Bez lepku , Strana 3

Najpredávanejšie

Ochucovacia pasta PISTÁCIA 90g HoHo
 
4,95 €
(4,50 € bez DPH)
Košíčky linecké KRUH neplnené2
 
4,60 €
(4,18 € bez DPH)
laskonka 2
Laskonka karamelová S 20 g
LEN OSOBNÝ ODBER !!!
Kód: 43.5
 
1,20 €
(1,09 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
6,40 €
(5,82 € bez DPH)
Bezlepkové zemiakové pagáče 500g
BEZLEPKOVÝ pagáčik zemiakový 1 ks
NA OBJEDNÁVKU
Kód: 139.1
 
0,60 €
(0,55 € bez DPH)
Domáce praclíky s údeným syrom 200g 1
 
3,95 €
(3,59 € bez DPH)
186 položiek celkom
Bezlepkový orechový košíček 40 g
1,73 € bez DPH
1,90 € / ks
Kód: 135.
Bezlepkové zemiakové pagáče 500g
0,55 € bez DPH
0,60 € / ks

1 kg je približne 45 ks pagáčikov. Ak chcete mať pagáče čerstvé aj neskôr, dajte ich do mrazu a potom ich pred konzumáciou krátko (3-4 min) nahrejte vo vyhriatej rúre na 180°C.

Budú chutiť ako práve upečené. PAGÁČE NIKDY NEOHRIEVAJTE V MIKROVLNNEJ RÚRE, LEBO STVRDNÚ!

Kód: 139.1
Bezlepkový puncový rez
Bezlepkový punčový rez 50 g
LEN OSOBNÝ ODBER !!!
1,73 € bez DPH
1,90 € / ks

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks

Náš bezlepkový punč je zároveň aj bezlaktózový.

Kód: 10.
Bezlepkový špic likérový 40 g
1,73 € bez DPH
1,90 € / ks
Kód: 01167
bezlepkovy korpus tortovy svetly kruh
Platba predom (NIE na dobierku)
Bezlepkový tortový korpus svetlý 270 g (Ø 23 cm)
Na objednávku do 3 pracovných dní
4,45 € bez DPH
4,90 € / ks

Upečte si doma tortu rýchlo a jednoducho pomocou už hotového bezlepkového korpusu!

Stačí rozrezať a naplniť.

Kód: 3612
Čokoládová poleva svetlá POKER 300g HoHo
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 300g poleva POKER
  • 60-90g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1025
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
5,82 € bez DPH
6,40 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 500g poleva POKER
  • 100-150g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1026
Čokoládová poleva tmavá NIVES 300g HoHo
3,64 € bez DPH
4 € / ks

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 300g polevy NIVES
  • 270g stužený tuk CERA
  • 30g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1027
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
5,55 € bez DPH
6,10 € / ks

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 500g polevy NIVES
  • 450g stužený tuk CERA
  • 50g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1028
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
3,18 € bez DPH
3,50 € / ks

Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.

termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).

Veľkosť: 5 mm

Kód: 1364
Domáce medové pláty BEZ LEPKU a BEZ LAKTÓZY 420 g
Platba predom (NIE na dobierku)
7,55 € bez DPH
8,30 € / ks

Domáce medové pláty BEZ LEPKU a BEZ LAKTÓZY na prípravu 30-40 ks medových rezov.

S našimi medovými plátmi ich urobíte raz-dva. Medové pláty pripravujeme podľa tradičnej domácej receptúry. Sú pripravené z bezlepkovej múky, čerstvých slepačích vajec a medu.

Sú ručne vaľkané a po naplnení originálnou plnkou tieto pláty pekne zmäknú a sú skrátka úžasné.

V balení sú 4 ks, rozmer 24 x 15 cm. Z jedného balenia pripravíte 30 ks veľkých medových rezov (8 x 1,5 cm) alebo 42 ks menších (4 x 2 cm).

Viac ako 50 ročný recept z môjho rodinného archívu upravený na bezlepkovú verziu nájdete dolu v detailoch.

Hmotnosť balenia je cca 400g.

Kód: 4499
Domáce medové pláty číslo 0 9, 1 ks
Platba predom (NIE na dobierku)
8,64 € bez DPH
9,50 € / ks

Domáce medové pláty BEZ LEPKU a BEZ LAKTÓZY číslo na moderné číselné torty! 

Balenie obsahuje 3 kusy objednaného čísla.

S našimi medovými plátmi ich urobíte raz-dva. Medové pláty pripravujeme podľa tradičnej domácej receptúry. Sú pripravené z bezlepkovej múky, čerstvých slepačích vajec a medu.

Sú ručne vaľkané a po naplnení originálnou plnkou tieto pláty pekne zmäknú a sú skrátka úžasné.

