Zmes na výrobu kakaového krému a na likérové špice 500 g

Kód: 1853
5,50 € / ks 5,24 € bez DPH 11 € / 1 kg
NA SKLADE

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?

S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál! 

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

KRÉM NA ŠPICE

Zmiešajte zmes na špice s vodou (50°C) a nechajte 5 minút napučať .

V mixéri vyšľahajte najskôr zmäknutý margarín, potom pridajte aj mierne nahriaty 100% tuk (CERU).

Nakoniec do tohto tuku postupne pridajte napučanú zmes a dobre spolu vyšľahajte.

Hotovú špicovú zmes striekajte na buflére (spodky špicov), pomocou špeciálnej špičky na likérové špice.

Dajte stuhnúť do chladničky a dobre stuhnuté môžete plniť obľúbenou plnkou na špice.

Pomocou hviezdicovej špičky (vhodné špičky č.4,8,9,15 a 32) uzatvorte špic "čiapočkou" z krému a dajte opäť stuhnúť. Potom už len namáčajte do čokoládovej polevy. 

POZNÁMKA:  často sa nás pýtate, prečo sa nemôže použiť na prípravu maslo? 

Môže sa použiť, ale to neodporúčame. S maslom sa robia špice veľmi ťažko, pretože sa topí pri nižšej teplote ako rastlinné tuky, špice sa deformujú, nie sú rovné a ťažko sa plnia. Tiež keď sa namáčajú do čokolády pracuje sa so špicami ktoré sú z masla veľmi ťažko.

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi, múky
EAN: 8586024364455
Lepok/glutén: bez lepku
Vajcia: bez vajec
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
? Zloženie: cukor, kakao (min.21%), SÓJOVÁ múka , palmový olej, modifikovaný kukuričný škrob, zemiakový škrob,  glukózový sirup, sušená SRVÁTKA
Skladovanie: skladovať v suchu do 24°C, vždy dobre uzatvorené
Krajina pôvodu: Česká republika
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Výpis hodnotení

5
J Avatar autora | 19.7.2023
Pri dodržaní postupu Vám výjdu ukážkové špice, jednoduchá príprava. Naozaj odporúčam Zeelback, veľmi dobre sa mi s ním robilo.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola