Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný so 6 nadstavcami
Kód: 4916Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný:
- Nadstavce ponúkajú rozmanité kvetinové vzory, ktoré sú perfektné pre rôzne príležitosti, od narodeninových osláv, svadbu a prípravu rôznych sviatočných pochúťok a pokrmov .
- Mechanizmus pomôcky zaručuje jednoduché a precízne vytlačenie tvarov, pričom zabraňuje deformácii použitých materiálov.
- Jednoduché čistenie: po použití umyte teplou vodou so saponátom, opláchnite a osušte.
Pomôcka na ozdobné tvarovanie dezertov a pokrmov, KRUH priesvitný vám umožní kreatívne zdobiť a tvarovať dezerty aj hlavné jedlá, čím dodáte svojim kulinárskym výtvorom profesionálny vzhľad.
Tip na recept:
Kokosovo-višňový Mooncake - 20 porcií
Kokosová nepečená hmota
125g strúhanka z medového cesta
50g strúhaný kokos
75ml mlieko
25g kryštálový cukor
75g cukrárske krémové maslo
50g Višňový gél
Postup – mlieko, cukor a maslo spolu varíme cca 2 min. Odstavíme a necháme mierne vychladnúť. Pridáme strúhanku z medového cesta a kokos a dobre premiešame. Zmes si rozvážime na rovnaké 15g kopčeky a do stredu každého dáme višňu z višňového gélu (môžete použiť aj iný gél z našej ponuky alebo iné kusové ovocie). Vytvarujeme guličky. Dáme schladiť do chladničky. Zatiaľ si pripravíme domáci marcipán, v ktorom tieto guličky budeme obaľovať.
Domáci marcipán
300g sušené mlieko
100g práškový cukor
4 PL olej
8 PL voda
mandľa prírodná aróma
jedlá farba
Postup – sušené mlieko s cukrom dobre preosejeme, pridáme olej , arómu a postupne pridávame vodu. Zmiesime na jemnú hmotu, ktorú môžete prifarbovať potravinárskymi farbami. Hmotu rozdelíme na 22g guličky.
Z jednej guličky domáceho marcipánu vytvarujeme placku, do ktorej zabalíme kokosovú nepečenú hmotu. Vytvarované guličky vložíme do pomôcky na tvarovanie a vytvarujeme dezert.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Pečenie a zdobenie |
|---|---|
| EAN: | 1000000004070 |
| Krajina pôvodu:: | Čína |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
