PARÍŽ - dekorácia z jedlej oblátky (17 ks)

Kód: 2132
€1,95 €1,63 bez DPH €0,11 / 1 ks
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Ak chcete rýchlo ozdobiť vaše cukrárske výtvory (torty, zákusky, muffiny, alebo iné koláčiky) stačí obrázok potrieť jedlým gélom a prilepiť ho. Je to jednoduché, rýchle a efekt je zaručený. Na obrázku sú znázornené všetky kusy ozdôb v tomto balení.

Celkový rozmer oblátky s obrázkami je 9,4 x 12,8 cm. Rozmery jednotlivých obrázkov sú:  

horný riadok - ulica s Eifelovkou a s nápisom Paris má 9,3 x 4,8 cm
druhý rad obrázky majú 2-3 cm x 3-5 cm, srdiečka od 0,6-1 cm, croisant a štvorec 1,5 cm
spodný rad  I❤ PARIS 2,2 x 2,2 cm, zástava 3 x 2,5 cm 
 
Ak by ste chceli obrázky väčších rozmerov vieme Vám ich vytlačiť, ale tie je potrebné vystrihnúť (tieto sú už  vystrihnuté).
 

 

Detailné informácie

Podrobný popis

POUŽITIE:

Dekorácie sa dajú použiť na zdobenie: 

  • zákuskov
  • muffín
  • dezertov
  • toriet
  • medovníkov
  • ... a určite si nájdu aj iné využitie podľa vašej fantázie.

 

APLIKÁCIA:

  1. Ľahko sa prichytia na akýkoľvek vlhký (vodou potretý) povrch. Pri aplikácii na suchý povrch stačí spodnú stranu dekorácie zľahka navlhčiť a pritlačiť.
  2. Dekorácie sa môžu spolu s cestom tiež piecť – zapekať.
  3. Pri aplikácii dekorácií na torty a zákusky, použite gél na jedlé obrázky (nájdete v doplnkových surovinách).

Gél môžete tiež naniesť v tenkej vrstve na povrch dekorácie, čím zvýrazníte jej farebnosť a docielite lesklý efekt. Gél nanášajte rovnomerne za pomoci roztieracieho noža, alebo plochého širšieho štetca. Pri manipulácii s jedlými dekoráciami dbajte na to, aby ste mali vždy suché ruky!

 

SKLADOVANIE:

Skladujte v suchu, v uzavretom sáčku a nevystavujte priamemu slnečnému svetlu.

 

ZLOŽENIE:

  • jedlého papiera: zemiakový škrob, voda, olivový olej, vanilková aróma, sladidlo sukralóza
  • jedlých farieb: voda, glycerol, potravinárske farbivá (brilantná čierna, azorubín, brilantná modrá FCF, tartrazín, žltá SY, chinolínová žltá, košenilová červeň), propylénglykol, kyselina citrónová.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: