Invertáza LorAnn Natural 29,5 ml
Kód: 3889Súvisiaci tovar
Podrobný popis
✅ Výhody a použitie:
-
Premieňa sacharózu na glukózo-fruktózový sirup
-
Umožňuje výrobu tekutého stredu, alebo tekutých stredov.
-
Ideálne pre pralinky, fondány, marshmallow a náplne
-
Použitie: pridáva sa do receptu na začiatku spracovania
Pre najlepší výsledok pridajte invertázu do vlhkého fondánu a nechajte sladkosti dozrievať pri izbovej teplote, čím sa urýchli proces. Pre čo najdlhšiu trvanlivosť uchovávajte v chladničke. Bežná aplikačná dávka je 0,1 % až 0,25 % z celkovej hmotnosti receptu.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Arómy a koreniny |
|---|---|
| Zloženie: | glycerol, invertáza. |
| Skladovanie: | na suchom a tmavom mieste |
| Krajina pôvodu: | EU |
| Môže obsahovať stopy:: | vajec, arašidov, sóje, mlieka, oxidu siričitého a siričitanov (E220–E228) v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, vyjadrené ako SO₂. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
