Zmes na ODPAĽOVANÉ CESTO bez odpaľovania 15 kg
Kód: 1538Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZÁKLADNÝ RECEPT na odpaľované cesto - veľká dávka
Zo základného receptu upečiete približne 200 veterníkov, 300 venčekov alebo 250 eclair (banánikov) strednej veľkosti. Z celého balenia teda 15x toľko.
- 1000 g zmes na odpaľované cesto
- 1500 g vyklepnuté celé vajcia
- 1000 g voda
- 1000 g rastlinný olej
Všetky suroviny miešajte v robote najprv pomaly 1 minútu a potom rýchlo po dobu 5 minút.
Vymiešanú hmotu naplňte do cukrárskeho vrecúška s hviezdicovou špičkou a striekajte na plech na silikónovú alebo teflónovú podložku požadovaný tvar ďalej od seba, lebo cesto pri pečení pekne naskočí a zväčší objem.
Dajte do vyhriatej rúry na 180°C a pečte približne 15 minút (čas záleží od tvaru a veľkosti).
NAŠA RADA:
Počas pečenia rúru nesmiete otvoriť prvých 7 minút, lebo by cesto nenarástlo. Ak máte na dvierkach sklo, neotvárajte rúru ani potom, len keď už budú vaše koláčiky upečené.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Veľké balenia na veľké pečenie |
|---|---|
| Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
| Vajcia: | bez vajec |
| Sója: | bez sóje |
| Sezam: | bez sezamu |
| Orechy: | bez orechov |
| Arašidy: | bez arašidov |
| Cukor: | bez cukru |
| Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ škrob, kukuričný škrob, kypriaci prášok (uhličitan sodný, dihydrogéndifosforečnan sodný), soľ |
| Skladovanie: | Skladujte v suchu pri teplote do 24°C, vždy dobre uzatvorené. |
| Krajina pôvodu: | Holandsko |
| Výživové údaje na 100g: | Energia 1501 kJ/ 355 kcal; Tuky 0,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g); Sacharidy 81 g (z toho cukry 1,2 g); Vláknina 1,7 g; Bielkoviny 6,2 g; Soľ 1,6 g |
| Môže obsahovať: | stopy vajec, mlieka, orechov a vlčieho bôbu |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
