Špička na veľké snehové pusinky SULTÁNKY zahnutá 2 ks
Kód: 5075Súvisiaci tovar
![Sušené bielky 50g HoHo](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/1089-2_susene-bielky-50g-hoho.jpg?5df8fc73
)
Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.
Vrámci pečenia sa používajú hlavne na penové pečivo, sultánky, meringues, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.
Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).
Návod na prípravu:
- 50 g sušených bielkov
- 350 ml vody
Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!
![Jedlá farba gélová WILTON lemon yellow](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/9006_jedla-farba-gelova-wilton-lemon-yellow.jpg?5df8fc73
)
Gélová farba WILTON Creamy Peach - krémová broskyňa je vhodná na zafarbenie fondánu, inej poťahovej hmoty alebo krému. Dodáva bohatý a hlbší odtieň a zároveň nemení vlastnosti danej hmoty alebo krému.
Farba je vysoko koncentrovaná a preto jej stačí pridať málo na dosiahnutie požadovaného efektu. Pridaním väčšieho množstva farby dosiahnete sýtejší odtieň.
Ako zafarbiť poťahovú hmotu:
Ako zafarbiť krém:
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske vrecká a špičky |
---|---|
Krajina pôvodu: | Čína |
![Špičky SULTÁNKY 2 ks a pogumované vrecko na sultánky 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/13769_spicky-sultanky-2-ks-a-pogumovane-vrecko-na-sultanky-1.jpg?5e2b65a6
)
Špičky na sultánky 2 ks a pogumované vrecko.
Ak sa zaujímate o pečenie a dekoráciu cukrárskych výrobkov, Špičky na sultánky a pogumované vrecko, sú vynikajúcim pomocníkom pre každého začínajúceho aj pokročilého cukrára. Nástroje umožňujú ľahko a efektívne vytvárať krásne a profesionálne ozdoby.
Rozmer: viď na obrázku
Materiál: nehrdzavejúca oceľ (špičky), vrecúško je plátené a zvnútra pogumované.
Viac tipov a video návod nájdete v detailných informáciách.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.