Výroba domácich gumených cukríkov
Ako sa vyrábajú domáce "gumkáče"? Základ je ten, že do ovocnej šťavy pridáte želatínu alebo agar (prírodné rastlinné zahusťovadlo) a dáte ohrievať. Ak použijete agar, nechajte šťavu prevrieť; želatína nesmie vrieť!
Potom túto zmes dajte do silikónovej formy a nechajte stuhnúť.
Môžte si tiež spraviť liečivé gumené cukríky - napríklad medovo zázvorové na hrdlo. Z vody a zázvoru si uvarte odvar, ktorý osladíte medom. Nechajte vychladnúť a pokračujte pridaním agaru. Nechajte zovrieť a nalievajte do foriem.
V tejto kategórií sme pre Vás pripravili rôzne formy na gumené cukríky, práškovú aj hotovú želatínu, agar a pre maškrtných aj ochucovacie pasty.
Radenie produktov
39 položiek celkom
Výpis produktov
Ovládacie prvky výpisu
39 položiek celkom
