Suroviny na varenie a pečenie

Najpredávanejšie

49 položiek celkom
AGAR MORSKÁ RIASA (prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok) 50g HoHo
€3,35

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy...

Kód: 2212
Bezlepkové piškóty podlhovasté Savoiardi NUTRI FREE 150g
€4,80

BEZ LAKTÓZY! Sladké, ľahké a tradičné Savoiardi sú dlhé piškóty, vyrobené špeciálne tak, aby mohli byť namáčané. Sú ideálne na prípravu klasického aj nadčasového Tiramisu.

Kód: 1813
Bezlepkové pizzové cesto Base per PIZZA NUTRI FREE 200g
€3,85

Rýchly základ pre pizze podľa vlastného želania.

Kód: 2057
Burizóny v mede
Skladom
Kód: 2324
€12,50

VÝHODNÉ VEĽKÉ BALENIE! Pomocou burizónov rýchlo ozdobíte alebo posypete tortu. Sú vhodné aj ako náhrada orechov. Burizóny sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s...

Kód: 2324
Burizóny v mede
Skladom
Kód: 1013
€1,45

Pomocou burizónov rýchlo ozdobíte alebo posypete tortu. Sú vhodné aj ako náhrada orechov. Burizóny sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s alergiou na orechy a arašidy.

Kód: 1013
Citrusový pektín 70g
Skladom
Kód: 1848
€4,99

DÁVKOVANIE pri výrobe džemu: Ovocie sa krátko povarí. Potom sa na 1 kg ovocia pridajú 3 - 4 lyžičky (7 - 10 g) pektínu zmiešaného s 3 - 4 lyžičkami cukru. Povarí...

Kód: 1848
Čoko tyčinky termostabilné 150g HoHo
€1,88

Tyčinky, ktoré počas pečenia nevytečú! Termostabilné čoko tyčinky sú skvelé na zavinutie do rôznych ciest.

Kód: 1858
Čokoládová poleva svetlá POKER 300g HoHo
€2,62

Kvalitná cukrárska biela poleva - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia). Použitie: 300g poleva POKER 60-90g...

Kód: 1025
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
€3,75

Kvalitná cukrárska biela poleva - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na  chocotransfer (čokofólia). Použitie: 500g poleva POKER...

Kód: 1026
Čokoládová poleva tmavá NIVES 300g HoHo
€2,52

Kvalitná cukrárska tmavá poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia). Použitie: 300g polevy NIVES...

Kód: 1027
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
€3,60

Kvalitná cukrárska tmavá poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na  chocotransfer (čokofólia). Použitie: 500g polevy NIVES...

Kód: 1028
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
€1,88

Čokoládové šošovičky využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies. Sú termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).

Kód: 1364
Fond CAPPUCCINO 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€2,90

Návod na prípravu: 160 g fond Cappuccino  160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes...

Kód: 2210
Fond CAPPUCCINO 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€7,90

Návod na prípravu (základná malá dávka): 160 g fond Cappuccino  160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s...

Kód: 2219
Fond ČOKOLÁDA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€2,67

Návod na prípravu: 160 g fond Čokoláda  135 ml voda 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...

Kód: 1758
Fond ČOKOLÁDA 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€7,77

  Návod na prípravu (polovičná dávka): 250 g fond Čokoláda  200 ml voda 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s...

Kód: 1759
Fond HRUŠKA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€2,75

Návod na prípravu: 160 g fond Hruška 130 až 150 ml voda 640 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...

Kód: 2221
Fond HRUŠKA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€6,99

Návod na prípravu (polovičná dávka): 250 g fond Hruška 200 ml voda 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto...

Kód: 2222
Fond LESNÉ OVOCIE 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€3,38

Návod na prípravu: 160 g fond Lesné ovocie 135 ml voda 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou....

Kód: 1756
Fond LESNÉ OVOCIE 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€9,50

Návod na prípravu (polovičná dávka): 250 g fond Lesné ovocie 200 ml voda 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond...

Kód: 1757
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€3,38

Návod na prípravu: 160 g fond Malina 130 až 150 ml voda 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou....

Kód: 2008
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€9,50

Návod na prípravu (základná malá dávka): 160 g fond Malina 130 až 150 ml voda 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond...

