ŠTVORCE - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 12 ks
Kód: 2546Súvisiaci tovar

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Cukrárske krémové maslo je spojenie živočíšneho a rastlinného masla. Nie je to margarín s maslovou príchuťou!!! Maslo je špeciálne upravené a má úžasné vlastnosti, čo iné maslá nemajú. Vynikajúca cena.
Cukrárske krémové maslo obsahuje riadne fermentované kravské MLIEKO, má teda chuť a vylepšené vlastnosti klasického masla + skvelý nášľah rastlinného masla.
Obsahuje 80% tuku (klasické maslo obsahuje 82%, čo je viac len o 2%)
Cukrárske krémové maslo sa používa na výrobu krémov na torty a zákusky, na prípravu rôznych náplní a ciest, alebo pri príprave polevy.
V letných mesiacoch posielame kuriérom iba v pondelok až štvrtok. Ak odoslanie vychádza na piatok, presunie sa automaticky na pondelok, aby zásielka nestála cez víkend v sklade u kuriéra.
Váha: 1,25 kg
Cukrárske krémové maslo - viac v detailných informáciách

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Rozvažované balenie pre tých, ktorý si chcú čokoládu odskúšať alebo jednoducho nepotrebujú 2,5 kilové balenie.
Pravá belgická čokoláda Callebaut GOLD s jemnou jantárovo-zlatou farbou s chuťou karamelu, masla a smotany.
Je vhodná na výrobu čokolády, praliniek, ganache, mousse, šuhájd, ozdôb, ale aj na ochutenie krémov a plniek.
VÝROBA "ČOKOLÁDOVEJ ŠKRUPINKY":
PLNENIE PRALINIEK:
UZATVÁRANIE A VYKLÁPANIE PRALINIEK:

LOTUS mleté sušienky sú vyrobené z karamelizovaných sušienok, ktoré sú veľmi obľúbené. Táto zmes je vhodná pre vaše pečenie, na tiramisu alebo cheesecake, prípadne lotusové guličky. Prípadne ju môžete použiť ako dekoráciu na dezerty.
Hmotnosť: 400 g

Jedlé sušené kvety - MIX 5 g. Nádherná a farebná kombinácia rôznych jedlých kvetov, ktoré pridávajú jedinečný vzhľad, chuť a vôňu do vašich kulinárskych výtvorov. Zmes kvetov je ideálna na dekorovanie dezertov, jedál, nápojov a na špeciálne príležitosti.
Balenie: 100% sušených kvetov - nevädza, okvetné lístky ruží, svetlica
Balené v priehľadnom plastovom vedierku.
Jedlé sušené kvety - MIX - viac v detailných informáciách
Podrobný popis
ŠTVORCE - silikónová forma:
- Moderný dizajn: Umožňuje vytvárať dezerty s moderným a štýlovým vzhľadom, ktorý je atraktívny a zaujímavý.
- Jednoduché použitie: Silikón je flexibilný a nelepivý, čo uľahčuje vybratie dezertov bez poškodenia.
- Všestranné použitie: Vhodná na výrobu rôznych druhov dezertov vrátane semifreda a mousse, želé, čokolády a iných cukrárskych výrobkov.
- Čistenie: Po použití formu umyte v teplej vode so saponátom, opláchnite a osušte.
ŠTVORCE - silikónová forma je ideálna pre všetkých, ktorí chcú pridať do svojej kuchyne trochu hravosti a kreativity.
Dodatočné parametre
Kategória: | Silikónové formy, formy na moderné dezerty a semifreddo |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |

Forma na semifredo 3 ks TROJUHOLNÍK. Ideálny nástroj na prípravu tradičného talianskeho mrazeného dezertu. Je vhodná na rôzne krémové, ovocné či čokoládové variácie semifredda, no môžete ju využiť aj na iné dezerty.
Rozmer: dĺžka strany 6 cm (rovnostranný trojuholník)
Výška: 4 cm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Balenie: 3 ks formičiek, 1 pevný trojuholník s držiakom
Forma na semifredo TROJUHOLNÍK - viac v detailných informáciách

VEĽKÉ POLGULE 8 cm - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 5 ks. Ideálna na prípravu francúzskych dezertov a semifreddo. S kapacitou na 5 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer polgule: Ø 8 cm; výška 4 cm, obvod 25,2 cm.
Objem 1 polgule: 135 ml
Rozmer celej formy: 29,5 x 17 cm
VEĽKÉ POLGULE - viac v detailných informáciách.

Pevná kovová formička, pomocou ktorej môžete sformovať do kruhu napríklad ryžu, zemiakovú kašu, alebo s ňou pripraviť semifreddo.
Rozmer: Ø 9 cm,
výška: 5,5 cm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ

KRUHY 5,5 cm - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 6 ks. So šikovnou formou na francúzske dezerty si pripravíte rôzne maškrty, ktorými očaríte svojich hostí a potešíte rodinu. Silikónová forma je vhodná na pečenie, mrazenie aj chladenie.
Rozmer kruhu: Ø 5,5 cm; výška 2,4 cm
Rozmer celej formy: 21 x 15 cm.
Znáša teplotné rozpätie od - 40°C do +230°C, preto je vhodná na pečenie aj mrazenie.
KRUHY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.