Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 4 kg HoHo

Kód: 2081
Značka: HoHo
€26,95 €22,46 bez DPH €6,74 / 1 kg
Skladom

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

Balenie: plastové vedierko v vrchnákom

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Detailné informácie

Podrobný popis

VANILKOVÝ PUDING BEZ VARENIA

IMG_001665

  • 100 g pudingového prášku
  • 250 ml mlieka alebo vody

Pridajte prášok do  mlieka (alebo vody) a dobre premiešajte metličkou. NEŠĽAHAJTE!!! 

Nechajte odležať 5 minút a potom puding postupne pridávajte do vymiešaného masla (tuku). Všetko spolu dobre zamiešajte, aby ste získali perfektný hladký krém.

 

Takto pripravený krém môžete použiť ďalej ako základný krém pre prípravu krémov rôznych chutí.

Na ochutenie môžete použiť extra silné ochucovacie pasty

POZOR - Ak chcete pudingom ochutiť šľahačku postupujte opačne. Do pudingu pridávajte postupne šľahačku, až získate požadovanú chuť lahodného šľahačkového krému

Krém by mal byť dostatočne sladký od pudingu. Ak však obľubujete veľmi sladké krémy, môžete vymiešať maslo (tuk) s polovičným množstvom práškového cukru ako uvádza recept.

Náš tip:

Takto pripravený puding môžete aj hneď zjesť, alebo si z neho pripraviť rýchly dezert s piškótami, ovocím a so šľahačkou. 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Suroviny na varenie a pečenie
Zloženie: cukor, modifikovaný škrob, sušená SRVÁTKA, rastlinné tuky, karagenan, aróma, potravinárske farbivá: titánová bieloba, tartrazín, žlť SY
Skladovanie:: Skladujte v suchu do 20°C
Krajina pôvodu: Taliansko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: