MORSKÉ ZVIERATKÁ silikónová forma na želé cukríky
Kód: 1120Súvisiaci tovar

Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu silikónová forma na GUMENÉ MEDVEDÍKY a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 50 ks medvedíkov a je ku nej aj pipeta - kvapátko na dávkovanie.
Materiál: silikón.
Teplota: -40°C do +230°C.
Farba formy - podľa dostupnosti.
Vhodné do umývačky riadu, do mikrovlnky, aj do mrazničky.
Hľadáte niečo na ochutenie? Máme pre Vás aj extra silné ochucovacie pasty.

Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu silikónová forma na HADÍKY, žížalky s dávkovačom a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 20 ks hadíkov a je ku nej aj pipeta - kvapátko na dávkovanie.
Vhodné do umývačky riadu, do mikrovlnky, aj do mrazničky.
Rozmer: viď obrázok
Materiál: silikón
Farba: formy je náhodná
Teplota: -40°C do +230°C.

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete dole.

Hotová ochutená želatína na zákusky a torty, ktorá sa vždy podarí. Môžete s ňou zaliať ovocie na zákuskoch (torte), alebo potrieť ovocie aby sa nevysušilo.
Má príjemnú jemne sladkastú chuť.
Návod na prípravu:
- 200g želatíny
- 140 - 200g vody (140g na prípravu želatínových cukríkov, 200g na zaliatie torty, alebo zákuskov)
Vodu a želatínu dajte spolu do hrnca. Ohrievajte takmer do bodu varu. POZOR: Želatína nesmie vrieť - iba sa privedie k bodu varu a odloží sa zo sporáka. Počas chladenia ju občas premiešajte.
Nalievajte na studený múčnik v momente, keď želatína začína hustnúť (cca 40-45°C). Ak želatína zhustne viac ako treba, stačí ju trošku ohriať.

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.
Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:
- 30 g želatína
- 200 ml voda studená
- 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.
Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)
POSTUP:
30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.
Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí.
POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok!

Silikónová forma vhodná na vytváranie dekorácií pre vaše pečenie a modelovanie. Forma vám dobre poslúži aj na vytváranie dekorácií z iných hmôt ako je napríklad IZOMALT, studený porcelán.
Rozmer: priemer formy 5,7 cm, priemer ruže: 3,7 cm
Forma môže mať rôzne farby - posielame podľa dostupnosti na sklade.

Forma na pečenie ø 24 cm výška 3,5 cm
Materiál : uhlíková oceľ
Maximálna teplota použitia 250º
Vhodná do umývačky riadu

Tento praktický hlboký plech na pečenie využijete v kuchyni nielen na pečenie múčnikov, ale aj na zapekanie cestovín, zeleninových jedál, alebo na pečenie mäsa.
UPOZORNENIE: pred prvým použitím odstráňte ochrannú fóliu z pekáča, umyte ho prípravkom na riad, alebo v myčke a vložte ho na 5-7 minút do vyhriatej rúry na 180 st.C. Plech je potrebné vždy pred prvým použitím "vypáliť", pretože môže obsahovať ochranný olej ktorý sa nemusí celkom umyť ani s prípravkom na riad.
Na plech odporúčame použiť papier na pečenie, alebo teflónovú podložku

Tento praktický hlboký plech na pečenie využijete v kuchyni nielen na pečenie múčnikov, ale aj na zapekanie cestovín, zeleninových jedál, alebo na pečenie mäsa.
UPOZORNENIE: pred prvým použitím odstráňte ochrannú fóliu z pekáča, umyte ho prípravkom na riad, alebo v myčke a vložte ho na 5-7 minút do vyhriatej rúry na 180 st.C. Plech je potrebné vždy pred prvým použitím "vypáliť", pretože môže obsahovať ochranný olej ktorý sa nemusí celkom umyť ani s prípravkom na riad.
Na plech odporúčame použiť papier na pečenie, alebo teflónovú podložku

Malé papierové formy na Panettone a iné kysnuté výrobky. Ocenia ich hlavne tí, ktorí si chcú len vyskúšať pečenie v takýchto formách, alebo chcú piecť len raz, napr. na Vianoce.
Cesto sa vďaka nepriľnavému povrchu neprilepí a umožní ľahké vybratie produktu z formy. Odporúčaná teplota pri pečení v obale je 200°C
Materiál: papier vhodný na pečenie
Rozmery:
priemer: 7,5 cm
výška: 4,9 cm

Okrúhla tortová forma s nepriľnavým povrchom. Otvárateľná.
Priemer 20 cm, výška 6,5 cm.
ZĽAVA z dôvodu menšieho poškriabania formy.
Farba: čierna alebo tyrkysová (podľa dostupnosti)
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.