Kód: 2220
Fond MARACUJA a BROSKYŇA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€3,59

Návod na prípravu: 160 g fond Maracuja a Broskyňa 160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes...

Kód: 2271
Fond MARACUJA a BROSKYŇA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a tori
€10,60

Návod na prípravu (základná malá dávka): 160 g fond Maracuja a Broskyňa 160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond...

Kód: 2272
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€2,10

Návod na prípravu: 160 g fond Neutral 160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...

Kód: 2223
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€5,35

Návod na prípravu (základná malá dávka): 160 g fond Neutral 160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou....

Kód: 2200
Fond TIRAMISU 80g ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet HoHo
€3,99

Návod na prípravu: 25 g fond TIRAMISU 150 ml voda 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre...

Kód: 3024
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
€2,75

Návod na prípravu: 160 g fond Vaječný likér 160 ml voda 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto...

Kód: 2211
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) Ho
€7,35

Návod na prípravu (základná malá dávka): 160 g fond Vaječný likér 160 ml voda 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s...

Kód: 2218
Fruželina jahoda
€2,85

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom jahôd (60%). Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie. Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...

Kód: 1937
Fruželina lesné ovocie
€2,80

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom lesného ovocia (60%). Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie. Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...

Kód: 1938
Fruželina malina
€3,20

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom malín (60%). Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie. Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...

Kód: 1934
Fruželina višňa
€2,45

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom višní (60%). Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie. Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov,...

Kód: 1935
Glukóza škrobový sirup700g
Skladom
Kód: 1365
€3,85

Používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek. Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Kód: 1365
KAKAO holandské extra tmavé 250g HoHo
€2,25

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v...

Kód: 1075
Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo
€1,85

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky,...

Kód: 1086
Kypriaci prášok do pečiva 1 kg bez lepku
€4,20

Pripravíte si s ním ľahké a nadýchané piškótové cestá, trené a mnoho ďalšieho. Kypriaci prášok sa v kuchyni využíva často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé...

Kód: 2862
Kypriaci prášok do pečiva 250g bez lepku HoHo Kód: 2857
Maizena čistý kukuričný škrob 500g HoHo
€1,85

Kukuričný škrob je bežné zahusťovadlo , ktoré sa pridáva do polievok, omáčok a zápražiek . Pripravíte z neho aj jemné múčniky . Je skvelá pre celiatikov, keďže...

Kód: 1091
Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov 200g HoHo
€2,36

Pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta. NÁVOD: 100g prípravku 1000g...

Kód: 1141
Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g HoHo
€3,74

Zmes na rýchlu prípravu studeného pudingového krému, ktorý má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky. Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou...

Kód: 1140
Sušené brusnice 100g
Skladom
Kód: 2856
€1,25

Obľúbené ovocie príjemnej sladko-kyslej chuti. Vychutnajte si ich len tak, alebo si ich pridajte napríklad do pečiva alebo raňajkových cereálií. 

Kód: 2856
Tvarohový fond na zákusky, torty, cheesecake a zmrzlinu 125g HoHo
€3,48

Návod na prípravu: 60 g tvarohový fond 100 ml voda 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette) Fond zmiešajte s vodou. Túto...

Kód: 1765
Vanilínový cukor 250g HoHo
€1,40

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení. Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé...

Kód: 1157
Vanilínový cukor 500g HoHo
€2,20

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení. Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé...

Kód: 1763
XANTÁNOVÁ guma 100g 1
Skladom
Kód: 3625
€1,88

Xantánová guma zlepšuje kvalitu pečiva a pôsobí ako emulgátor a prírodný stabilizátor. Vynikajúci nielen pre prípravu bezlepkových pokrmov. Xantánová guma na seba...

Kód: 3625
XYLITOL brezový cukor 500g
€7,59

Xylitol - brezový cukor patrí medzi alternatívne sladidlá. Má nízky glykemický index a približne o 40% menej kalórií ako bežný cukor. Neškodí zubom; naopak, pomáha ich...

Kód: 3626
Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo
€3,48

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné? S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdeš v našom obchode, to zvládneš ako profesionál! ...

Kód: 1853
ŽELÉ zelené jablko 700g HoHo
€3,95

Prípravok na výrobu domáceho želé vo výhodnom balení. Želé stačí len ohriať na určitú teplotu, (pridať kúsok niečoho), vyliať do formy a máte hotovo. Želatina stvrdne...

Kód: 1100