Zmes na PIŠKÓTOVÉ CESTO svetlé 1 kg
Kód: 1104Súvisiaci tovar

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Ako upiecť jemnú a vláčnu bezlepkovú piškótu? S týmto problémom Vám pomôže naša bezlepková zmes na svetlé piškótové cesto. Ani sa nenazdáte a už ju budete mať spravenú!
Bezlepkové piškótové cesto môžete naplniť tak ako klasické: šľahačkou, krémom, plnkou, džemom,...
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Výhodné veľké balenie vo vedierku.
Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 45 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 36 tenkých plátov alebo 18 hrubších plátov veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 18 tenkých plátov alebo 9 hrubších plátov
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
PIŠKÓTOVÉ CESTO
- 1 kg zmesi na piškótové cesto svetlé
- 600 g vyklepnutých vajec bez škrupiny
- 300 ml vody
- 80 g oleja
Všetko okrem oleja dajte do kuchynského robota a šľahajte 5 minút pri najvyššej rýchlosti. Potom pridajte olej a ešte šľahajte 2 minúty.
Rúru si predhrejte na 200°C. Cesto naplňte do formy, vložte do rúry a pečte pri teplote 190°C cca 20-25 minút(hrubé pláty a korpusy) alebo 13-15 minút (tenké pláty). Pokiaľ chcete napiecť tenké pláty na roládu alebo na dobošku, pečte pri teplote 210-220°C cca 6-7 minút.
Čas pečenia je orientačný a môže sa líšiť v závislosti od typu rúry (napr. pri teplovzdušnej je čas pečenia zvyčajne kratší).
Dodatočné parametre
Kategória: | Suroviny |
---|---|
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | PŠENIČNÁ múka, cukor, emulgátor: E472b, E477, kypriaca látka: difosforečnany, uhličitany sodné, glukózový sirup, sušené odstredené MLIEKO, PŠENIČNÝ škrob, soľ, antioxidant: kyselina citrónová, zahusťovadlo: xantánová guma, farbivo: prírodný karotén |
Krajina pôvodu: | Slovensko |
Skladovanie: | skladovať v suchu do 25°C, vždy dobre uzatvorené |

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Upečte si doma Sacherovu tortu, ktorá bude ako originál z cukrárne!
Chcete upiecť tortu a nemáte veľa času? Výskúšajte mix, ktorý pre Vás pripravili naši cukrári a ani sa nenazdáte a Sacherova torta Vám rozvonia celý byt.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Zmes na švajčiarsky maslový krém - Swiss Meringue Buttercream na jednoduchú prípravu švajčiarskeho maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes. V porovnaní s klasickým maslovým krémom je menej sladký.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

100 % Zahusťovadlo- celulóza
Modifikovaná rastlinná celulóza. Pridáva sa do poťahovacích a modelovacích hmôt ak chceme aby ostali tvárne no zároveň pevné. Používa sa pri výrobe gumpasty, dá sa použiť aj ako lepidlo.
Použitie (modelovacia hmota): 2 čajové lyžičky celulózy na 500 g cukrovej hmoty alebo marcipánu. Prášok sa zapracuje do modelovacej hmoty a nechá sa uležať minimálne 2 hodiny v uzatvorenom obale. Po tejto dobe bude hmota stále mäkká a môže byť vymodelovaná do akéhokoľvek tvaru. Po vymodelovaní stvrdne. Takáto hmota je ideálna pre figúrky, kvety, písmená alebo čísla, ktoré po stvrdnutí stoja.
Použitie (lepidlo): Zmiešajte celulózu s trochou vody. Nechajte látku postát aspoň 1 hodinu pred použitím.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
Bezlepková variantu nájdete TU.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Krajka Biela zmes s príchuťou karamelu 250g
Prášková zmes na výrobu jedlých čipiek
BEZ LEPKU / BEZ palmového oleja / BEZ NASÝTENÝCH TUKOV
Rúru si predhrejeme na 110-120 stupňov , zmes zmiešame s rovnakým pomerom vody( 50g zmesi + 50ml vody) miešame cca 3minuty
Keď má zmes jemnú štruktúru môžeme ju rozotrieť do formy na čipku a pečieme 9-12minút,potom ju vyberieme z rúry ,po vychladnutí hotovú čipku vyberieme z formy

Z tohto balíka spravíte takmer 2 kg vanilkového pudingu!
Príprava (polovičná dávka):
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Z tohto balíka spravíte takmer 1 kg vanilkového pudingu!
Príprava:
- 250g zmes na DIA vanilkový puding
- 700g vody
Zmes na DIA vanilkový puding nasypte do vody. Zmiešajte metličkou a nechajte 5 minút postáť.
Môžete konzumovať ako puding alebo do neho primiešajte maslo a máte skvelý vanilkový krém.

Čarovný krém - Enchanted Cream
Pomocou tejto zmesi si za pár sekúnd pripravíte nadýchaný snehovobiely krém vanilkovej chuti. Môžete ho použiť na:
- dekoráciu a plnenie cupcakeov
- plnenie aj obtieranie toriet
- na prípravu jedlých ružičiek z krému
Má veľmi dobrý nášľah - zo základnej dávky budete mať plný kotlík krému (klasický kuchynský robot).
Príprava je jednoduchá - na 150g zmesi stačí pridať 200 ml trvanlivého mlieka alebo vody (ideálne je použiť mlieko) a šľahať 3 minúty na vysokej rýchlosti. Hotovo!
Výhody krému:
- oproti klasickému maslovému krému je oveľa jemnejší a má snehovobielu farbu
- môžete si ho dochutiť podľa Vašich predstáv
- môže sa farbiť potravinárskou farbou (napr. gélovou Wilton)
- príjemná jemne vanilková chuť - chutí prírodne, nie umelo (ak použijete trvanlivé mlieko - bude chutiť "smotánkovo" a udrží svoj tvar a nepokazí sa aj v teplej miestnosti)
NAŠA RADA:
Ak budete krém používať na obtretie torty, je dobré najskôr vychladenú tortu obtrieť tenkou vrstvou maslového krému.
Krém si pripravíte jednoducho.
Zmiešajte maslo s práškovým cukrom v pomere 1:1 podľa veľkosti torty - NEšľahajte! Na menšiu tortu stačí 100g maslo izbovej teploty a 100g práškový cukor. Krém tenko naneste po obvode torty. Použitím tohto maslového krému sa na torte vytvorí tenký tukový film, ktorý bráni vlhkosti z enchanted krému vsiaknuť do cesta torty, krém nevyschne, nepopraská sa a ostane vláčny ako keď ho dáte na tortu.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.