*Ovocné pyré ČUČORIEDKA 1 L
Kód: 2304Súvisiaci tovar

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJA a nič iné. Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
AKCIOVÉ KUSY majú dobu minimálnej trvanlivosti do 1.8.2023, čo znamená, že pyré nebude mať zmenenú kvalitu a môžete ho použiť minimálne 1-2 mesiace po tomto dátume. Dobu trvanlivosti predĺžite skladovaním v chlade.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len MALINU a nič iné. Ovocné pyré MALINA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ANANÁS a nič iné. Ovocné pyré nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Z tohto balíka spravíte takmer 2 kg vanilkového pudingu!
Príprava (polovičná dávka):
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Vďaka tejto špeciálnej cukrárskej zmesi bude váš cheesecake vždy vláčny a na vzhľad dokonalý bez praskliniek (pri dodržaní postupu).
Nemusíte pridávať toľko vajec ako v klasických receptoch a v rúre počas pečenia nepotrebujete mať žiadnu nádobu s vodou!
Stačí iba zmiešať suroviny a máte hotovú plnku.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!
Príprava:
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.
Podrobný popis
Pečený cheesecake s čučoriedkovým pyré
Korpus:
- 270 g pomleté maslové sušienky na cheesecake
- 180 g maslo čerstvé
Náplň :
- 230 g Mascarpone
- 340 g tvaroh jemný
- 230 g kyslá smotana 16%
- 2 celé vajíčka
- 80 g práškový cukor
- 2 čajové lyžičky vanilková aróma
Želé :
- 220 g Ovocné pyré čučoriedka
- 15 g zemiakový škrob (SOLAMYL)
- trochu voda
- 15 g citrónová šťava
POSTUP PRÍPRAVY:
Korpus:
Pomleté sušienky na cheesecake zmiešajte s rozpusteným maslom. Odoberte 250 g a vtlačte na dno tortovej formy. Ostatnú zmes (200 g) roztlačte po bokoch formy.
Náplň:
Najskôr zmiešajte všetky suroviny okrem vajec. Nakoniec pridajte aj 2 vajcia a dohladka vymiešajte. Vzniknutú zmes nalejte do formy a pečte. Po upečení nechajte vychladnúť a potom dajte na 12 hod. do chladničky. (Teplota cca 4°C.)
Želé :
Ovocné pyré zamiešajte s citrónovou šťavou, prevarte a ešte do horúceho nálevu (85°C) pridajte stužovač. Želé nalievajte ešte teplé, na už zatuhnutý základ (náplň). Po zatuhnutí želé (2 hod. pri -4°C) cheesecake nakrájajte a dekorujte.
Rovnakým spôsobom môžete pripraviť aj iné ovocné želé, napr. pyré mango, malina, ananás, alebo marakuja.
Teplota pečenia : 140 °C
Dĺžka pečenia: 60 - 90 minút
Dodatočné parametre
Kategória: | Náplne, džemy, plnky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | čučoriedka |
Skladovanie: | na suchom mieste do 25°C relatívna vlhkosť vzduchu 65 - 70 %; po otvorení v chlade 2 - 6 °C, relatívna vlhkosť 80-95 %, spotrebovať do 1 týždňa |
Krajina pôvodu: | Fínsko |
Výživové údaje na 100g: | Energia 245 kj / 58 kcal; Tuky 0,9 g (z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g); Sacharidy 10 g (z toho cukry 9,8 g); Bielkoviny 0,8 g; Soľ <0,01 g, Vláknina 3,5 g |

Ovocná náplň FRUITFUL POMARANČ obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocná náplň FRUITFUL CITRÓN obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocná náplň FRUITFUL MANGO, ktorá obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň FRUITFUL VIŠŇA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Prípravok na výrobu domáceho želé vo výhodnom balení.
Želé stačí len ohriať na určitú teplotu, (pridať kúsok kyseliny citrónovej rozpustenej vo vode), vyliať do formy a máte hotovo. Želatina stvrdne veľmi rýchlo - za pár sekúnd.
NÁVOD:
- 700 g želé - mäta
- 7 g kyselina citrónová
- 7 g voda
Želé zahrejte vo vodnom kúpelina teplotu 85°C a zľahka primiešajte 50%-ný roztok kyseliny citrónovej. Rýchlo miešajte, kým nevznikne homogénna hmota.
Nalejte do foriem a nechajte tuhnúť 5 - 10 minút. Potom posypte cukrom a krájajte ľubovoľné tvary a opäť pocukrujte.

Výhodné veľké balenie - malinový gél, ktorý obsahuje 25 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.