Formy na čokoládu, Strana 2
Najpredávanejšie
Malé chutnučké tabličky čokoládok ste už určite videli na facebooku, instagrame alebo pintereste. Zdobia sa nimi torty, zákusky, cupcake.
Takéto mini čokoládky si môžete vyrobiť v našej silikónovej forme. Je to celkom jednoduché. Do umytej a osušenej formy nalejte do jednotlivých otvorov roztopenú kvalitnú čokoládu - vhodné sú viac percentné čokolády Callebaut, alebo iné viac percentné kvalitné čokolády z obchodu. Pred použitím nemusíte formu ničím vystriekať, len roztopiť čokoládu nad parou, alebo ako ste zvyknutí a naliať ju do jednotlivých tabličiek. Nechajte stuhnúť pri izbovej teplote a pred vybraním z formy ju dajte za chvíľku do chladničky, aby sa vám ľahšie vyberala.
Môžete si vyrobiť aj farebné čokoládky: bielu čokoládu zafarbite farbami na čokoládu.
Jednoduchšie je však použiť hotovú farebnú polevu, s ktorej si vyrobíte farebné tabličky.
Rozmer formy: na obrázku
Materiál: silikón
Túto formu na rôzne tvary zmrzliniek môžete využiť na:
- želatínu
- izomalt
- čokoládu
- modelovaciu hmotu
- silikónové odliatky
Rozmer formy: 16 x 11,5 x 1 cm
Rozmer jednotlivých tvarov: na obrázku
Materiál formy: silikón
Vyrobte si doma zdravé želatínové cukríky. Stačí vám ku tomu táto silikónová forma a trochu voľného času. Formu je možné použiť aj na výrobu čokolády, marcipánových ozdôbok, alebo ľadu.
Forma obsahuje 15 ks čokoládok, 15 ks zmrzlín a 15 ks cheesecake.
Rozmer: 20.5 x 15.5 x 1 cm
Materiál: silikón
Teplota: -40°C do +240°C.
Vhodná do mikrovlnky, chladničky, rúry.