*VEĽKÉ POLGULE 6,6 cm - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 6 ks
Kód: 2542Súvisiaci tovar
To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.
Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:
- 30 g želatína
- 200 ml voda studená
- 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.
Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)
POSTUP:
30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.
Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí.
POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok!
Pečte a zdobte LUXUSNE! Jedlé zlato je v súčasnosti považované za najluxusnejšiu ozdobu - a nielen na tortách a zákuskoch.
Jedlé zlato vo forme štvorca nájdete v súvisiacich produktoch.
Okrem dekorácie zákuskov a toriet sa jedlé zlato môže pridať do nápojov, alkoholu, kávy, čaju a kozmetiky.
Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.
Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.
Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).
Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.
Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.
Dodatočné parametre
Kategória: | Silikónové formy, formy na moderné dezerty a semifreddo |
---|---|
Krajina pôvodu: | čína |
VEĽKÉ POLGULE 5 cm - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 6 ks
Používa sa hlavne na prípravu francúzskych dezertov. Táto silikónová forma je vhodná na pečenie, mrazenie aj chladenie. Vďaka nej môžete pripraviť napríklad:
- mini bábovky
- pavlovky (otočiť z opačnej strany)
- semifredo
- moderné francúzske mrazené dezerty
Rozmer formy: 19,5 x 13 cm
Priemer guličky: 5 cm
Materiál: silikón
Forma znáša teplotné rozpätie od - 60°C do +230°C. Je vhodná na pečenie aj mrazenie.
VEĽKÉ POLGULE 8 cm - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 5 ks
Táto silikónová forma je vhodná na pečenie, mrazenie aj chladenie. Vďaka nej môžete pripraviť napríklad:
- pavlovky (otočiť z opačnej strany)
- semifredo
- moderné francúzske mrazené dezerty
Rozmer polgule: Ø 8 cm; výška 4 cm, obvod 25,2 cm.
Objem 1 polgule: 135 ml
Rozmer celej formy: 29,5 x 17 cm
Nepriľnavá.
Znáša teplotné rozpätie od - 40°C do +230°C, preto je vhodná na pečenie aj mrazenie.
Forma vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.
Používa sa hlavne na výrobu malých zamrznutých guličiek (napr. z ovocia), ktoré sa dávajú do stredov francúzskych dezertov. Môže sa však použiť aj na výrobu čokolády.
Rozmer polgule: Ø 2,5 cm; výška 1 cm
Rozmer celej formy: 29 x 17 cm.
Materiál: silikón
Forma znáša teplotné rozpätie od - 60°C do +230°C. Je vhodná na pečenie aj mrazenie.
MALÉ POLGULIČKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo
Používa sa hlavne na výrobu malých zamrznutých guličiek (napr. z ovocia), ktoré sa dávajú do stredov francúzskych dezertov. Môže sa však použiť aj na výrobu čokolády.
Rozmer formy: 29 x 17 cm
Priemer guličky: 2,8 cm
Materiál: silikón
Forma znáša teplotné rozpätie od - 60°C do +230°C. Je vhodná na pečenie aj mrazenie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.