KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo
Kód: 4975Súvisiaci tovar

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.

Tekutá zrkadlová poleva vám umožní nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín.
Od bežnej polevy sa odlišuje práve tým, že NESTUHNE dokonca ani v mrazničke - po vybratí bude zasa mäkká.
Dosahuje maximálny lesk (i pri -20° C).
Používa sa hlavne na také výrobky ktoré sú jemné ako rôzne semifreda, mini tortičky, zákusky a torty s jemnými plnkami.
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.
Podrobný popis
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo:
- Nepriľnavý povrch: Vďaka nepriľnavému povrchu nie je potrebné formu mastiť, čím šetríte čas a energiu. Dezerty sa ľahko uvoľnia.
- Pečenie: Naplňte formu cestom, mousse alebo inou zmesou a upečte podľa pokynov z receptu. Po upečení nechajte dezerty vychladnúť, aby sa ľahko vybrali.
- Chladenie a mrazenie: Pri mrazených dezertoch ako semifreddo alebo zmrzlina naplňte formu zmesou a nechajte stuhnúť v mrazničke. Dezert z formy jemne vytlačte, keď je dostatočne tuhý.
- Jednoduché čistenie: Po použití formu umyte v teplej vode so saponátom, opláchnite a osušte.
- Opatrnosť s ostrými predmetmi: Vyhýbajte sa používaniu ostrých nožov alebo vidličiek, ktoré by mohli formu poškodiť.
KOCKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo je ideálnym nástrojom pre kreatívne pečenie a prípravu mrazených delikates.
Dodatočné parametre
Kategória: | Silikónové formy, formy na moderné dezerty a semifreddo |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |

Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo.
Ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredo je Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. S kapacitou na 8 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 29,5 x 17 cm
Materiál: silikón
Broskyne - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách

HRUŠKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. Ideálna na prípravu francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: viď na obrázku
Materiál: silikón
Nová šarža foriem má spevnený spodok pre ešte lepšiu stabilitu (obrázok č. 4).
HRUŠKY - silikónová forma - viac v detailných informáciách.

Táto silikónová forma je vhodná na pečenie, mrazenie aj chladenie. Vďaka nej môžete pripraviť napríklad:
- mini hranaté brownies alebo bábovky
- semifredo
- moderné francúzske mrazené dezerty
Rozmer tehličky: 8 x 3 x 3 cm.
Rozmer formy: 30 x 17,5 cm.
Farba: podľa dostupnosti na sklade
Forma vhodná do mikrovlnky aj umývačky riadu.

KRUH S BUBLINKAMI - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. Ideálna na prípravu francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 23 x 7,5 cm
Materiál: silikón
KRUH S BUBLINKAMI - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách

PUSINKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. Šikovná pomôcka na výrobu sladkých výtvorov, ako moderné francúzske dezerty a semifredo. S kapacitou na 6 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer formy: 17 x 29 cm
Rozmer PUSINKY: spodná šírka 3,5 cm, výška 5 cm
Materiál: silikón
PUSINKY - silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.