MORSKÉ ZVIERATKÁ silikónová forma na želé cukríky
Kód: 1120Súvisiaci tovar
Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu silikónová forma na GUMENÉ MEDVEDÍKY a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 50 ks medvedíkov a je ku nej aj pipeta - kvapátko na dávkovanie.
Materiál: silikón.
Teplota: -40°C do +230°C.
Farba formy - podľa dostupnosti.
Vhodné do umývačky riadu, do mikrovlnky, aj do mrazničky.
Hľadáte niečo na ochutenie? Máme pre Vás aj extra silné ochucovacie pasty.
Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu silikónová forma na HADÍKY, žížalky s dávkovačom a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 20 ks hadíkov a je ku nej aj pipeta - kvapátko na dávkovanie.
Vhodné do umývačky riadu, do mikrovlnky, aj do mrazničky.
Rozmer: viď obrázok
Materiál: silikón
Farba: formy je náhodná
Teplota: -40°C do +230°C.
Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a takmer bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete v popise dolu
Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 200g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.
Želatína jemne mletá 200g.
To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 200 g
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.