Obdĺžnik

Kód: OBD-HO-A5-0 OBD-HO-A5-20G OBD-HO-A5-50G OBD-TO-A5-0 OBD-TO-A5-20G OBD-TO-A5-50G OBD-CF-A5-0 OBD-DP-A4-0 OBD-DP-A4-20G OBD-HO-A4-0 OBD-HO-A4-20G OBD-HO-A4-50G OBD-TO-A4-0 OBD-TO-A4-20G OBD-TO-A4-50G OBD-CF-A4-0 OBD-DP-A3-0 OBD-DP-A3-20G OBD-HO-A3-0 OBD-HO-A3-20G OBD-HO-A3-50G OBD-TO-A3-0 OBD-TO-A3-20G OBD-TO-A3-50G Zvoľte variant
€3,50 €4,70 €5,30 €3,30 €4,50 €5,10 €4,80 €6,80 €8 €4,50 €5,70 €6,30 €4 €5,20 €5,80 €6,80 €13,60 €14,80 €9 €10,20 €10,80 €6,60 €7,80 €8,40 od €3,30
Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Veľkosť
Podklad (materiál obrázka)
Gél na prilepenie obrázka
Zvolená varianta nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Príplatok za vpisovanie si zvoľte nižšie v sekcii SÚVISIACI TOVAR.

Detailné informácie

Podrobný popis

APLIKÁCIA:

DEKOR

  1. Aplikujte 1 - 2 dni pred oslavou, aby sa Vám obrázok nerozmočil! (platí hlavne pre varené krémy). Najlepší podklad pod obrázok je poťahová hmota alebo vyšľahané maslo s cukrom. Nikdy nedávajte obrázok na šľahačku! 
  2. Vyberte obrázok z obalu aspoň 10 minút predtým, ako ho chcete umiestniť na tortu, aby trochu uschol a dal sa oddeliť od podkladovej fólie.
  3. Ak sa obrázok ešte neoddeľuje na rohoch sám, opatrne ho oddeľte od fólie pomocou tupej strany noža (príp. pravítka). 
  4. Pracujte opatrne, aby sa Vám obrázok nepoškodil!
  5. Samotná aplikácia je veľmi jednoduchá - stačí obrázok položiť na tortu, ktorú sme predtým potreli krémom* alebo potiahli poťahovou hmotou.
  6. Obrázok prilepte gélom jedine v prípade, ak ho položíte na tortu s poťahovou hmotou a okraje už ničím nebudete prichytávať. 

*krém: zmieša sa maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 - napríklad 100g masla a 100g práškového cukru (množstvo na menšiu tortu). 

 

TENKÁ OBLÁTKA / HRUBÁ OBLÁTKA

  1. Aplikujte maximálne 2 - 3 dni pred oslavou, aby sa Vám obrázok nerozmočil!
  2. Obrázok sa najlepšie aplikuje na torty, ktoré sú potiahnuté poťahovou hmotou alebo priamo na krémový povrch tort. Na čokoládový povrch treba pod obrázok naniesť vrstvu krému pomocou cukrárskeho vrecúška. Nesmie sa položiť na povrch zo šľahačky.
  3. Potravinársky jedlý gél naneste v tenkej vrstve pomocou plochého štetca najprv na opačnú (rubovú) stranu obrázka. 
  4. Potom obrázok potretou stranou na tortu, vytlačíte vzduch a nanesiete gél aj na vrchnú stranu obrázka.
  5. Okraje obrázka prichytíte k torte pomocou krému alebo marcipánového lemu. 

SKLADOVANIE:

Skladujte v suchu do 23°C, v dobre uzatvorenom obale (vzduch by oblátku vysušil). Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu.

Neskladujte v chladničke!

Po otvorení pôvodného ZIP obalu - obal znova dobre uzavrite a celý vložte do ďalšej hrubšej tašky alebo plastovej uzatvárateľnej nádoby.

 

ZLOŽENIE: 

  1. TENKÁ a HRUBÁ OBLÁTKA: zemiakový škrob, voda, olivový olej, maltodextrín
  2. DEKOR: cukor, sušený glukózový sirup, sorbitol, voda, olej z palmových jadier (hydrogenovaný), xantánova a karobová guma, tragant, konzervant sorban draselný, hydroxypropylmetylcelulóza 
  3. Jedlé farby: voda, propylénglykol, glycerol, kyselina citrónová, potravinárske farbivá: tartrazín, brilantná čierna a modrá, žltá SY, azorubín

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g:

  1. TENKÁ a HRUBÁ OBLÁTKA: Energia 1590,2 kJ/375,2 kcal; Tuky 3,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5g); Sacharidy 85,6g (z toho cukry 0,1g); Vláknina 0g; Bielkoviny 0,1g; Soľ 0g
  2. DEKOR: Energia 1457 kJ/348 kcal; Sacharidy 86,9g (z toho cukry 14g); Bielkoviny 0,1g; Soľ 0,075g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: