Glukózový sirup WILTON 94 ml
Kód: 4813Súvisiaci tovar

Napiekli sme pre Vás košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
Stačí ich už len naplniť. Príklady:
- Orieškové košíčky s orechovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s rumovou náplňou máčané v čokoláde
- Orieškové košíčky s náplňou Pumpkin Pie

Tartaletky 2.trieda, v balení môžu byť rôzne druhy a tvary, 29 ks.
Môžete ich ihneď naplniť a v prípade potreby aj zapiecť do 180°C.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
Tieto tartaletky sú mierne poškodené z výroby a nemajú pravidelné tvary, preto ich ponúkame za zníženú cenu.
Poslúžia hlavne na skúšanie a domáce použitie.

TARTALETKY na plnenie rôzne druhy, ktoré môžete ihneď naplniť. Je možné ich ešte zapiecť do 180°C.
V balení sa nachádza 29 ks.
Doba spotreby: minimálne 6 mesiacov
- Tartaletky sú už hotové, stačí ich len naplniť.
- Tieto tartaletky sa môžu ešte aj zapiecť v rúre na 180°C (plnky obsahujúce vajce,...)
- Balenie obsahuje rôzne tvary aj príchute.
LOĎKY
Počet v balení: 4 ks Rozmer: 70 mm
ŠTVORCE
Počet v balení: 18 ks Rozmer: 45 x 45 mm
OKRÚHLE
Počet v balení: 12 ks Rozmer: Ø 44 mm
Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné oleje a tuky (palmové, slnečnicové); cukor; VAJCIA; kakaový prášok so zníženým obsahom tuku (3%); glukózo-fruktózový sirup; invertný cukrový sirup; kukuričný škrob; emulgátor: slnečnicový lecitín E322; soľ; voda; farbivo: E150d; aróma.
Skladovanie: V suchu, max. teplota 25°C.
Krajina pôvodu: Taliansko
Výživové údaje na 100g:
Energia 1945 kJ/463 kcal
Tuky 18 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,6 g
Sacharidy 66 g; z toho cukry 21 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 8,0 g
Soľ 0,82 g


Napiekli sme pre Vás slané košíčky, aby ste nemuseli tráviť dlhé hodiny v kuchyni pri ich príprave!
V jednom balení sa nachádza približne 12 ks.
Stačí ich už len naplniť - napríklad:
- slané košíčky s lososovou penou
- slané košíčky so šunkovou penou
- slané košíčky s nivovou plnkou
- slané košíčky s pomazánkou z údeného syra
- slané košíčky plnené žĺtkovou penou
Doba spotreby je 4 mesiace od dátumu výroby.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnkové suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
Zloženie: | glukózový sirup |
Skladovanie: | Skladovať na suchom a tmavom mieste do 25°C |
Krajina pôvodu: | USA |
Výživové údaje na 100 g:: | Energia 1377 kj / 324 kcal; Tuky 0 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g); Sacharidy 81 g (z toho cukry 55 g); Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g |
Položka bola vypredaná… |

Klasická sóda bikarbona vo výhodnom rodinnom balení na rôzne použitie v domácnosti.
Sódu bikarbónu viete využiť nielen v kuchyni. Môžete ju tiež použiť na upratovanie a čistenie v domácnosti, vypiť ju pri pálení záhy, spriechodniť pomocou nej kuchynské odtoky,...
Postará sa aj o belšie zuby a dokonale čisté vlasy. Bodol Vás hmyz? Naneste si na svrbiace miesto sódu bikarbónu a svrbenie prestane.

Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta.
NÁVOD:
- 100g prípravku
- 1000g ovocná šťava/voda
- 300 - 600g jemný cukor
- pridajte toľko ovocia, koľko chcete
Zmiešajte prípravok s cukrom. Túto zmes pridajte za stáleho miešania pomaly do šťavy/vody pokiaľ nezískate homogénnu zmes. Do tejto hmoty priamo pridajte ovocie.

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete dole.

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.
Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Výhodné balenie na zaváranie a varenie sirupov a džemov, ale i na všestranné domáce použitie.
Okrem kuchynského využitia ju môžete použiť aj na odvápňovanie, čistenie rýchlovarnej kanvice alebo vodného kameňa.

Jeden balíček nahrádza cca 20 čerstvých bielkov.
Vrámci pečenia sa používajú hlavne na penové pečivo, sultánky, meringues, dekorovanie toriet, na naplnenie trubičiek, atď.
Sušené bielky sú okrem varenia a pečenia vhodné aj ako výživový doplnok stravy (nielen pre športovcov).
Návod na prípravu:
- 50 g sušených bielkov
- 350 ml vody
Zmiešajte sušené bielka s vlažnou vodou. Hotovo!

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.
Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.
Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt
Prírodné zahusťovadlo.
Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.
Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.
DÁVKOVANIE:
- 1 čajová lyžička na 250g hmoty
Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.
Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.
Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.
Požitie nájdete dole.

Výhodné balenie na zaváranie a varenie sirupov a džemov, ale i na všestranné domáce použitie.
Okrem kuchynského využitia ju môžete použiť aj na odvápňovanie, čistenie rýchlovarnej kanvice alebo vodného kameňa.

Špeciálny potravinársky gél priesvitnej farby.
Tento špeciálny potravinársky gél sa používa na potieranie a priliepanie jedlého obrázka alebo na preleštenie ovocia.
NÁVOD:
Gél vyberte z vrchného ochranného sáčku. Zo sáčku naplneného gélom odstrihnite dolný rožtek a vytlačte požadované množstvo.
Ak Vám nejaký gél ostane, rožtek ktorý ste odstrihli zviňte a zaistite napríklad kancelárskou spinkou.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.