Cesto na vanilkové rožky s orechami domáce 500 g
Kód: 4342Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Návod na prípravu:
- cesto najskôr na podložke trochu premieste
- rozdeľte na 6 častí (alebo navážte po 83g) a vyšúľajte z neho na pomúčenej podložke dlhý šúľok s hrúbkou asi 1,2 - 1,3 cm
- šúľok rozdeľte na 4-5 častí, podľa toho aké dlhé chcete mať rožteky
- konce rozkrojených častí zľahka stlačte a vytvarujte rožtek
- ukladajte na plech vystlaný papierom na pečenie
- pečte pri teplote 170°C kým rožteky začnú trochu hnednúť
- ak chcete mať hrubšiu vrstvu cukru na rožtekoch, tak ešte teplé ich obaľte v práškovom cukre do ktorého ste pridali vanilkový, alebo vanilínový cukor
- ak veľmi nesladíte, nechajte rožteky vychladnúť a potom ich zľahka posypte práškovým cukrom do ktorého ste pridali vanilkový, alebo vanilínový cukor.
Doba minimálnej trvanlivosti:
- cesto 20 dní skladované v chladničke pri teplote do 6°C
- upečené v dobre uzatvorenej nádobe 3 mesiace
Dodatočné parametre
| Kategória: | Cukrárenské výrobky |
|---|---|
| Hmotnosť: | 0.53 kg |
| Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
| Sója: | bez sóje |
| Sezam: | bez sezamu |
| Arašidy: | bez arašidov |
| Zloženie:: | PŠENIČNÁ MÚKA, 80 % stolný rastlinný margarín (rastlinné tuky palmové; rastlinný olej repkový (79,80%); voda; emulgátor: slnečnicový lecitín, E475; mono a diglyceridy mastných kyselin; soľ; konzervačná látka: kyselina sorbová; maslová aróma; regulátor kyslosti: kyselina citronová; farbivo: karotény), vlašské ORECHY, cukor, VAJCIA. |
| Skladovanie: | Skladujte v chladničke v zásuvkach pre mliečne výrobky pri teplote do 6 C. |
| Krajina pôvodu: | Slovensko VIERA-NIKA s.r.o |
3,0
1 hodnotenie
Pridať hodnotenie
5
4
3
2
1
Výpis hodnotení
3
JL
Jana Lazarova
Rožteky sa veľmi dobre piekli,nerozumeli sa ,sú chuťovo dobre ale orechy v nich necítiť.
TK
Tatiana Konkolyová
(Administrátor)
p. Janka!
Necítiť v nich orechy? V ceste sa nachádza 15% jemne mletých orechov. Naša rada: Rožteky netreba veľmi pocukrovať, lebo potom slabo cítiť orechy.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
