Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný so 6 nadstavcami

Kód: 4916
8,90 € / ks 8,48 € bez DPH
NA SKLADE

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný so 6 nadstavcami. Vďaka tejto pomôcke môžete jednoducho a rýchlo vytvoriť nádherné a detailné tvary, ktoré skrášlia vaše dezerty, zákusky, koláče alebo môžete pomôcku použiť aj na iné pokrmy studenej kuchyne.

Rozmer nadstavcov: 4,5 cm

Materiál: plast a kov

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný - viac v detailných informáciách

 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný:

  • Nadstavce ponúkajú rozmanité kvetinové vzory, ktoré sú perfektné pre rôzne príležitosti, od narodeninových osláv, svadbu a prípravu rôznych sviatočných pochúťok a pokrmov .
  • Mechanizmus pomôcky zaručuje jednoduché a precízne vytlačenie tvarov, pričom zabraňuje deformácii použitých materiálov.
  • Jednoduché čistenie: po použití umyte teplou vodou so saponátom, opláchnite a osušte.

Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný vám umožní kreatívne zdobiť a tvarovať dezerty aj hlavné jedlá, čím dodáte svojim kulinárskym výtvorom profesionálny vzhľad.

Tip na recept:

Kokosovo-višňový Mooncake - 20 porcií

Kokosová nepečená hmota 

125g    strúhanka z medového cesta

50g      strúhaný kokos

75ml    mlieko

25g      kryštálový cukor

75g      cukrárske krémové maslo

50g      Višňový gél

Postup – mlieko, cukor a maslo spolu varíme cca 2 min. Odstavíme a necháme mierne vychladnúť. Pridáme strúhanku z medového cesta a kokos a dobre premiešame. Zmes si rozvážime na rovnaké 15g kopčeky a do stredu každého dáme višňu z višňového gélu (môžete použiť aj iný gél z našej ponuky alebo iné kusové ovocie). Vytvarujeme guličky. Dáme schladiť do chladničky. Zatiaľ si pripravíme domáci marcipán, v ktorom tieto guličky budeme obaľovať.

Domáci marcipán

 300g   sušené mlieko

100g    práškový cukor

4 PL     olej

8 PL     voda

mandľa prírodná aróma

jedlá farba

Postup – sušené mlieko s cukrom dobre preosejeme, pridáme olej , arómu a postupne pridávame vodu. Zmiesime na jemnú hmotu, ktorú môžete prifarbovať potravinárskymi farbami. Hmotu rozdelíme na 22g guličky.

Z jednej guličky domáceho marcipánu vytvarujeme placku, do ktorej zabalíme kokosovú nepečenú hmotu. Vytvarované guličky vložíme do pomôcky na tvarovanie a vytvarujeme dezert.

Dodatočné parametre

Kategória: Pečenie a zdobenie
EAN: 1000000004070
Krajina pôvodu:: Čína

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola