Silikónová forma na pralinky, ľad, želatínu alebo marcipán KVETY 15 ks
Kód: 4241Súvisiaci tovar

Želatína jemne mletá 1 kg. To, že sa želatína jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Želatína je univerzálna a cenná surovina, ktorá umožňuje tvorbu rôznych textúr.
Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Hmotnosť: 1 kg
Návod na prípravu želatíny a jej výhody pre zdravie nájdete v detailných informáciách.

Ovocné pyré MANGO vysokej kvality, je pasterizované pyré so 120 percentným obsahom čistého ovocia.
Obsahuje len MANGO a nič iné. Ovocné pyré MANGO nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Výhodné balenie.
Cukrárska poťahová hmota K2 vo veľkom výhodnom balení je vhodná na poťahovanie toriet a zákuskov, môže sa farbiť potravinárskymi farbami a vymodelujete z nej aj rôzne postavičky a kvietky.

Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto červená farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády

Špeciálna farba s organickým kakaovým maslom.
Veľa domácich cukrárok často nevie, že na farbenie pravej čokolády (ktorá obsahuje kakaové maslo), musí použiť špeciálne farby s obsahom kakaového masla. Ak by ste na farbenie čokolády použili obyčajné gélové alebo práškové farby, farba by sa zrazila a čokoládu by nezafarbila na požadovaný odtieň.
Táto farba od Sugarflair je vhodná nielen na farbenie čokolády, ale aj na dekoráciu praliniek alebo na výrobu čokoládových ozdôb. Najlepší výsledok dosiahnete použitím bielej čokolády.
Ako s farbou pracovať?
Farbu treba najprv stopiť.
Dajte ju do mikrovlnky a ohrievajte v 10-sekundových intervaloch. Premiešavajte a opakujte.
Stopenú farbu potom pridávajte do temperovanej čokolády
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Formy na čokoládu |
---|---|
EAN: | 1000000003350 |
Krajina pôvodu: | Čína |

Pomocou tejto formy si môžete vyrobiť vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby.
Rozmer: 20.5*10.8*1.5
Materiál: silikón

Pomocou tejto formy si vyrobíte jednoducho a rýchlo vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby.
Rozmer: 20.5 x 10.8 x 1.5 cm
Materiál: silikón

Pomocou tejto formy si môžete vyrobiť vlastné čokoládové pralinky, želatínové cukríky alebo marcipánové ozdoby.
Rozmer: 22 x 12 x 3 cm
Materiál: silikón
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.