Fond VAJEČNÝ LIKÉR 500 g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet)
Kód: 2218Súvisiaci tovar

Ochucovacia pasta ČEREŠŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta JAHODA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta BROSKYŇA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta MARAKUJA Passion Fruit sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Ochucovacia pasta MÄTA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.
Pastu pridávajte postupne podľa chuti.

Ochucovacia pasta MALINA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 120 g

Ochucovacia pasta KEKSÍKOVÁ SO ŠKORICOU sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

Ochucovacia pasta MOCCA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Je vhodná aj pre pridanie do cesta a tým dodá chuť vašej piškóte alebo koláčiku.
Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.
Váha: 100 g

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti - pozor, pasta je veľmi silná!
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Suroviny |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | cukor, sušený glukózový sirup, želatina, prírodná aróma, farbiaci extrakt z mrkvy a kurkumy, soľ |
Skladovanie: | Skladujte na suchom a chladnom mieste |
Krajina pôvodu: | Nemecko |

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

Návod na prípravu:
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Pre dlhšiu trvanlivosť je sušené mlieko vhodné na prípravu a konzumáciu všade tam, kde je nákup a uchovávanie čerstvého mlieka problematické - napríklad: turistika, odľahlé destinácie, vysoké teploty.
Navyše sa používa v špeciálnych receptoch (napríklad španieske guličky de leche, Rafaello,...)
NÁVOD NA PRÍPRAVU 1 LITRA TEKUTÉHO MLIEKA:
900 ml vody a 100 g sušeného mlieka dobre rozmiešajte (prípadne preceďte).

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
ROSETTE - rastlinná sladená šľahačka po našľahaní je ideálna na plnenie a dozdobenie koláčov, zákuskov a tôrt, ako aj prípravu zmrzliny. Je vhodná aj na varenie. Neobsahuje LEPOK.
Do vyšľahanej šľahačky môžete pridať rôzne fondy, ochucovacie pasty, čokoládu, pudingové krémy, ovocné náplne...
Pred šľahaním vychlaďte na 6 - 8°C. Otvorenú skladujte v chlade a spotrebujte do 5 dní.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
160 g fond citrón 190 g voda 800 g šľahačka (napr. Gamaro, Rosette)
Vyšľaháme šľahačku. Fond zmiešame s vlažnou vodou a túto zmes opatrne vmiešame do šľahačky. Použijeme priamo na dezert, potom necháme stuhnúť v chladničke približne 1 hodinu.

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.
NÁVOD:
Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.
Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C.
OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie pod receptom).
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Návod na prípravu:
- 160 g fond Maracuja a Broskyňa
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

KRÁĽOVNÁ ŠĽAHAČIEK!
V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
Lámete si hlavu nad tým, koľko percentnú šľahačku kúpiť? Na varenie alebo na šľahanie?
So šľahačkou Millac Gold už tieto problémy riešiť nemusíte - je vhodná na šľahanie, varenie, zalievanie, do omáčok a polievok, ale aj do bombičkových prístrojov.
Je skvelá aj na prípravu zmrzliny. Špeciálna šľahačka z cmaru, rastlinného oleja a mliečneho tuku vhodná aj pre diabetikov.
Návod na použitie:
Pred šľahaním dajte chladiť do chladničky po dobu 12 hodín. Šľahajte najprv pri strednej rýchlosti, aby ste zabránili špliechaniu, potom pri vysokej rýchlosti, pokiaľ nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
Pre varenie a nalievanie produkt dávkujte priamo z balenia.

Návod na prípravu (základná malá dávka):
- 160 g fond Neutral
- 160 ml voda
- 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.

Návod na prípravu:
- 160 g fond Malina
- 130 až 150 ml voda
- 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)
Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému.
Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli.
POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.