VESELÉ KURIATKA 3 druhy - dekorácia z jedlej oblátky (20 ks)

Kód: 2219
2,20 € / ks 2 € bez DPH 0,11 € / 1 ks
SKLADOM
Možnosti doručenia

POUŽITIE:

Dekorácie sa dajú použiť na zdobenie: 

  • zákuskov
  • muffín
  • dezertov
  • toriet
  • medovníkov
  • ... a určite si nájdu aj iné využitie podľa vašej fantázie.

Rozmer kartičky: 10,3 × 13 cm

Detailné informácie

Podrobný popis

APLIKÁCIA:

  1. Ľahko sa prichytia na akýkoľvek vlhký (vodou potretý) povrch. Pri aplikácii na suchý povrch stačí spodnú stranu dekorácie zľahka navlhčiť a pritlačiť.
  2. Dekorácie sa môžu spolu s cestom tiež piecť – zapekať.
  3. Pri aplikácii dekorácií na torty a zákusky, použite gél na jedlé obrázky (nájdete v doplnkových surovinách).

Gél môžete tiež naniesť v tenkej vrstve na povrch dekorácie, čím zvýrazníte jej farebnosť a docielite lesklý efekt. Gél nanášajte rovnomerne za pomoci roztieracieho noža, alebo plochého širšieho štetca. Pri manipulácii s jedlými dekoráciami dbajte na to, aby ste mali vždy suché ruky!

 

SKLADOVANIE:

Skladujte v suchu, v uzavretom sáčku a nevystavujte priamemu slnečnému svetlu.

 

ZLOŽENIE:

  • jedlého papiera: zemiakový škrob, voda, olivový olej, vanilková aróma, sladidlo sukralóza
  • jedlých farieb: voda, glycerol, potravinárske farbivá (brilantná čierna, azorubín, brilantná modrá FCF, tartrazín, žltá SY, chinolínová žltá, košenilová červeň), propylénglykol, kyselina citrónová.

Dodatočné parametre

Kategória: Veľká noc
Zloženie: zemiakový škrob, voda, olivový olej, maltodextrin, zvlhčujúca látka: glycerol, farbivo: brilantná čierna, azorubín, brilantná modrá, tartrazín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade do 25 °C.
Krajina pôvodu: Česká republika
Výživové údaje na 100 g: Energia 1565 kj / 369 kcal; Tuky 3 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g); Sacharidy 85,5 g (z toho cukry 0,1 g); Vláknina 0,0 g; Bielkoviny 0 g; Soľ 0 g
Upozornenie:: Farbivo tartrazín a azorubín môžu mať nepriaznivý vplyv na činnosť a pozornosť detí.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: