Vanilková aróma WILTON 59 ml
Kód: 3853Súvisiaci tovar

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Maxi balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

100% rastlinný pokrmový tuk je vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysoko tukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Špeciálny tuk na výrobu krémov, špicov a trvanlivého krému do zákuskov a Vianočného pečiva.
Tuk má dlhú dobu spotreby. Keď Vám z neho ostane, nemusíte sa báť, že sa pokazí.
!!! NEOBSAHUJE LAKTÓZU !!!. Ak ho použijete na prípravu krému do zákuskov, zmiešajte ho s pudingom a ochuťte ochucovacou pastou.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Cukrárske krémové maslo je spojenie rastlinného a živočíšneho masla. Nie je to len margarín s maslovou príchuťou! Cukrárske maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, teda nie len arómu. Má teda chuť a vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Použite do krémov a pomazánok, do toriet, zákuskov, lineckého pečiva ale aj do slaného pečiva.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia

100% rastlinný tuk vhodný na výrobu čokolády, prípravu a riedenie čokoládových povrchov, zmrzlín a vysokotukových ciest. Je skvelý aj na vyprážanie, pretože sa prepáli omnoho neskôr ako klasický olej.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

Špeciálny tuk na výrobu krémov, špicov a trvanlivého krému do zákuskov a Vianočného pečiva.
Tuk má dlhú dobu spotreby. Keď Vám z neho ostane, nemusíte sa báť, že sa pokazí.
V letných mesiacoch posielame iba kuriérom (tovar doručí hneď na druhý deň)! Ak expedícia vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.

AKCIA 2+1 ZADARMO
Rastlinný olej v spreji na vymastenie plechov a tortových foriem. Prekrýva šmuhy a fľaky od škrobu alebo cukru na poťahovanej torte. Dodáva ešte väčší lesk.
Môžete ho použiť na vystriekanie:
- pekárskych a cukrárskych foriem
- silikónových a bábovkových formičiek
- kovových skruží na korpusy alebo cheesecake (posuvné obruče)
- teflónové panvice (napr. pri pečení palaciniek a lievancov,...)
- pri grilovaní
- pri pečení hranolčekov a zeleniny v rúre
Ekonomické použitie: pri správnom použití vám dlho vydrží a je cenovo veľmi výhodný. V ideálnom 600 ml balení aj pre domáce použitie.
Založený na rastlinnej báze. Odolný voči teplotám do 230 °C. Neobsahuje palmový olej. Neobsahuje GMO.
Skladujte pri teplote 15-30 °C. Nevystavujte priamemu plameňu a vysokej teplote, keďže je horľavý.
Zloženie: repkový olej, propelant (propán, bután), slnečnicový lecitín
Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Sprejujte jemný film na plechy a do foriem zo vzdialenosti 15-20 cm.
Výrobca: Zeelandia
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Arómy a koreniny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Cukor: | bez cukru |
Zloženie: | aróma, regulátor kyslosti (kyselina citrónová) |
Skladovanie: | suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu |
Krajina pôvodu: | USA |
Výživové údaje na 100 g:: | Energia 1230 kj / 293,97 kcal; Tuky 0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g); Sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g); Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g |
Položka bola vypredaná… |

LIESKOVÝ ORECH emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom, je najšetrnejší proces konzervácie, pri ktorom sa sušené bylinky ihneď po zbere hlboko zmrazia a potom sa uzavrú do vákuovej komory. Vo vákuu sa kryštáliky ľadu vyparia a surovina stratí 95% svojej hmotnosti. Týmto spôsobom sa bazalka zbaví iba vody a všetky vonné látky zostanú zachované. To nemožno docieliť sebešetrnějším sušením teplým vzduchom.
Použitie oregana v kuchyni:
Oregano je neodmysliteľne späté s talianskou kuchyňou. Pridáva sa do omáčok z paradajok aj na pečené mäsá alebo do mäsových náplní do cestovín ako sú ravioly a lasagne. Spolu s bazalkou tvoria dokonalý "tím" na pizzi.
V gréckej kuchyni sa s obľubou pridáva do zeleninových šalátov, pri nakladaní olív alebo na syr feta, ktorý sa nakladá do olivového oleja s cesnakom a s bylinkami.
Známe je tiež použitie oregana v mexickej kuchyni, kam sa dostalo zo Španielska. Používa sa do chilli con carne, čo je pálivá zmes mäsa často s fazuľou a kukuricou. Oregano sa tu často používa v kombinácii rôznymi druhmi chilli, rascou a sušeným cesnakom či cibuľou.
Liečivé účinky oregana:
Má protizápalové účinky a preto sa používa pri zápaloch a bolestiach v krku. Pomáha aj pri črevných ťažkostiach a podporuje trávenie. Dezinfekčný účinok oregana sa využíva aj pri liečbe ekzémov, vyrážok, podráždenia a plesňových ochorení.
Čaje z oregana pomáhajú pri psychickom vyčerpaní organizmu a na upokojenie mysle. Pre tieto svoje účinky získalo oregano aj svoj krásny slovenský názov pamajorán.

