My pripravíme, vy dokončíte
Najpredávanejšie
Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V balení sa nachádza približne 17 ks košíčkov (rozhodujúca je váha 300 g)
Stačí ich už len naplniť. Príklady:
- kakaové košíčky s vanilkovým pudingom a lesným ovocím
- kakaové košíčky s tvarohom
- kakaové košíčky s parížskym krémom
- kakaové košíčky s kokosovým krémom
- kakaové košíčky s rumovou plnkou v čokoláde
- kakaové košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA, tuk, cukor, VAJCIA, kakao, vanilínový cukor, kypriaci prášok
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.
Trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby.
Krajina pôvodu: Slovensko (Vierkine maškrty)
Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
Trvanlivosť: 5 mesiacov od dátumu výroby.
Stačí ich už len naplniť. Príklady:
- Orieškové košíčky s orechovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s rumovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s náplňou Pumpkin Pie
Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave! Stačí ich už len naplniť.
V balení sa nachádza približne 17 ks košíčkov (rozhodujúca je váha 300 g)
Pripravíte z nich:
- košíčky s vanilkovým pudingom a ovocím
- košíčky s rumovou plnkou v čokoláde
- košíčky s orechovou plnkou v čokoláde
- košíčky Snickers s karamelovou plnkou
- košíčky s citrónovou alebo žĺtkovou plnkou
- košíčky s mascarpone krémom, jahodami a orechami
- košíčky s mascarpone krémom a čučoriedkami
Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA hladká, PŠENIČNÁ MÚKA celozrnná (30%), rastlinný tuk, cukor, VAJCIA, vanilínový cukor, kypriaci prášok
Skladovanie: Skladovať na suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.
Trvanlivosť: 5 mesiacov od dátumu výroby.
Krajina pôvodu: Slovensko (Vierkine maškrty)
S našimi medovými plátmi urobíte medové rezy raz-dva. Medové pláty pripravujeme podľa tradičnej domácej receptúry, obsahujú kvalitnú múku, čerstvé vajcia aj med.
Sú ručne vaľkané a preto nie sú také mäkké, ako tie ktoré kúpite v obchode. (Tie sa pripravujú z liateho, nie z vaľkaného cesta - a to nie sú potom ako od babky). Po naplnení originálnou plnkou tieto pláty pekne zmäknú a sú skrátka úžasné.
V balení sú 4 ks, rozmer 24 x 15 cm. Z jedného balenia pripravíte 30 ks medových rezov (8 x 1,5 cm) alebo 42 ks menších (4 x 2 cm).
Viac ako 50 ročný recept z môjho rodinného archívu nájdete dolu v detailoch.
Hmotnosť balenia je 420g.
Trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby.
Trvanlivosť: 6 mesiacov od dátumu výroby.
Chcete si doma upiecť také medové rezy, ako robili kedysi naše staré mamy?
S našimi medovými plátmi ich urobíte raz-dva. Medové pláty pripravujeme podľa tradičnej domácej receptúry, obsahujú kvalitnú múku, čerstvé vajcia aj med.
Sú ručne vaľkané a preto nie sú také mäkké, ako tie ktoré kúpite v obchode. (Tie sa pripravujú z liateho, nie z vaľkaného cesta - a to nie sú potom ako od babky). Po naplnení originálnou plnkou tieto pláty pekne zmäknú a sú skrátka úžasné.
V balení sú 4 ks, rozmer 24 x 30,5 cm. Z jedného balenia pripravíte 60 ks veľkých medových rezov (8 x 1,5 cm), alebo 84 ks menších (4 x 2 cm).
Spôsob krájania rezov nájdete v galérii obrázkov
Viac ako 50 ročný recept z môjho rodinného archívu nájdete dolu v detailoch.
Hmotnosť balenia je 840g.
Laskonky orieškové na plnenie v novom - výhodnejšom a pevnejšom balení.
V balení je minimálne 44 ks laskonkových korpusov. z ktorých urobíte 22 ks hotových laskoniek.
Rozmer laskonky:
Aké plnky sú vhodné na plnenie orieškových laskoniek?
Vhodné sú najmä maslové - tukové krémy. Môžete použiť tuk aký zvyknete používať na krémy napr.:
- maslo + hustý varený karamel / vyšľahať
- maslo + karamelové SALKO / vyšľahať
- maslo + nugeta / vyšľahať
- maslo + cukor + ochucovacie pasty (koncentráty) napr. biscotino, banán / vyšľahať.
- maslo + nad parou šľahané vajcia s cukrom + opražené orechy (nescafé) / vyšľahať...
Aké plnky NIE sú vhodné na plnenie orieškových laskoniek?
