UPOZORNENIE: z dôvodu veľkého množstva objednávok sa dodacia doba môže predĺžiť o 1 až 2 pracovné dni. Odporúčame Vám objednávať tovar v dostatočnom predstihu.

Škvarkové pagáče balené 500 g

Kód: 137.5
Platba predom (NIE na dobierku)
9 € / ks 8,18 € bez DPH 18 € / 1 kg
NA OBJEDNÁVKU

Škvarkové pagáče sú tradičnou slovenskou pochúťkou. Sú mäkké, vláčne a jeden kúsok určite nestačí.

Zemiaky dodávajú pagáčikom vláčnosť a jemnosť, škvarky charakteristickú chuť.

Priemer pagáčika je asi 5 cm, preto odporúčame objednať 3-4 pagáčiky na 1 osobu

 V 500 g balení je 21-22 ks.

Pagáče chutia najlepšie v deň keď sa upečú a na ďalší deň.

V detailných informáciách sa dozviete, čo máte urobiť, aby boli pagáčiky aj neskôr také dobré ako v deň upečenia.

Trvanlivosť: 4 dni od dátumu výroby.

Detailné informácie

Podrobný popis

Naše pagáčiky sú vyrobené tak, že si na nich môžete pochutiť aj neskôr, stačí ak ich odložíte do mrazničky v dobre uzatvorenom igelitovom vrecku, alebo v taške.

Pred konzumáciou ich vyberte z mrazu 1-2 hod. skôr a pri izbovej teplote ich nechajte rozmraziť. 

Rúru predhrejte na 180°C, zemiakové pagáčiky rozložte na suchý plech tak, aby sa nedotýkali jeden druhého a krátko ich pečte (nahrejte). Stačí 3 - 4 min. 

Pagáčiky budú chutiť ako práve upečené.  

NIKDY ICH NEOHRIEVAJTE V MIKROVLNNEJ RÚRE, lebo po vychladnutí stvrdnú.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Slané domáce pečivo
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Zloženie: PŠENIČNÁ múka, voda, tuk (palmový olej, čiastočne hydrogenovaný repkový olej, voda, repkový olej, emulgátor: lecitín, E471, fermentované MLIEKO odtučnené, aróma, sorban draselný, antioxidanty: E320, E310; kyselina citrónová; farbivo: karotenoidy, vitamín A) , VAJCIA, cukor, droždie, soľ, sušené MLIEKO, oškvarky (mleté oškvarky, bravčová masť, antioxidant: BHT, jedlá soľ).
Skladovanie: v suchu. Dobre zabalené
Krajina pôvodu: Slovensko VIERA-NIKA s.r.o

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: