Harry Potter lego - jedlý obrázok v akcii

Kód: DP-A4-10
Akcia Novinka
3,50 € / ks 3,18 € bez DPH
SKLADOM

Podklad: Dekor

Veľkosť: A4

Detailné informácie

Podrobný popis

Harry Potter- jedlý obrázok 

APLIKÁCIA:

DEKOR:

  1. Aplikujte 1 - 2 dni pred oslavou, aby sa Vám obrázok nerozmočil! (platí hlavne pre varené krémy). Najlepší podklad pod obrázok je poťahová hmota alebo vyšľahané maslo s cukrom. Nikdy nedávajte obrázok na šľahačku! 
  2. Vyberte obrázok z obalu aspoň 10 minút predtým, ako ho chcete umiestniť na tortu, aby trochu uschol a dal sa oddeliť od podkladovej fólie.
  3. Ak sa obrázok ešte neoddeľuje na rohoch sám, opatrne ho oddeľte od fólie pomocou tupej strany noža (príp. pravítka). 
  4. Pracujte opatrne, aby sa Vám obrázok nepoškodil!
  5. Samotná aplikácia je veľmi jednoduchá - stačí obrázok položiť na tortu, ktorú sme predtým potreli krémom* alebo potiahli poťahovou hmotou.
  6. Obrázok prilepte gélom jedine v prípade, ak ho položíte na tortu s poťahovou hmotou a okraje už ničím nebudete prichytávať. 

*krém: zmieša sa maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 - napríklad 100g masla a 100g práškového cukru (množstvo na menšiu tortu). 

 SKLADOVANIE:

Skladujte v suchu do 23°C, v dobre uzatvorenom obale (vzduch by oblátku vysušil). Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu.

Neskladujte v chladničke!

Po otvorení pôvodného ZIP obalu - obal znova dobre uzavrite a celý vložte do ďalšej hrubšej tašky alebo plastovej uzatvárateľnej nádoby.

 ZLOŽENIE: 

  1. DEKOR: cukor, sušený glukózový sirup, sorbitol, voda, olej z palmových jadier (hydrogenovaný), xantánova a karobová guma, tragant, konzervant sorban draselný, hydroxypropylmetylcelulóza 
  2. Jedlé farby: voda, propylénglykol, glycerol, kyselina citrónová, potravinárske farbivá: tartrazín, brilantná čierna a modrá, žltá SY, azorubín

 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100g:

  1. DEKOR: Energia 1457 kJ/348 kcal; Sacharidy 86,9g (z toho cukry 14g); Bielkoviny 0,1g; Soľ 0,075g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: