiť, ale to neodporúčame. S maslom sa robia špice veľmi ťažko, pretože sa topí pri nižšej teplote ako rastlinné tuky, špice sa deformujú, nie sú rovné a ťažko sa plnia. Tiež keď sa namáčajú do čokolády pracuje sa so špicami ktoré sú z masla veľmi ťažko.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Cukrárske zmesi, múky |
|---|---|
| EAN: | 8586024364455 |
| Lepok/glutén: | bez lepku |
| Vajcia: | bez vajec |
| Sezam: | bez sezamu |
| Orechy: | bez orechov |
| Arašidy: | bez arašidov |
| ? Zloženie: | cukor, kakao (min.21%), SÓJOVÁ múka , palmový olej, modifikovaný kukuričný škrob, zemiakový škrob, glukózový sirup, sušená SRVÁTKA |
| Skladovanie: | skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené |
| Krajina pôvodu: | Česká republika |
Výpis hodnotení
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