Viac ako 50 ročný recept z môjho rodinného archívu upravený na bezlepkovú verziu nájdete dolu v detailoch.

 
Medové čísla majú rozmer približne:
 
výška 27- 28 cm
šírka od 17 do 18 cm (podľa toho aké je to číslo)
 
Inú šírku majú len tieto čísla:
1 - 12,5 cm
4 - 19 cm.
 
 
 
Niekedy sa stane, že aj napriek kvalitnému baleniu vám prídu medové pláty zlomené.
 
Žiaľ, je to krehký tovar a kým ich kuriér ku vám doručí, prejdú mnohými rukami pri prevzatí, triedení na páse, nakladaní a vykladaní zo zberných vozidiel, rozdelení pre jednotlivých kuriérov a naloženie do kuriérovho automobilu.  
 
Naša rada:
 
Zlomený plát (pláty) rozložte na rovnú plochu. Tam kde sú zlomené ich od seba trochu odtiahnite (na 3 až 5 cm). V malej miske zmiešajte rovnaké množstvo preosiateho práškového cukru a trochu zmäknutého masla. Napr. 20g práškového cukru a 20g masla. NEŠĽAHAJTE, LEN KRÁTKO ZMIEŠAJTE !!! Hmotu vložte do cukrárenského vrecka s hladkou špičkou a naneste ju na jednu stranu zlomeného plátu. * Druhú časť plátu len zľahka pritlačte k nastriekanému maslu.
Nechajte trochu postáť, aby maslo s cukrom medzi plátmi stvrdlo a tým ich zlepilo. 
Týmto spôsobom sa dá opraviť aj viacnásobné zlomenie jedného medového, alebo penového plátu. 
 
Ak nemáte cukrárenské vrecko a špičku, môžete použiť obyčajný zippový, igelitový, alebo mikroténový sáčok, ktorému odstrihnete malý kúsok z jedného rohu a krém nastriekate na zlomený plát.
Ďalej pokračujte od *
 
Kód: 4500/0
Vianočné pečivo bez lepku a bez laktózy 500g
Platba predom (NIE na dobierku)
19,55 € bez DPH
21,50 € / ks

Tento výrobok doručujeme po 10.decembri, keďže vianočné pečivo pečieme až tesne pred sviatkami. Objednávku treba urobiť najneskôr do 20.novembra.

Bezlepkové bezlaktózové domáce vianočné pečivo.

Krabička obsahuje:

  • linecké pečivo plnené dvojakým džemom
  • vanilkové rožky s orechami
  • medovníky
  • medvedie labky
Kód: 1400
Fond CITRÓN 160 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet)
3,50 € bez DPH
3,85 € / ks

Návod na prípravu: 

160 g fond citrón                                                                                                                                                                                                                      190 g voda                                                                                                                                                                                                                                800 g šľahačka (napr. Gamaro, Rosette)

Vyšľaháme šľahačku. Fond zmiešame s vlažnou vodou a túto zmes opatrne vmiešame do šľahačky. Použijeme priamo na dezert, potom necháme stuhnúť v chladničke približne 1 hodinu. 

Kód: 1119
Fond ČOKOLÁDA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,36 € bez DPH
4,80 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Čokoláda 
  • 135 ml voda
  • 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1758
Fond ČOKOLÁDA 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
11,36 € bez DPH
12,50 € / ks

 Návod na prípravu (polovičná dávka):

  • 250 g fond Čokoláda 
  • 200 ml voda
  • 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1759
Fond LESNÉ OVOCIE 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,82 € bez DPH
5,30 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1756
Fond LESNÉ OVOCIE 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
12,95 € bez DPH
14,25 € / ks

Návod na prípravu (1/3 dávka):

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1757
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šlahacky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
5,05 € bez DPH
5,55 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2008
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
13,86 € bez DPH
15,25 € / ks

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2220
Fond MARACUJA a BROSKYŇA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,77 € bez DPH
5,25 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Maracuja a Broskyňa
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2271
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
3,09 € bez DPH
3,40 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Neutral
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2223
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
7,82 € bez DPH
8,60 € / ks

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Neutral
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2200
Fond TIRAMISU 60g ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet
3,82 € bez DPH
4,20 € / ks

Návod na prípravu:

  • 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
  • 150 ml voda
  • 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť. 