Nie sú vhodné také plnky ktoré obsahujú vysoký podiel vody, pretože od nich by sa laskonky rozmočili a rozpadli napr.:
- bežné plnky s vareným pudingom, ktoré sa používajú na plnenie piškótových korpusov
- miláčikové plnky
- maslové - tukové plnky s obsahom čerstvého, mrazeného, alebo kompótového ovocia
- šľahačkové plnky
- plnky s tvarohom, alebo s mascarpone
Kokosové pusinky - polotovar na prípravu plnených kokosiek. Veľkosť kokosky je približne 4-4,5 cm.
Aby sa kokosky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
- Kokosky položte na stôl papierom nahor.
- Papier zľahka namočte mokrou (zľahka vyžmýkanou) hubkou, alebo utierkou.
- Nechajte postáť 3-5 minút a potom papier opatrne oddeľte od kokosiek.
Kokosové pusinky - polotovar na prípravu plnených kokosiek.
Veľkosť kokosky je približne 4-4,5 cm.
Aby sa kokosky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
- Kokosky položte na stôl papierom nahor.
- Papier zľahka namočte mokrou (zľahka vyžmýkanou) hubkou, alebo utierkou.
- Nechajte postáť 3-5 minút a potom papier opatrne oddeľte od kokosiek.
Originálne orechové (jadrové) rožky - spodky na prípravu parížskych rožkov.
Veľkosť rožka je 7 cm.
váha: približne 650g
Aby sa rožky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
Originálne orechové (jadrové) rožky - spodky na prípravu parížskych rožkov.
Veľkosť rožka je 7 cm.
váha: približne 325 g
Aby sa rožky pri preprave nepoškodili, posielame ich aj s papierom, na ktorom sa piekli. Aby sa Vám pri oddeľovaní nepoškodili, postupujte nasledovne:
Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?
Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.
Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky.
Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS
Chcete čerstvé domáce zákusky ale nemáte čas na vypekanie a návšteva príde každú chvíľku?
Použite naše už upečené pruhované čokoládové trubičky, ktoré sú vhodné na prípravu SUPER rýchlych domácich zákuskov. Priemer trubičky je 28 mm. Dĺžka približne 9,5 - 10 cm.
Trubičky stačí len naplniť podľa chuti šľahačkovou plnkou (karamelovou, čokoládovou, vanilkovou, tiramissu...) a máte hotové domáce zákusky.
Typy na prípravu a na rýchly nákup nájdete nižšie v časti DETAILNÉ INFORMÁCIE, alebo PODROBNÝ POPIS.
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Čokoládové trubičky BIELE celomáčané na plnenie 18 ks. Celomáčané trubičky v bielej čokoláde sa používajú na expresne rýchlu prípravu zákuskov, na dekorovanie - obloženie okolo torty alebo trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte.
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém, stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
Čokoládové trubičky BIELE celomáčané na plnenie
Čokoládové trubičky biele na plnenie 24 ks. Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov.
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte.
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
Hotová hmota na prípravu nepečených dezertov 750 g.
Praktický polotovar, ktorý výrazne uľahčí a urýchli prípravu rôznych druhov sladkých pochúťok je Hotová hmota na prípravu nepečených dezertov, ktorú môžete hneď použiť na výrobu kokosových guličiek, cake-pops, úlikov, nepečených nanukov a iných dezertov. Produkt je ideálny pre tých, ktorí chcú vytvoriť chutné dezerty bez potreby pečenia, pričom poskytuje širokú možnosť kreatívnych receptov.
Hmotnosť: 750 g
Hotová hmota na prípravu nepečených dezertov - viac v detailných informáciách
Upečieme pre vás veterníčky (cesto vrch a spodok), aby ste nemuseli tráviť dlhý čas v kuchyni pri ich príprave!
Stačí ich už len naplniť a máte hotovo.
Veľkosť - priemer veterníka je asi 7 cm, čo zodpovedá strednej veľkosti.
Piškótový korpus tortový svetlý má výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Piškótový korpus tortový tmavý má výšku cca 3 - 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Hotový stočený plát na roládu - stačí len rozvinúť, naplniť a opäť zrolovať. Je perfektne vláčny a neobsahuje konzervanty. Pečieme ho vždy čerstvý na objednávku.
Rozmer: 40 x 30
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
TARTALETKY na plnenie rôzne druhy, ktoré môžete ihneď naplniť. Je možné ich ešte zapiecť do 180°C.
V balení sa nachádza 34 ks.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
- Tartaletky sú už hotové, stačí ich len naplniť.
