Cukrárenské vrecko jednorázové veľké na 2 farebné hmoty 50 cm 2 ks
Kód: 1055Súvisiaci tovar
![Cukrárske MAXI kovové špičky (4 druhy) HVIEZDICOVÉ](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/22887_cukrarske-maxi-kovove-spicky--4-druhy--hviezdicove.jpg?624ac1c8
)
Veľké pevné cukrárske kovové špičky na vytvorenie veľkých ruží alebo iných vzorov s hlbokými ryhami.
Sada obsahuje tieto hviezdicové zahnuté špičky:
1 ks zahnutá s 8 zubmi
1 ks zahnutá s 8 zubmi
1 ks zatočená s 14 zubmi
1 ks vzorovaná s 8 zubmi
Rozmer špičiek: viď obrázok
Špičky môžete tiež poznať pod názvami: 901, 902, 903, 904
![Cukrárska kovová špička hviezdicová rovná + 1 hladká grátis](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/23436_cukrarska-kovova-spicka-hviezdicova-rovna-1-hladka-gratis.jpg?62b59447
)
Chýba vám cukrárska kovová špička hviezdicová?
ZADARMO vám ku nej pribalíme aj 1 ks hladkú špičku.
Pomocou hviezdicovej špičky vytvoríte krásne veľké ruže. Je vhodná aj pre striekanie veterníkov a na striekanie šľahačky.
Rozmer špičiek:
Rovná špička so 7 zubmi
výška: 5 cm
dolný priemer: 3 cm
horný primer: 1,5 cm
Hladká špička
výška: 4 cm
dolný priemer: 2,8 cm
horný priemer: 1,4 cm
![Cukrárske kovové špičky (4 druhy) 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/17219_cukrarske-kovove-spicky--4-druhy--1.jpg?5f8ead98
)
Pevné cukrárske kovové špičky na jednoduché zdobenie veterníkov, muffín, toriet a dezertov. Vhodné aj na šľahačku.
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Rozmer špičiek: viď obrázok
NA PRÍPRAVU VETERNÍKOV :
na cesto: krajné špičky, prípadne aj druhá zľava
na plnku: stredné špičky.
Vyskúšajte, s ktorými sa vám bude lepšie robiť a ktoré sa vám budú lepšie páčiť na hotovom veterníku.
NA PLNENIE LINECKÝCH KOLÁČIKOV:
druhá špička (hladká) z pravej strany
Zúbkované špičky môžete tiež poznať pod názvami: 1M, 2D, 4B
![Profesionálny krém na zdobenie a ružicky 450g 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/12990_profesionalny-krem-na-zdobenie-a-ruzicky-450g-1.jpg?5df8fc73
)
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
![Čarovný krém Enchanted Cream ® 900g 4](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15863-3_carovny-krem-enchanted-cream--900g-4.jpg?6079a8cd
)
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
![Čarovný krém ČOKOLÁDOVÝ Enchanted Cream Choco ® 450g 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.obchodikuvierky.sk/user/shop/detail/15860-1_carovny-krem-cokoladovy-enchanted-cream-choco--450g-2.jpg?61f89c40
)
Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske vrecká a špičky |
---|---|
Krajina pôvodu:: | Čína |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.