Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KVET so 4 nadstavcami

Kód: 4920
9,80 € / ks 9,33 € bez DPH
NA SKLADE

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KVET so 4 nadstavcami. Ideálna pomôcka na tvorbu dekoratívnych prvkov pre dezerty a pokrmy. Umožňuje ľahko vytvárať rôzne vzory, tvary a textúry na povrchu tort a dezertov, čím sa zvyšuje ich vkusný dojem.

Rozmer nadstavcov: 4,6 cm

Materiál: plast a kov

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KVET s nadstavcami - viac v detailných informáciách

Detailné informácie

Podrobný popis

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KVET s nadstavcami:

  • Jednoduché použitie: Pomôcka je vhodná aj pre začiatočníkov, vďaka jednoduchému dizajnu a možnosti rýchlej výmeny nadstavcov.
  • Tvarovanie dezertov: Ideálna pre prípravu dekoratívnych vrstiev na torty, krémy, alebo iné sladké pokrmy.
  • Jednoduché čistenie: Pomôcku po použití umyte teplou vodou so saponátom, opláchnite  a usušte.

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KVET s nadstavcami vám umožní kreatívne ozdobiť svoj sladké výtvory.

Tip na recept:

Kokosovo-višňový Mooncake - 20 porcií

Kokosová nepečená hmota 

125g    strúhanka z medového cesta

50g      strúhaný kokos

75ml    mlieko

25g      kryštálový cukor

75g      cukrárske krémové maslo

50g      Višňový gél

Postup – mlieko, cukor a maslo spolu varíme cca 2 min. Odstavíme a necháme mierne vychladnúť. Pridáme strúhanku z medového cesta a kokos a dobre premiešame. Zmes si rozvážime na rovnaké 15g kopčeky a do stredu každého dáme višňu z višňového gélu (môžete použiť aj iný gél z našej ponuky alebo iné kusové ovocie). Vytvarujeme guličky. Dáme schladiť do chladničky. Zatiaľ si pripravíme domáci marcipán, v ktorom tieto guličky budeme obaľovať.

Domáci marcipán

 300g   sušené mlieko

100g    práškový cukor

4 PL     olej

8 PL     voda

mandľa prírodná aróma

jedlá farba

Postup – sušené mlieko s cukrom dobre preosejeme, pridáme olej , arómu a postupne pridávame vodu. Zmiesime na jemnú hmotu, ktorú môžete prifarbovať potravinárskymi farbami. Hmotu rozdelíme na 22g guličky.

Z jednej guličky domáceho marcipánu vytvarujeme placku, do ktorej zabalíme kokosovú nepečenú hmotu. Vytvarované guličky vložíme do pomôcky na tvarovanie a vytvarujeme dezert.

Dodatočné parametre

Kategória: Pečenie a zdobenie
EAN: 1000000004074
Krajina pôvodu:: Čína

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola