Suroviny, Strana 11
- Cukrárske zmesi, múky
- Arómy a koreniny
- Ochucovacie pasty EXTRA SILNÉ
- Šľahačky, ochutené stužovače a mliečne výrobky
- Tuky a maslá
- Polevy
- Jedlé farby a fixky
- Poťahovacie a modelovacie hmoty
- Čokoláda a kakao
- Náplne, džemy, plnky
- Zmrzlinové kornútky, oblátky a trubičky
- Doplnkové suroviny
- Semienka, orechy a suché plody
- Veľké balenia na veľké pečenie
Najpredávanejšie
SUGAR FLOWER STUDIO Biela prémiová modelovacia hmota na kvety
Vytvárajte nádherne špičkové cukrové kvety, jemné modelované figúrky a iné jedlé umenie s touto prvotriednou kvetinovou pastou, špeciálne navrhnutou a vyvinutou spoločnosťou Smartflex pre cukrárskeho umelca Roberta Haynesa.
Táto kvetinová pasta má hodvábne hladkú bezchybnú textúru a má príjemnú jahodovú vôňu.
Robert Haynes z Sugar Flower Studio, je známy po celom svete pre svoju precíznu zručnosť a talent pri vytváraní cukrových kvetov, cestuje po svete a učí na majstrovských kurzoch rovnako zmýšľajúcich vášnivých cukrárov.
Kvetinová pasta Robert Haynes má tú najlepšiu kvalitu a umožňuje vám pracovať s dôverou a najväčšou ľahkosťou.
Pevná hmota s mimoriadnou odolnosťou, no stále mimoriadne flexibilná.
Pastu je možné farbiť gélovými alebo tekutými potravinárskymi farbivami, jedlými práškovými farbami a lesklými popraškami.
Obsah: 250 g.
Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.
Vrámci pečenia sa používajú hlavne na penové pečivo, sultánky, meringues, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.
Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).
Návod na prípravu:
- 50 g sušených bielkov
- 350 ml vody
Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španielské guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).
Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).
Škorica je prírodný prostriedok, ktorý má hypoglykemický účinok, t.j. reguluje hladinu cukru v krvi. Je tiež výborná pri usmerňovaní telesnej hmotnosti a pomáha pri Alzheimerovej chorobe. Vďaka antibiotickým a protiinfekčným účinkom je škorica s medom považovaná za najvhodnejšiu prírodnú prevenciu pred chrípkou, prechladnutím či angínou. Med je prirodzené antibiotikum a jeho sila sa škoricou ešte zosilní.
Ďalšie pozitívne účinky:
- zlepšuje trávenie
- zmierňuje nevoľnosť
- pôsobí proti nachladnutiu
- uľavuje od bolestí svalov a kĺbov
- znižuje prejavy reumatizmu
- je účinná v boji proti infekcii
- účinkuje proti celulitíde
- pomáha znižovať zlý cholesterol (ten priaznivý ponecháva)
- podporuje chuť do jedla
- zmierňuje menštruačné problémy
- pôsobí proti kašľu
Rastlinná smotana lahodnej chuti BEZ LAKTÓZY, vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov, pudingov a zmrzliny.
Hotová plnka je ľahká - nadýchaná, po vyšľahaní má 3x väčší objem a je omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone. Dlho udrží svoj objem aj bez použitia stužovadiel.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky, do tortových náplní a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇
Špeciálna biela farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna farba na čokoládu s kakaovým maslom ČERVENÁ
Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto červená farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna modrá farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna oranžová farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.
Špeciálna ružová farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna svetlo modrá farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.
Špeciálna farba na čokoládu s kakaovým maslom SVETLO ZELENÁ 35 g
Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.
Špeciálna tmavo zelená farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády (pri farbení na čierno použite tmavo-hnedú horkú čokoládu).
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády.
Špeciálna tyrkysová farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto červená farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Špeciálna žltá farba s organickým kakaovým maslom
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú celé kilo či 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut s vyváženou horkou chuťou kakaa vhodná na výrobu praliniek, ganache, poťahovanie, ale aj na výrobu ozdôb, šuhájd alebo mousse (peny).
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:
TYLO je 100 % rastlinná celulóza - zahusťovadlo. Pridáva sa do poťahových a modelovacích hmôt ak chceme aby ostali tvárne no zároveň pevné. Používa sa pri výrobe gumpasty a tiež ako vynikajúce lepidlo.
Použitie (modelovacia hmota): 2 čajové lyžičky celulózy na 500 g cukrovej hmoty alebo marcipánu. Prášok sa zapracuje do modelovacej hmoty a nechá sa uležať minimálne 2 hodiny v uzatvorenom obale. Po tejto dobe bude hmota stále mäkká a môže byť vymodelovaná do akéhokoľvek tvaru. Po vymodelovaní stvrdne. Takáto hmota je ideálna pre figúrky, kvety, písmená alebo čísla, ktoré po stvrdnutí stoja.
Použitie (lepidlo): Zmiešajte pol čajovej lyžičky celulózy s trochou vody. Nechajte látku postáť aspoň 1 hodinu pred použitím.