MAXI višňový kompót 3,6 kg
Kód: 2817Súvisiaci tovar
![Zmes na čokoládové Brownies 500g HoHo 3](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/744-2_zmes-na-cokoladove-brownies-500g-hoho-3.jpg?5f21d22d
)
Ak máte radi všetko čo je čokoládové, tak potom Zmes na čokoládové Brownies je to, na čom si určite pochutíte.
A čo je najlepšie? S našou zmesou si môže túto dobrotu pripraviť doma každý - aj ten, čo v živote ešte nepiekol. Naozaj, táto zmes je skrátka SUPER jednoduchá na prípravu.
Presvedčte sa o tom a pozrite si video, kde môj syn Matej pečie prvý krát v živote Brownies z našej zmesi. On dovtedy zákusky nikdy nepiekol - len ich jedol :). Takže ak ste si doteraz netrúfli piecť, môžete to skúsiť tiež.
Brownies sme vylepšili ešte višňami.
RECEPT a video je nižšie na stránke v podrobnom popise.
![Piškótový korpus tortový KAKAOVÝ 320g (O 23 cm)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/4959-1_piskotovy-korpus-tortovy-kakaovy-320g--o-23-cm.jpg?5f21cd43
)
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Výška korpusu 4 cm
Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
![Piškótový korpus tortový svetlý 700 g (Ø 28 30 cm)](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15932_piskotovy-korpus-tortovy-svetly-700-g---28-30-cm.jpg?649c4a13
)
Trvanlivosť: 7 dní v chladničke (prípadne 2 týždne v mrazničke zabalené v hrubom igelite).
Korpusy majú výšku cca 4 - 5 cm. Na 10-12 cm tortu potrebujete 2 korpusy, každý 1x prekrojíte a obidva korpusy spojíte tiež jednou plnkou, takže torta bude 3x plnená.
![GAMARO rastlinná smotana na šľahanie 1l](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/759_gamaro-rastlinna-smotana-na-slahanie-1l.jpg?5df8fc73
)
GAMARO 1 L - rastlinná sladená šľahačka s veľkým nášľahom (smotana na šľahanie)
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Produkt je vhodný pre tých, ktorí hľadajú alternatívu k mliečnym výrobkom, alebo pre tých, ktorí chcú šľahačku s vyššou stabilitou a väčším objemom nášľahu.
Obsah: 1 l
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky kvôli vysokým teplotám NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ.
Návod na prípravu a recepty nájdete v detailných informáciách.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Náplne, džemy, plnky |
---|---|
? Zloženie: | Višne odkôstkované (50,00%), voda, cukor, sladidlo: sacharin |
Skladovanie: | Skladujte pri teplote 3 až 30°C, chráňte pred mrazom a priamym slnečným svetlom. Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 7 dní. |
Krajina pôvodu: | Slovensko |
Výživové údaje na 100g: | Energia: 200 kJ/48 kcal, Tuky 0,36 g (z toho nasýtené 0,0 g), Sacharidy 9,7 g (z toho cukor 7,6 g) Bielkoviny 0,6 g, Soľ 0,0 g, Vláknina 1,4 g |
vyhľadávanie: | |
Položka bola vypredaná… |
![Višňa gél 1 kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/780-2_visna-gel-1-kg.jpg?628cbd80
)
Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g višňa gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou višňový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.
Hmotnostný podiel ovocia v 1 kg výrobku: najmenej 780g.
![Gél červené ríbezle 200g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/23202-1_gel-cervene-ribezle-200g.jpg?62e3a621
)
Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g ríbezľového gélu
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou ríbezľový gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
![Gél kiwi 200g](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/765_gel-kiwi-200g.jpg?5df8fc73
)
Ovocný kiwi gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Návod na prípravu ľahkého krému: 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) vychladená na 2-6°C
150 ml vody
200 g kiwi gél
Správne vychladenú šľahačku šľahajte na vysokých otáčkach do polotuha. Znížte otáčky a pridajte postupne predpísané množstvo vody a šľahajte opäť len do polotuha (ako redší druh jogurtu).
Do šľahačky ručne zľahka primiešajte varechou alebo silikónovou stierkou kiwi gél.
Nechajte postáť 1-3 minútky, pokiaľ krém zhustne a môžete ho použiť podľa potreby.
UPOZORNENIE: Ak by Vám zmes príliš zhustla (bola hrudkovitá ako tvaroh), pridajte podľa hustoty krému 50 až 100ml vody a krátko zľahka zamiešajte (ručne)
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.