1. až 14. júla 2024 máme DOVOLENKU. Objednávky prijaté do štvrtku 27.6.2024 do 10:00 hod. budú vybavené a odoslané. Objednávky prijaté po tomto termíne budeme expedovať po dovolenke od 15. júla 2024.

Modelovacia a poťahovacia hmota biela White Icing 1 kg

Kód: 4093
10,95 € / ks 9,95 € bez DPH 1,10 € / 100 g
Momentálne nedostupné
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Poťahovacia a modelovacia hmota, ktorú používajú profesionálny cukrári po celej Európe. Avšak aj začínajúcim cukrárom umožní ľahkú prácu s poťahovaním a modelovaním.

Hmota White Icing je určená na poťahovanie korpusov ale predovšetkým na modelovanie. Ľahko sa s ňou pracuje, má neutrálnu snehovo bielu farbu, ktorú možno v prípade potreby zafarbiť potravinárskymi farbami, má jemnú sladkú chuť a v chladničke nevlhne.

Najväčšou prednosťou tejto hmoty je jej pružnosť. Môžete poťahovať tortu hmotou vyvaľkanou na tenkú hrúbku, ktorá sa vám nebude trhať alebo praskať. Zároveň však rýchlo tvrdne.

White Icing je jedna z najvhodnejších hmôt na modelovanie - vytvoríte z nej kvety, postavičky a rôzne drobné dekorácie. Ak chcete ušetriť čas modelovaním odporúčame zakúpenie silikónových foriem do ktorých túto hmotu natlačíte a za krátky čas máte hotové jedlé dekorácie.

 

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: veľké balenia
? Zloženie: cukor;glukózový sirup; voda; úplne hydrogénovaný rastlinný tuk (palmové jadrá); želírovacia látka; tragant; rastlinný tuk (palmový, slnečnica, repka v rôznych pomeroch); zvlhčovadlo: glycerol; okyslovací prostriedok: kyselina citrónová; aróma: vanilín
Krajina pôvodu: Belgicko
Skladovanie: Skladujte v suchom a čistom prostredí bez zápachu v teplote 12° - 20 °C. Relatívna vlhkosť maximálne 70%.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1631 kj / 390 kcal; Tuky 4,9 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 4 g); Sacharidy 86,1 g (z toho cukry 80,2 g); Vláknina 0,7 g; Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: