Príplatok za BEZLEPKOVÚ štrúdľu
Kód: 2718Súvisiaci tovar

Keďže počet ľudí s cukrovkou nám na Slovensku rýchlo rastie, robíme štrúdle aj v DIA prevedení.
Pri príprave sa používa brezový cukor, ktorý má nižší glykemický index ako klasický cukor.
Príplatok za 1 štrúdľu.

Túto štrúdľu pečieme len počas doby zrenia hrušiek. V inom období hrušky v štrúdli nemajú žiadnu chuť a preto ju nepečieme.
Ťahaná štrúdľa s lahodnými hruškami je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.
Z celej štrúdle nakrájate 12 až 15 kúskov, z polovice 6-7 ks. Celú štrúdľu dodávame rozkrojenú na dve polovice zabalenú v samostatnej krabici.
Hmotnosť štrúdle: celá 900g, polovica 450g.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.

Ťahaná štrúdľa JABLKOVÁ naplnená slovenskými jablkami s pridaním vlašských orechov.
POZOR: toto je variant jablkovej štrúdli s pridaním menšieho množstva orechov pre chuť. Ak chcete orechovú štrúdľu, kliknite sem: ORECHOVÁ ŠTRÚDĽA
Nakrájate z nej 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.

Ťahaná štrúdľa so slovenskými jablkami a výnimočnou cejlónskou škoricou.
Z jednej celej štrúdli nakrájate 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.

Netradičná štrúdľa s dusenou hlávkovou kapustou ochutená škoricou.
Celá štrúdľa má hmotnosť 900g. Nakrájate z nej 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.

Netradičná slaná ťahaná štrúdľa s dusenou hlávkovou kapustou ochutená čiernym korením. Táto štrúdľa je vhodná hlavne pre tých, ktorý majú radšej slané ako sladké :)
Celá štrúdľa má hmotnosť 900g. Nakrájate z nej 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.

Ťahaná štrúdľa so slovenským makom je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou a zvýrazňujú chuť maku.
Nakrájate z nej 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.

Ťahaná štrúdľa so slovenským makom a višňami je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.
Z jednej celej štrúdli nakrájate 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.

Ťahaná štrúdľa so slovenským makom a slivkami je doplnená strúhanými jablkami, ktoré robia štrúdľu úžasne šťavnatou.
Nakrájate z nej 12 až 15 kúskov.
V cene je aj balné, nič sa už nebude dopočítavať.
Viete aká je "pravá" štrúdľa?
Odpoveďou je ťahaná štrúdľa. Možno ste aj Vy videli svoju starú mamu robiť tenulinké cesto, ktoré natiahla na hrúbku papiera a potom ho naplnila. Toto je totiž tradičný spôsob prípravy štrúdle.
Nedajte sa oklamať ani pomýliť, ak Vám niekto povie, že poctivá, pravá alebo tradičná štrúdľa je z lístkového cesta (vaľkaná). Je to len zjednodušenie receptu pre tých, ktorý štrúdle ťahať nevedia (alebo nechcú, aby mohli mať na štrúdli väčší zisk). Vy už ale teraz viete, že poctivá a tradičná je jedine ŤAHANÁ štrúdľa!
Ako rozoznáte pravú ťahanú štrúdľu od tej z lístkového cesta?
Ťahaná štrúdľa je robená z tenulinkého cesta. Keď sa teda pozriete na rez štrúdli, uvidíte len kúsok cesta (ak vôbec) a veľa veľa plnky.
Na priereze štrúdli z lístkového cesta vidíte hrubšie cesto (podobne ako pri závine) a menej plnky.
Prečo je ťahaná štrúdľa drahšia ako lístková?
Štrúdľa z lístkového cesta obsahuje omnoho viac cesta a menej plnky ako ťahaná štrúdľa. Cesto je lacné a plnka či už maková alebo orechová je podstatne drahšia.
Naše ťahané štrúdle obsahujú veľa plnky a minimum cesta. Sú síce drahšie, ale ich skvelá chuť a kvalita je oproti lístkovej štrúdli NEPOROVNATEĽNÁ.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárenské výrobky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.