*Hrušky - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo
Kód: 3676Súvisiaci tovar

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Tekutá zrkadlová poleva je nový spôsob zdobenia toriet, zákuskov, pohárov a zmrzlín. Má maximálny lesk, vďaka ktorému budú Vaše dezerty úchvatné!
Použitie:
Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 40/45°C, krátko premiešajte. POZOR: nešľahať.
Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a polejte ich polevou - za použitia špachtle jemne rozotrite.
Možno použiť aj na rovnom povrchu bez zahriatia - stačí premiešať špachtľou.


Domáci karamelový krém na palacinky, lievance, wafle, k jogurtu alebo k ovsenej kaši, na ochucovanie šľahačiek a krémov ale aj na bežné varenie (napríklad pod kapustu).
Recept na 10-minútové karamelové trubičky nájdete dole v popise.
Doplnili sme aj použitie karamelindy v recepte na veterníky.
Podrobný popis
HRUŠKY silikónová forma:
- Jednoduché použitie: Silikón je flexibilný a nelepivý, čo uľahčuje vybratie dezertov bez poškodenia.
- Všestranné použitie: Vhodná na výrobu rôznych druhov dezertov vrátane mousse, semifreda, želé a iných cukrárskych výrobkov.
- Francúzske dezerty: Ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov, ako sú mousse a parfait.
- Semifredo: Perfektná na vytváranie ľahkých a osviežujúcich semifredo dezertov s krásnym dizajnom.
- Čistenie: Umyte ručne teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom, opláchnite a osušte.
HRUŠKY silikónová forma je ideálna pre cukrárov a domácich pekárov, ktorí chcú pridávať svojim dezertom originálny a estetický vzhľad.
Dodatočné parametre
Kategória: | Silikónové formy, formy na moderné dezerty a semifreddo |
---|---|
EAN: | 1000000002052 |
Krajina pôvodu: | Čína |

KRUHY 5,5 cm - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 6 ks. So šikovnou formou na francúzske dezerty si pripravíte rôzne maškrty, ktorými očaríte svojich hostí a potešíte rodinu. Silikónová forma je vhodná na pečenie, mrazenie aj chladenie.
Rozmer kruhu: Ø 5,5 cm; výška 2,4 cm
Rozmer celej formy: 21 x 15 cm.
Znáša teplotné rozpätie od - 40°C do +230°C, preto je vhodná na pečenie aj mrazenie.
KRUHY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách

ŠTVORCE - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo na 12 ks. Ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredo. S kapacitou na 12 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer formy: 25 x 33 x 3 cm
Rozmer štvorca: 7 x 7 x 3 cm
Materiál: silikón
ŠTVORCE - silikónová forma - viac v detailných informáciách

KRUH S BUBLINKAMI - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. Ideálna na prípravu francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer: 23 x 7,5 cm
Materiál: silikón
KRUH S BUBLINKAMI - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo - viac v detailných informáciách

PUSINKY - silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifredo. Šikovná pomôcka na výrobu sladkých výtvorov, ako moderné francúzske dezerty a semifredo. S kapacitou na 6 kusov naraz je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Rozmer formy: 17 x 29 cm
Rozmer PUSINKY: spodná šírka 3,5 cm, výška 5 cm
Materiál: silikón
PUSINKY - silikónová forma - viac v detailných informáciách.

Donut veľký- silikónová forma na moderné francúzske dezerty a semifreddo.
Silikónová forma DONUT je ideálna na prípravu moderných francúzskych dezertov a semifredda. Je vhodná nielen pre domáce kuchyne, ale aj pre profesionálne použitie v reštauráciách a cukrárňach.
Materiál: veľmi kvalitný pevný silikon BPA Free
Rozmer: Ø 22 cm x 5 cm
DONUT silikónová forma - viac v detailných informáciách.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.