Cesnakové plátky 20g

Kód: 2919
€1,54 €1,28 bez DPH €7,70 / 100 g
Skladom

Použitie cesnaku v kuchyni

Cesnak je jedno z najpoužívanejších korenín v Slovenskej aj európskej kuchyni. Slovenská kuchyňa ho často kombinuje s majoránkou a rascou do zemiakových jedál. Talianska s oreganom a paradajkami na cestoviny a pizzu. Grécka kuchyňa používa cesnak s tymiánom a jogurtom do tzatziki. Francúzska kuchyňa na dusené i pečené mäsá v kombinácii s baklažánom, paprikou a bylinkami.

Liečivé účinky cesnaku

Cesnak obsahuje celý komplex látok, ktoré dokážu pozitívne ovplyvniť krvný obeh. Účinné látky dokážu rozšíriť cievy a zabraňujú vzniku krvných zrazenín. V cesnaku je tiež veľké množstvo antioxidantov, ktoré pomáhajú udržiavať cievy pružné a zdravé.

Cesnak má silné antibakteriálne účinky a pomáha prirodzene dezinfikovať celý tráviaci trakt. To pomáha udržiavať prirodzenú bakteriálnu rovnováhu a v kombinácii s bezproblémovým krvným obehom pomáha predísť rakovine čriev.

Sírne zlúčeniny v cesnaku (ktoré mu dávajú typickú vôňu) prirodzene likvidujú plesne, ktoré sa môžu objaviť v potravinách a spôsobujú otravy. Najčastejšie sú to aflatoxíny a plesne v orieškoch aj zle spracovaných potravinách.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Arómy a koreniny
Lepok/glutén: bez lepku
Laktóza/mlieko: bez laktózy
Vajcia: bez vajec
Sója: bez sóje
Sezam: bez sezamu
Orechy: bez orechov
Arašidy: bez arašidov
Cukor: bez cukru
Zloženie: cesnak krájaný
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste
Krajina pôvodu: Čína

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: