Obvodová dekorácia z jedlého papiera - motív kvety 3 ks, 82 cm (výška 7 cm)

Kód: 01531
Akcia
€7,85 –11 %
Obvodová dekorácia z jedlého papiera motív kvety 3 ks, 82 cm
€7,85 –11 % €6,99 €5,83 bez DPH €3,50 / 1 ks
Skladom

Ako zistím, koľko ozdobných pásikov budem potrebovať na moju tortu?

Celkom jednoducho.

forma-na-pecenie

Napríklad:

Odmerajte priemer formy v ktorej budete piecť tortu. Ak má Vaša forma na pečenie priemer 23 cm, pripočítajte si ešte 1 cm   (to naberie obtretie torty a poleva alebo poťah) čiže 24 cm.

Tento údaj vynásobte číslom 3,14
a máte vypočítaný obvod vašej torty.

V našom prípade by to bolo 24 x 3,14 = 75,36 cm

obvodovka-kvety-1x

Ak chcete dať okolo torty 1 rad kvetov  - stačí objednať 2 ks pásikov v celkovej dĺžke 76 cm.

obvodovka-kvety-2x

Ak chcete dať nad seba 2 rady kvetov, objednajte si 4 ks pásikov.

Detailné informácie

Podrobný popis

POUŽITIE:

Dekorácie sa dajú použiť na zdobenie: 

  • zákuskov
  • muffín
  • dezertov
  • toriet
  • medovníkov
  • ... a určite si nájdu aj iné využitie podľa vašej fantázie.

 

APLIKÁCIA:

  1. Ľahko sa prichytia na akýkoľvek vlhký (vodou potretý) povrch. Pri aplikácii na suchý povrch stačí spodnú stranu dekorácie zľahka navlhčiť a pritlačiť.
  2. Dekorácie sa môžu spolu s cestom tiež piecť – zapekať.
  3. Pri aplikácii dekorácií na torty a zákusky, použite gél na jedlé obrázky (nájdete v doplnkových surovinách).

Gél môžete tiež naniesť v tenkej vrstve na povrch dekorácie, čím zvýrazníte jej farebnosť a docielite lesklý efekt. Gél nanášajte rovnomerne za pomoci roztieracieho noža, alebo plochého širšieho štetca. Pri manipulácii s jedlými dekoráciami dbajte na to, aby ste mali vždy suché ruky!

 

SKLADOVANIE:

Skladujte v suchu, v uzavretom sáčku a nevystavujte priamemu slnečnému svetlu.

 

ZLOŽENIE:

  • jedlého papiera: zemiakový škrob, voda, olivový olej, vanilková aróma, sladidlo sukralóza
  • jedlých farieb: voda, glycerol, potravinárske farbivá (brilantná čierna, azorubín, brilantná modrá FCF, tartrazín, žltá SY, chinolínová žltá, košenilová červeň), propylénglykol, kyselina citrónová.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: