Glycerol WILTON 59 ml
Kód: 4815Súvisiaci tovar

Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V balení sa nachádza 17-19 ks košíčkov.
Stačí ich už len naplniť. Príklady:
- kakaové košíčky s vanilkovým pudingom a lesným ovocím
- kakaové košíčky s tvarohom
- kakaové košíčky s parížskym krémom
- kakaové košíčky s kokosovým krémom
- kakaové košíčky s rumovou plnkou v čokoláde
- kakaové košíčky s orechovou plnkou v čokoláde

Tartaletky rôzne druhy a tvary - 2.trieda, v balení sa nachádza 34 ks.
Môžete ich ihneď naplniť a v prípade potreby aj zapiecť do 180°C.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
Tieto tartaletky sú mierne poškodené z výroby a niektoré nemajú pravidelné tvary, preto ich ponúkame za zníženú cenu.
Poslúžia hlavne na skúšanie a domáce použitie.

Napiekli sme pre Vás slané košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V jednom balení sa nachádza približne 12 ks.
Stačí ich už len naplniť - napríklad:
- slané košíčky s lososovou penou
- slané košíčky so šunkovou penou
- slané košíčky s nivovou plnkou
- slané košíčky s pomazánkou z údeného syra
- slané košíčky plnené žĺtkovou penou
Doba spotreby je 4 mesiace od dátumu výroby.

Veggie cups sú chutné mini košíčky, ktoré môžete naplniť slaným krémom, kúsoček dozdobiť a máte hotovú chuťovku pre návštevu alebo predjedlo na hostinu.
Balenie obsahuje:
- 3 kusy cviklových košíčkov
- 3 kusy mrkvových košíčkov
- 3 kusy špenátových košíčkov
- 3 kusy cibuľovo - zelerových košíčkov

Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
Stačí ich už len naplniť. Príklady:
- Orieškové košíčky s orechovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s rumovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s náplňou Pumpkin Pie
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnkové suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | glycerol (E422) |
Skladovanie: | Skladovať na suchom a tmavom mieste do 25°C |
Krajina pôvodu: | USA |
Výživové údaje na 100 g:: | Energia 1001 kj / 239 kcal; Tuky <0,5 g (z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g); Sacharidy 100 g (z toho cukry 96 g); Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ < 0,01 g |

Potravinársky alkohol je vhodný pre styk s potravinami. Používa sa napríklad na maľovanie s farebným alebo trblietavým prachom na poťahovú hmotu ... ale je veľmi vhodný aj ako lepidlo na veľmi jemné kvety z poťahovej hmoty.
Obsah: 14 ml
UPOZORNENIE: Horlavina

Sú určené na zahustenie polievok, no veľkú prácu urobia v ceste na domáci chlieb.
Dodávajú vláčnosť a mäkkosť striedky. Sčasti pomáhajú aj pomalšiemu tvrdnutiu chlebíka. Cestu dávajú jemne smotanovú chuť.
Vhodné pridať hrsť vločiek do vášho obľúbeného chlebíka a dodať mu tak viac mäkkosti.

Rastlinná želatína je biely prášok bez príchute. Tento prášok je základnou zložkou na prípravu rôznych sladkých a slaných jedál vrátane suflé, tvarohových koláčov, terín, koláčov a iné. Ale môžete ju tiež použiť na výrobu želé.
Upozornenie: vegetariánska želatína je alternatívna želatína a nie náhrada tradičnej želatíny a preto si recepty môžu vyžadovať príslušnú úpravu.
Recept na prípravu želé: 5 gramov želatíny rozpustite v 75 ml studenej vody a nechajte postáť cca. 10 minút. Rozpustenú želatínu nalejte do 450 ml vriacej vody. Neustále miešajte. Želé začne tuhnúť po 5 - 10 minútach.

Výhodné balenie na zaváranie a varenie sirupov a džemov, ale i na všestranné domáce použitie.
Okrem kuchynského využitia ju môžete použiť aj na odvápňovanie, čistenie rýchlovarnej kanvice alebo vodného kameňa.