- Tieto tartaletky sa môžu ešte aj zapiecť v rúre na 180°C (plnky obsahujúce vajce,...)
- Balenie obsahuje rôzne tvary aj príchute.
LOĎKY- podľa dostupnosti kakaové alebo svetlé
Počet v balení: 4 ks Rozmer: 70 mm
ŠTVORCE
Počet v balení: 18 ks Rozmer: 45 x 45 mm
OKRÚHLE
Počet v balení: 12 ks Rozmer: Ø 44 mm
Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné oleje a tuky (palmové, slnečnicové); cukor; VAJCIA; kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (3%); glukózo-fruktózový sirup; invertný cukrový sirup; kukuričný škrob; emulgátor: slnečnicový lecitín E322; soľ; voda; farbivo: E150d; aróma.
Skladovanie: V suchu, max. teplota 25°C.
Krajina pôvodu: Taliansko
Výživové údaje na 100g:
Energia 1945 kJ/463 kcal
Tuky 18 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,6 g
Sacharidy 66 g; z toho cukry 21 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 8,0 g
Soľ 0,82 g
Penové tyčinky na rýchlu prípravu penových zákuskov. V balení je cca 14-18 ks (podľa váhy
Tyčinky stačí už len naplniť plnkou podľa vlastnej chuti a dozdobiť ich podľa svojej fantázie.
UPOZORNENIE:
Penové tyčinky objednané cez e-shop a zaslané kuriérom, POSIELAME NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA.
Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za ich prípadné poškodenie počas prepravy, nakoľko sa jedná o veľmi krehký tovar.
Celomáčané trubičky v čokoláde sa používajú na dekorovanie - obloženie okolo torty, alebo ich môžete využiť na expresne rýchlu prípravu zákuskov. Dobrotka :)
Trubičky môžete naplniť akýmkoľvek krémom, alebo ochutenou šľahačkou. Nám chutia viac tie naplnené šľahačkovou plnkou, pretože sú menej sýte :)
Náš typ: Ak Vám ostane akýkoľvek krém môžete za chvíľku mať hotové aj zákusky. Stačí naplniť krémom trubičky a máte "napečené". Výborne sa hodí napr. vanilkový, čokoládový, alebo karamelový krém.
V LETNÝCH MESIACOCH posielame NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ ZÁKAZNÍKA, kvôli vysokým teplotám. Nepreberáme žiadnu zodpovednosť za poškodenie tovaru pri dovoze kuriérom.
Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.
Rozmer 32x21 cm
Dobošové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú dobošovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer 32x42 cm je ešte väčší ako bývajú bežné veľké plechy do rúry.
Stačí už len urobiť plnku, dozdobiť a HOTOVO.
Tieto orechové pláty sú ideálne ak potrebujete rýchlo urobiť veľkú orechovú tortu, alebo rezy.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer 32x43 cm je ešte väčší ako bývajú bežné veľké plechy do rúry.
Stačí už len urobiť plnku, ozdobiť a torta je HOTOVÁ.
Vhodnú podložku a krabicu nájdete tu:
https://www.obchodikuvierky.sk/krabice/krabica-kartonova-hneda-velka-dvojdielna-57x39x9-cm--444/
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 21 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 42 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 21 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Výborné hotové domáce piškótové pláty - stačí už len naplniť. Vhodné na prípravu torty, alebo rezov.
Trvanlivosť: 5 - 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Rozmer plátu: 32 x 42 cm
Balenie obsahuje 4 kusy plátov.
Hotové domáce piškótové pláty na punčové rezy, alebo na punčovú tortu. Stačí potrieť svetlý plát pikantným lekvárom, priložiť ružový plát, ktorý treba dobre navlhčiť cukrovým rozvarom alebo sirupom s punčovou arómou, znovu potrieť lekvárom a priložiť druhý svetlý plát. Po naplnení na pár hodín zaťažiť. Nakoniec už len poliať fondánovou polevou a máte HOTOVO.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Balenie obsahuje 2 svetlé pláty + 1 hrubý ružový plát
Veľkosť: 32 x 21 cm
Hotové domáce piškótové pláty na punčové rezy, alebo na punčovú tortu. Stačí potrieť svetlý plát pikantným lekvárom, priložiť ružový plát, ktorý treba dobre navlhčiť cukrovým rozvarom alebo sirupom s punčovou arómou, znovu potrieť lekvárom a priložiť druhý svetlý plát. Po naplnení na pár hodín zaťažiť. Nakoniec už len poliať fondánovou polevou a máte HOTOVO.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Balenie obsahuje 2 svetlé pláty + 1 hrubý ružový plát
Veľkosť: 32 x 42 cm
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.