Zmes na tekutú náplň / krém do špicov 140g
Kód: 1852Súvisiaci tovar

Špeciálne cukrárenské vrecko vyrobené zo 100% bavlny.
V ponuke je v 2 veľkostiach: 30 cm a 37 cm
Vrecúško je šité, preto vydrží omnoho dlhšie ako lepené.

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Vaječný likér
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 24 mm, vnútorný priemer 18 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 18 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 24 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 28mm, vnútorný priemer 20 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 20 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 28 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

MINIMÁLNY ODBER: 5 ks
Zákusok v tvare kužeľovej špičky s čokoládovou plnkou a likérom, na povrch potiahnutý čokoládovou polevou.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 20 mm, vnútorný priemer 14 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 14 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 20 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Špička na krém, ktorá sa používa na výrobu likérových špicov.
Rozmery: vonkajší priemer 16 mm, vnútorný priemer 11 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 11 mm je rozmer menšej (vnútortnej) a 16 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Likérová špička na veľké špice sa používa na výrobu likérových špicov z krému.
Rozmery: vonkajší priemer 28mm, vnútorný priemer 20 mm.
Táto špička je špeciálne zostrojená, aby krém vychádzal z nej tak, že v strede ostane voľné miesto na naplnenie likérom. Sú to ako keby dve špičky vsunuté jedna v druhej pričom 20 mm je rozmer menšej (vnútornej) a 28 mm je rozmer väčšej (vonkajšej). Čím sú priemery väčšie, tým väčší bude špic.

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?
S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál!
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | MLIEKO, cukor, sušené MLIEKO odstredené, modifikovaný škrob, emulgátor:E472b, sušená SRVÁTKA, rastlinné tuky, zahusťovadlo: karagenan, farbivo: kurkumín, aróma: etylvanilín, aróma, farbivá: titánová bieloba, tartrazín, žltá SY |
Skladovanie: | Skladovať na suchom a tmavom mieste do 24 °C. |
Výrobca: | Slovensko |

Delimacaron je zmes na jednoduchú prípravu makróniek.
NÁVOD NA PRÍPRAVU:
- 1 kg zmes + 200g vody
Zmes na makrónky šľahajte s vodou v šľahači na vysokej rýchlosti (cca 5 minút). Ak chcete mať farebné makrónky, farbu pridajte až na konci šľahania.
Hmotu si dajte do cukrárskeho vrecúška s hladkou špičkou. Pripravte si špeciálnu podložku na makrónky - dajte ju rovno na plech, na ktorom budete piecť. Na pripravenú formu nastriekajte pripravené cesto na makrónky.
Cesto nechajte takto nastriekané sušiť (zakožiť) za približne 15 minút. Potom dajte piecť do vyhriatej rúry na 150°C na približne 15 až 18 minút.
Hľadáte pekné krabičky na makrónky? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Z tohto balíka spravíte takmer 2 kg vanilkového pudingu!
Príprava (polovičná dávka):
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Suroviny na prípravu malej dávky 40-50 špicov (140 g balenie):
- 140 g prášku na náplň do špicov
- 250 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Suroviny na prípravu veľkej dávky (z celého balenia) 140-170 špicov (500 g balenie):
- 500 g prášku na náplň do špicov
- 900 ml vlažnej vody
- rum / rumová aróma
Návod na prípravu:
Do vlažnej vody pridajte obsah balíka a podľa chuti aj rum alebo rumovú arómu. Zmes vyšľahajte metličkou. Nakoniec preceďte cez jemné sitko a môžete plniť špice.

Mandľová múka 125g - doba minimálnej spotreby je 30.6.2022
Vyrobená z olúpaných mletých madlí, je veľmi vhodnou alternatívou bežnej múky. Cesto si vďaka nej udržiava viac vlhkosti a tým je piškóta jemnejšia. Mandľová múka obsahuje zdravé tuky, veľa proteínu a vitamín B. Často je používaná ako nízko-sacharidová alebo vysoko-proteínová alternatíva pšeničnej múky.
Je extra jemná a používa sa v cukrárenskom pečení na prípravu mandľového koláča, mandľových sušienok, makróniek ale môže sa používať v ľubovoľných receptoch ako náhrada pšeničnej múky.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

BEZ ODPAĽOVANIA!!! Cesto iba zmiešate s ostatnými surovinami a vytlačíte na plech. Nemusíte sa trápiť so zložitým odpaľovaním cesta.
Na jedno použitie ide iba 100g zmesi. Celé balenie Vám teda vystačí na 5 použití. Môžete z neho urobiť veterníky, venčeky, eclairs (rožteky),... Pri základnom recepte Vám zo 100g zmesi vyjde približne 20 veterníkov, 30 venčekov alebo 25 eclair (banánikov).
Na plech nestriekajte cesto veľmi blízko seba, lebo pri pečení cesto pekne naskočí (zväčší objem).
RECEPT na cesto v písanej forme je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.