Xantánová guma zlepšuje kvalitu pečiva a pôsobí ako emulgátor a prírodný stabilizátor. Vynikajúca nielen pre prípravu bezlepkových pokrmov.
Xantánová guma na seba dobre viaže vodu. Táto vlastnosť sa využíva predovšetkým pri náhrade lepku, pretože pomáha zlepšovať vlastnosti cesta vyrobeného z bezlepkových surovín. Pečivo sa oveľa menej drobí, lepšie drží tvar, ale hlavne vydrží dlhšie vláčnejšie.
Xantánovú gumu môžete používať ako pri klasickom pečení, tak pri príprave pečiva v domácej pekárni. Pridáva sa zamiešaný do múky a môže sa použiť nielen do kysnutého cesta, ale napríklad aj do lineckého, piškótového, treného, odpaľovaného, alebo lístkového cesta.
Pri príprave bezlepkových výrobkov sa dáva 1 až 2 g xantánovej gumy na 1 kilogram všetkých suchých hmôt použitých pri príprave cesta.
Xantán sa ale dá použiť aj pri príprave dresingov, mäsových štiav a omáčok, pri zaváraní mäsa, domácej výrobe šunky, zmrzliny, alebo dokonca cukroviniek, ktoré budú mať konzistenciu "gumových medvedíkov".
Výroba gum pasty: 5g xantánovej gumy + 250g fondánu. Zmiešajte a pred použitím nechajte 20 - 30 minút odstáť.
Výroba jedlého lepidla: zmiešajte 1/4 lyžičky xantánovej gumy so 4 polievkovými lyžicami vody. Čas rozpúšťania je cca 10 - 20 minút.

To, že sa želatina jemne mletá môže využiť pri príprave zákuskov, dezertov, toriet, ale aj v studenej kuchyni na prípravu rôznych aspikov, či huspeniny asi viete. Ale viete aj to, že je veľmi prospešná pre zdravie človeka?
Zaujímavé a možno pre vás aj prekvapivé informácie nájdete v POPISE na stránke nižšie.
Tu je NÁVOD NA PRÍPRAVU želatiny, alebo aspiku:
- 30 g želatína
- 200 ml voda studená
- 600 - 800 ml voda, alebo iná tekutina podľa účelu použitia, napr. cukor, ovocná šťava, alebo vývar, ak chceme robiť aspik.
Ak chcete mať tuhšiu konzistenciu hotového výrobku, použite menej tekutiny (600 ml)
POSTUP:
30 g želatíny vsypte do 200 ml studenej vody. Zamiešajte a nechajte napučať 10 minút.
Medzitým dáme zovrieť tekutinu. Odstavte nabok a pridajte do nej napučanú zmes, dobre premiešajte, znovu dajte na šporák a za stáleho miešania ohrievajte až kým sa nespustí.
POZOR: želatina sa nesmie variť, treba ju nechať len zovrieť a odstaviť nabok!

Klasická jedlá sóda bikarbóna vo výhodnom rodinnom balení na rôzne použitie v domácnosti.
Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky,...
Postará sa aj o belšie zuby a dokonale čisté vlasy. Bodol Vás hmyz? Naneste si na svrbiace miesto sódu bikarbónu a svrbenie prestane.

Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta.
NÁVOD:
- 100g prípravku
- 1000g ovocná šťava/voda
- 300 - 600g jemný cukor
- pridajte toľko ovocia, koľko chcete
Zmiešajte prípravok s cukrom. Túto zmes pridajte za stáleho miešania pomaly do šťavy/vody pokiaľ nezískate homogénnu zmes. Do tejto hmoty priamo pridajte ovocie.

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.
Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Sladidlo, získané z dutiny a kôry brezy previsnutej. Je vhodné pre diabetikov a tých, ktorý držia redukčnú diétu, keďže oproti klasickému bielemu cukru má až o 40% nižšiu energetickú hodnotu.
V prírode sa bežne vyskytuje v niektorých druhoch ovocia. Má rovnakú sladivosť ako klasický biely cukor - používa sa rovnako.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.