Kód: 3024
Tvarohový fond na zákusky, torty, cheesecake a zmrzlinu 125g HoHo
5,73 € bez DPH
6,30 € / ks

Návod na prípravu:

  • 60 g tvarohový fond
  • 100 ml voda
  • 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1765
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
3,55 € bez DPH
3,90 € / ks

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Vaječný likér
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2211
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) Ho
9,55 € bez DPH
10,50 € / ks

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Vaječný likér
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2218
Fruželina čučoriedka
4,82 € bez DPH
5,30 € / ks

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom čučoriedok (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1936
Fruželina jahoda
4,36 € bez DPH
4,80 € / ks

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom jahôd (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1937
Fruželina lesné ovocie
4,45 € bez DPH
4,90 € / ks

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom lesného ovocia (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1938
Fruželina malina
5,23 € bez DPH
5,75 € / ks

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom malín (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1934
Fruželina višňa
3,45 € bez DPH
3,80 € / ks

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom višní (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1935
Glukóza sirup 800g
6,86 € bez DPH
7,55 € / ks

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.

Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Kód: 1365
Glukózový sirup WILTON 94 ml
Glukózový sirup WILTON 94 ml
Momentálne nedostupné
2,27 € bez DPH
2,50 € / ks

Glukózový sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.

Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Kód: 4813
Glycerol WILTON 59 ml
3,09 € bez DPH
3,40 € / ks

Glycerol alebo Glycerín je hustá kvapalina, bez výraznej vôňe s mierne sladkou chuťou. Je súčasťou predovšetkým rastlinných tukov, najväčšie množstvo glycerolu vzniká ako vedľajši produkt pri  priemyselnom spracovaní repkového oleja.

Používa sa:

  • ako sladidlo napr. v šľahačkách
  • ako zmäkčovadlo v želé, žuvačkách a iných cukrovinkách
  • na zvláčnenie poťahovej hmoty
  • na dodanie lesku poťahovej hmote

Vo fľaštičke sa nachádza 59 ml glycerolu.

Doba spotreby: 31.01.2024

Kód: 4815
Gum tragacanth prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt 25g
6,18 € bez DPH
6,80 € / ks

Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt

Prírodné zahusťovadlo.

Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.

Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.

DÁVKOVANIE:

  • 1 čajová lyžička na 250g hmoty

Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.

Kód: 3916
KAKAO holandské extra tmavé 250g HoHo
3,55 € bez DPH
3,90 € / ks

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom. 

Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Kód: 1075
Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo
3,36 € bez DPH
3,70 € / ks

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).

Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1086
Kypriaci prášok do pečiva 1 kg
6,45 € bez DPH
7,10 € / ks

Pripravíte si s ním ľahké a nadýchané piškótové cestá, trené a mnoho ďalšieho.

Kypriaci prášok sa v kuchyni využíva často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé vrecúška kypriaceho prášku. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme maxi balenie, s ktorým ušetríte a nebudete poň musieť stále chodiť do obchodu.

Kód: 2862
Kypriaci prášok do pečiva 250g bez lepku HoHo
2,45 € bez DPH
2,70 € / ks
Kód: 2857
Laskonka bezlepková bezlaktózová 30g
1,73 € bez DPH
1,90 € / ks

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks

Laskonka bez múky vhodná pre celiatikov je naviac robená aj s bezlaktózovým maslom, aby si túto pochúťku mohli vychutnať aj ľudia s intoleranciou na mlieko. 

Snehové pláty sú klasicky pečené s kokosom pre lahodnú chuť. Na požiadanie je pri väčšom odbere možné objednať aj orieškové pláty namiesto kokosových. O tejto možnosti sa prosím informujte na našom telefónnom čísle. 

Kód: 43.01
laskonka 2
Laskonka karamelová S 20 g
LEN OSOBNÝ ODBER !!!
1,09 € bez DPH
1,20 € / ks

MINIMÁLNY ODBER: 10 ks

Laskonky sú oválne snehové kokosové pláty spojené lahodným karamelovým krémom. Neobsahujú múku, preto sú vhodné aj pre ľudí ktorí neznášajú lepok. 

Ak objednáte 20 a viac kusov, môžeme Vám na požiadanie urobiť namiesto kokosových aj orieškové laskonky.

Zmenu je potrebné dohodnúť predom na telefónnom čísle 0917 970 970.

Kód: 43.5
Marshmallows MINI 50 g
2,45 € bez DPH
2,70 € / ks

Marshmallows MINI sú vhodné na zdobenie zmrzliny, dezertov alebo len tak na jedenie.

Obsah balenia v sáčku: 50 g 

Veľkosť 1 ks: cca 1 x 0,8 cm

Kód: 2743
Marshmallows MINI 500 g
12,05 € bez DPH
13,25 € / ks

Marshmallows MINI sú vhodné na zdobenie zmrzliny, dezertov alebo len tak na jedenie.

Obsah balenia: 500 g

Veľkosť 1 ks: cca 1 x 0,8 cm

Kód: 2743.1
Ochucovacia pasta  MARAKUJA Passion Fruit 120g
4,73 € bez DPH
5,20 € / ks

Ochucovacia pasta MARAKUJA Passion Fruit sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vašej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Kód: 1233
var productsSliderOnMobile = true; var productsDetailSliderOnMobile = true;