Domáce medové pláty na tortu 21,5 cm, 5 ks
Kód: 2321Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Návod na prípravu medovej plnky, akú robili kedysi naše babičky.
PL = polievková lyžica
KL = kávová lyžička
PLNKA
330g masla izbovej teploty a 330g práškového cukru vymiešajte do peny.
Z nasledovných surovín uvarte kašu:
450 ml dl mlieko
450 ml PL hrubá, alebo polohrubá múka
4,5 KL vanilkový cukor
Kašu za občasného premiešania nechajte vychladnúť. Keď je studená, pridajte ju postupne do vymiešaného masla a ešte spolu dobre premiešajte. Rozdeľte ju na 4 rovnaké časti.
DOKONČENIE
rezy plníme nasledovne:
- medový plát tenko potrite dobrým džemom
- dajte prvú časť krému a rozotrite
- priložte druhým medovým plátom a opakujte bod 1 a 2 až kým nenaplníte všetky pláty.
Naplnené pláty mierne zaťažte, napr. knihou a nechajte ich odstáť pri izbovej teplote aspoň 4-5 hodín. Potom ich odložte do chladu aspoň na 1 deň. Môžu stáť aj dlhšie (2-3 dni). Za tú dobu pláty nasajú z krému vlhkosť a budú jemné a veľmi chutné. Stačí ich už len poliať čokoládovou polevou a po stuhnutí pokrájať a servírovať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Medové pláty |
---|---|
Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, cukor, rastlinný tuk, VAJCIA, med, kypriaci prášok, škorica, vanilkový cukor |
Skladovanie: | Skladujte dobre uzatvorené vo vlhkejšom prostredí. |
Krajina pôvodu: | Slovensko VIERA-NIKA s.r.o |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.