Mandľová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Spracovanie:
Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom, je najšetrnejší proces konzervácie, pri ktorom sa sušené bylinky ihneď po zbere hlboko zmrazia a potom sa uzavrú do vákuovej komory. Vo vákuu sa kryštáliky ľadu vyparia a surovina stratí 95% svojej hmotnosti. Týmto spôsobom sa bazalka zbaví iba vody a všetky vonné látky zostanú zachované. To nemožno docieliť sebešetrnějším sušením teplým vzduchom.
Použitie oregana v kuchyni:
Oregano je neodmysliteľne späté s talianskou kuchyňou. Pridáva sa do omáčok z paradajok aj na pečené mäsá alebo do mäsových náplní do cestovín ako sú ravioly a lasagne. Spolu s bazalkou tvoria dokonalý "tím" na pizzi.
V gréckej kuchyni sa s obľubou pridáva do zeleninových šalátov, pri nakladaní olív alebo na syr feta, ktorý sa nakladá do olivového oleja s cesnakom a s bylinkami.
Známe je tiež použitie oregana v mexickej kuchyni, kam sa dostalo zo Španielska. Používa sa do chilli con carne, čo je pálivá zmes mäsa často s fazuľou a kukuricou. Oregano sa tu často používa v kombinácii rôznymi druhmi chilli, rascou a sušeným cesnakom či cibuľou.
Liečivé účinky oregana:
Má protizápalové účinky a preto sa používa pri zápaloch a bolestiach v krku. Pomáha aj pri črevných ťažkostiach a podporuje trávenie. Dezinfekčný účinok oregana sa využíva aj pri liečbe ekzémov, vyrážok, podráždenia a plesňových ochorení.
Čaje z oregana pomáhajú pri psychickom vyčerpaní organizmu a na upokojenie mysle. Pre tieto svoje účinky získalo oregano aj svoj krásny slovenský názov pamajorán.

Zmes korenín na prípravu lahodných perníkov, ktorá prevonia Váš dom exotikou a Vianocami.

Škorica je prírodný prostriedok, ktorý má hypoglykemický účinok, t.j. reguluje hladinu cukru v krvi. Je tiež výborná pri usmerňovaní telesnej hmotnosti a pomáha pri Alzheimerovej chorobe. Vďaka antibiotickým a protiinfekčným účinkom je škorica s medom považovaná za najvhodnejšiu prírodnú prevenciu pred chrípkou, prechladnutím či angínou. Med je prirodzené antibiotikum a jeho sila sa škoricou ešte zosilní.
Ďalšie pozitívne účinky:
- zlepšuje trávenie
- zmierňuje nevoľnosť
- pôsobí proti nachladnutiu
- uľavuje od bolestí svalov a kĺbov
- znižuje prejavy reumatizmu
- je účinná v boji proti infekcii
- účinkuje proti celulitíde
- pomáha znižovať zlý cholesterol (ten priaznivý ponecháva)
- podporuje chuť do jedla
- zmierňuje menštruačné problémy
- pôsobí proti kašľu

Banánová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Kávová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

ŽUVAČKOVÁ ARÓMA Bubblegum
Máte radi žuvačky? Tú chuť a vôňu? Potom si zamilujete túto arómu. Má všestranné využitie:
- na krémy, plnky, polevy
- do šľahačky
- na torty, cupcakes, zákusky
- do čokolády
- na zmrzlinu
DÁVKOVANIE: 1 až 2 g arómy na kilogram hmoty

Pomarančová emulzia LorAnn
Emulzie sú prvou voľbou profesionálnych cukrárov!
Prečo si profesionáli vždy vyberú emulziu a nie extrakt? Emulzia má lepšie vlastnosti, robustnejšiu (silnejšiu) chuť, je bez alkoholu a čo je hlavné - keď je vystavená vyšším teplotám pri pečení, tak nevyprchá.
Pred použitím treba dobre pretrepať.

Tekutá punčová aróma do potravín.
Odporúčané dávkovanie je 4 čajové lyžičky arómy do 1 kg potraviny.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.