*Jedlý obrázok HO Ø 19,5 cm BRP

Kód: LBRP1
Akcia
4,50 € –80 %
Jedlý obrázok HO O 19,5 cm BRP
4,50 € –80 % 0,90 € / ks 0,82 € bez DPH 0,90 € / 1 ks
SKLADOM

Jedlý obrázok HO Ø 19,5 cm BRP

Jedlý obrázok s motívom HO Ø 19,5 cm BRP môže byť skvelou ozdobou na tortu.

Obrázky sú vyrobené z jedlého papiera a potlačené jedlým atramentom, ktorý je bezpečný na konzumáciu. Môžete ho jednoducho umiestniť na povrch torty, či už je pokrytá fondánom, marcipánom alebo maslovým krémom.

Priemer: 19,5 cm

Materiál: hrubá oblátka

Viac v detailných informáciách.

Detailné informácie

Podrobný popis

Jedlý obrázok HO Ø 19,5 cm BRP

APLIKÁCIA:

 TENKÁ OBLÁTKA / HRUBÁ OBLÁTKA

  1. Aplikujte maximálne 2 - 3 dni pred oslavou, aby sa Vám obrázok nerozmočil!
  2. Obrázok sa najlepšie aplikuje na torty, ktoré sú potiahnuté poťahovou hmotou alebo priamo na krémový povrch tort. Na čokoládový povrch treba pod obrázok naniesť vrstvu krému pomocou cukrárskeho vrecúška. Nesmie sa položiť na povrch zo šľahačky.
  3. Potravinársky jedlý gél naneste v tenkej vrstve pomocou plochého štetca najprv na opačnú (rubovú) stranu obrázka. 
  4. Potom obrázok potretou stranou na tortu, vytlačíte vzduch a nanesiete gél aj na vrchnú stranu obrázka.
  5. Okraje obrázka prichytíte k torte pomocou krému alebo marcipánového lemu. 

SKLADOVANIE:

Skladujte v suchu do 23°C, v dobre uzatvorenom obale (vzduch by oblátku vysušil). Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu.

Neskladujte v chladničke!

Po otvorení pôvodného ZIP obalu - obal znova dobre uzavrite a celý vložte do ďalšej hrubšej tašky alebo plastovej uzatvárateľnej nádoby.

 

ZLOŽENIE: 

  1. TENKÁ a HRUBÁ OBLÁTKA: zemiakový škrob, voda, olivový olej, maltodextrín
  2. Jedlé farby: voda, propylénglykol, glycerol, kyselina citrónová, potravinárske farbivá: tartrazín, brilantná čierna a modrá, žltá SY, azorubín

 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g:

TENKÁ a HRUBÁ OBLÁTKA: Energia 1590,2 kJ/375,2 kcal; Tuky 3,6g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5g); Sacharidy 85,6g (z toho cukry 0,1g); Vláknina 0g; Bielkoviny 0,1g; Soľ 0g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: