Suroviny na varenie a pečenie

Najpredávanejšie

Ochucovacia pasta PISTÁCIA 90g HoHo
 
4,60 €
(4,18 € bez DPH)
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
 
5,50 €
(5 € bez DPH)
POSYP Burizóny v mede 50 g
 
1,70 €
(1,55 € bez DPH)
Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo
 
4,40 €
(4 € bez DPH)
Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g HoHo
 
5,45 €
(4,95 € bez DPH)
Ochucovacia pasta GRANÁTOVÉ JABLKO HoHo
 
3,35 €
(3,05 € bez DPH)
Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo
 
2,60 €
(2,36 € bez DPH)
Fruželina lesné ovocie
 
3,95 €
(3,59 € bez DPH)
71 položiek celkom
Kypriaci prášok do pečiva 250g bez lepku HoHo
2,09 € bez DPH
2,30 €
Kód: 2857
Kypriaci prášok do pečiva 1 kg bez lepku
6,05 € bez DPH
6,65 €

Pripravíte si s ním ľahké a nadýchané piškótové cestá, trené a mnoho ďalšieho.

Kypriaci prášok sa v kuchyni využíva často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé vrecúška kypriaceho prášku. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme maxi balenie, s ktorým ušetríte a nebudete poň musieť stále chodiť do obchodu.

Kód: 2862
Vanilínový cukor 250g HoHo
2,18 € bez DPH
2,40 €

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Kód: 1157
Vanilínový cukor 500g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 €

Výhodné balenie vanilínového cukru oceníte pri každom pečení.

Vanilínový cukor sa pri pečení využíva veľmi často. No v bežných supermarketoch predávajú iba malé balenia. Pokiaľ ho používate často, takéto nakupovanie je pre Vás veľmi nevýhodné.

Práve preto sme sa rozhodli, že Vám ponúkneme veľké balenie, s ktorým ušetríte. A navyše ho nebudete musieť často kupovať a budete ho mať stále po ruke.

Kód: 1763
Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov 200g HoHo
2,68 € bez DPH
2,95 €

Prípravok na zahusťovanie ovocných štiav a džemov pre hotové výrobky (zákusky), stabilizuje šťavnaté ovocie pri pečení. Vhodné do závinov, jemného pečiva, lístkového cesta.

NÁVOD:

  • 100g prípravku
  • 1000g ovocná šťava/voda
  • 300 - 600g jemný cukor
  • pridajte toľko ovocia, koľko chcete

Zmiešajte prípravok s cukrom. Túto zmes pridajte za stáleho miešania pomaly do šťavy/vody pokiaľ nezískate homogénnu zmes. Do tejto hmoty priamo pridajte ovocie.

Kód: 1141
XANTÁNOVÁ guma 50g 3
2,68 € bez DPH
2,95 €

Xantánová guma zlepšuje kvalitu pečiva a pôsobí ako emulgátor a prírodný stabilizátor. Vynikajúca nielen pre prípravu bezlepkových pokrmov.

Xantánová guma na seba dobre viaže vodu. Táto vlastnosť sa využíva predovšetkým pri náhrade lepku, pretože pomáha zlepšovať vlastnosti cesta vyrobeného z bezlepkových surovín. Pečivo sa oveľa menej drobí, lepšie drží tvar, ale hlavne vydrží dlhšie vláčnejšie.

Xantánovú gumu môžete používať ako pri klasickom pečení, tak pri príprave pečiva v domácej pekárni. Pridáva sa zamiešaný do múky a môže sa použiť nielen do kysnutého cesta, ale napríklad aj do lineckého, piškótového, treného, odpaľovaného, alebo lístkového cesta.

Pri príprave bezlepkových výrobkov sa dáva 1 až 2 g xantánovej gumy na 1 kilogram všetkých suchých hmôt použitých pri príprave cesta.

Xantán sa ale dá použiť aj pri príprave dresingov, mäsových štiav a omáčok, pri zaváraní mäsa, domácej výrobe šunky, zmrzliny, alebo dokonca cukroviniek, ktoré budú mať konzistenciu "gumových medvedíkov".

Výroba gum pasty: 5g xantánovej gumy + 250g fondánu. Zmiešajte a pred použitím nechajte 20 - 30 minút odstáť.

Výroba jedlého lepidla: zmiešajte 1/4 lyžičky xantánovej gumy so 4 polievkovými lyžicami vody. Čas rozpúšťania je cca  10 - 20 minút.

Kód: 3625
AGAR MORSKÁ RIASA (prírodné zahusťovadlo a želírujúci prípravok) 50g HoHo
3,41 € bez DPH
3,75 €

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.

Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.

Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.

Požitie nájdete dole.

Kód: 2212
Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo
4 € bez DPH
4,40 €

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?

S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál! 

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1853
Krémový prášok na krémy, plnky a pudingy 500g HoHo
2,36 € bez DPH
2,60 €

Vynikajúci na prípravu krémových a pudingových dezertov na priamy konzum (napr. šodó, puding), krémov a plniek do tort a zákuskov, jemného cesta a korpusov (napr. bábovky, piškótové cesto a pod.).

Krémový prášok je to isté, ako Zlatý klas - akurát oveľa výhodnejšie, väčšie a vhodné pre domáce cukrárky, ktoré veľa pečú.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1086
Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g HoHo
4,95 € bez DPH
5,45 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1140
Maizena čistý kukuričný škrob 500g HoHo
3 € bez DPH
3,30 €

Maizena - čistu kukuričný škrob BEZ LEPKU, je bežné zahusťovadlo, ktoré sa pridáva do polievok, omáčok a zápražiek. Pripravíte z neho aj jemné múčniky, dezerty, pudingy.

Je skvelý pre celiatikov, keďže neobsahuje lepok.

Okrem kuchynského využitia sa tiež používa na:

  • vysýpanie ošatiek (celulózových)
  • čistenie okien
  • leštenie striebra
  • prírodný suchý šampón na vlasy
  • výroba farieb na tvár
  • upokojenie pokožky po uštipnutí hmyzom alebo po spálení od slnka

Práve preto sa oplatí kúpiť väčšie balenie. Na malých baleniach, ktoré sú bežne v obchodoch, by ste totiž niekoľkokrát prerobili!

Kód: 1091
Fruželina višňa
2,95 € bez DPH
3,25 €

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom višní (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1935
Fruželina malina
4,91 € bez DPH
5,40 €

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom malín (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1934
Fruželina lesné ovocie
3,59 € bez DPH
3,95 €

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom lesného ovocia (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1938
Fruželina jahoda
3,55 € bez DPH
3,90 €

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom jahôd (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1937
Fruželina čučoriedka
3,14 € bez DPH
3,45 €

Termostabilná ovocná náplň s vysokým obsahom čučoriedok (60%).

Použitie: na priamu spotrebu alebo na pečenie.

Vhodné ako náplň do koláčov, náhrada džemu, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.

Kód: 1936
Tvarohový fond na zákusky, torty, cheesecake a zmrzlinu 125g HoHo
5,09 € bez DPH
5,60 €

Návod na prípravu:

  • 60 g tvarohový fond
  • 100 ml voda
  • 1 kg rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Naplnené výrobky dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1765
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
2,86 € bez DPH
3,15 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Neutral
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2223
Fond ČOKOLÁDA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,18 € bez DPH
4,60 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Čokoláda 
  • 135 ml voda
  • 700 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1758
Fond LESNÉ OVOCIE 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
3,59 € bez DPH
3,95 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1756
Fond TIRAMISU 80g ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet HoHo
4,14 € bez DPH
4,55 €

Návod na prípravu:

  • 30 g fond TIRAMISU (iba polovica balíka)
  • 150 ml voda
  • 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes zľahka premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Po naplnení dajte minimálne na 1 hodinu do chladničky stuhnúť. 

Kód: 3024
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šlahacky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2008
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
3,45 € bez DPH
3,80 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Vaječný likér
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej vyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2211
Fond MARACUJA a BROSKYŇA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
4,64 € bez DPH
5,10 €

Návod na prípravu:

  • 160 g fond Maracuja a Broskyňa
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Maracuja a Broskyňa dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2271
Čokoládové šošovičky (pecičky) 150g HoHo
3,09 € bez DPH
3,40 €

Čokoládové šošovičky (pecičky) využijete najmä pri pečení a to napríklad do muffiniek alebo na cookies.

termostabilné (neroztekajú sa tak veľmi ako klasické).

Veľkosť: 5 mm

Kód: 1364
KAKAO holandské extra tmavé 250g HoHo
2,77 € bez DPH
3,05 €

Extra tmavé holandské kakao je výrobok najvyššej kvality. Oceníte ho pri pečení, varení a pri príprave krémov a pudingov. Pri príprave stačí použiť 2/3 množstva ako sa píše v recepte a výsledok bude ešte stále omnoho lepší ako s iným kakaom. 

Oproti obyčajnému kakau je kakao holandského typu tmavšie, má bohatšiu čokoládovú vônu a výraznejšiu chuť. Je vhodnejšie aj pre kakaové nápoje.

Kód: 1075
Čokoládová poleva tmavá NIVES 500g HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Kvalitná čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 500g polevy NIVES
  • 450g stužený tuk CERA
  • 50g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1028
Čokoládová poleva tmavá NIVES 300g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 €

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva tmavá NIVES - stačí pridať olej (stužený tuk) a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer ( čokofóliu ) na 100g čokolády pridáme 30-50g stužného tuku ( CERA).

Použitie:

  • 300g polevy NIVES
  • 270g stužený tuk CERA
  • 30g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Kód: 1027
Čokoládová poleva svetlá POKER 500g HoHo
5 € bez DPH
5,50 €

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 500g poleva POKER
  • 100-150g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1026
Čokoládová poleva svetlá POKER 300g HoHo
3,27 € bez DPH
3,60 €

Kvalitná cukrárska čokoládová poleva svetlá POKER - stačí pridať olej a poleva je hotová. Je vhodná aj na chocotransfer (čokofólia).

Použitie:

  • 300g poleva POKER
  • 60-90g olej

Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Hoci poleva pôsobí redšie ako zvyčajne, po stuhnutí má krásnu farbu a vysoký lesk.

Kód: 1025
Citrusový pektín 70g
Citrusový pektín 70g
Momentálne nedostupné
4,54 € bez DPH
4,99 €

DÁVKOVANIE pri výrobe džemu:

Ovocie sa krátko povarí. Potom sa na 1 kg ovocia pridajú 3 - 4 lyžičky (7 - 10 g) pektínu zmiešaného s 3 - 4 lyžičkami cukru.

Povarí sa 5 minút a potom sa pridá podľa chuti 300 - 600 g cukru. 

Potom sa varí do zhustnutia. 

*Pridanie citrónovej šťavy pomáha tuhnutiu džemov. 

Kód: 1848
Ochucovacia pasta ANANÁS 90g HoHo
2,91 € bez DPH
3,20 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2734
Ochucovacia pasta BANÁN HoHo
3,09 € bez DPH
3,40 €
Kód: 2156
Ochucovacia pasta CITRÓN HoHo
3,18 € bez DPH
3,50 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2159
Ochucovacia pasta ČEREŠŇOVÁ AMARELA 90g HoHo 1
3,09 € bez DPH
3,40 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 3139
Ochucovacia pasta CUCORIEDKY HoHo
3,55 € bez DPH
3,90 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2166
Ochucovacia pasta GRANÁTOVÉ JABLKO HoHo
3,05 € bez DPH
3,35 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2164
Ochucovacia pasta JAHODY HoHo
2,95 € bez DPH
3,25 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2167
Ochucovacia pasta LESNÉ PLODY HoHo
3,45 € bez DPH
3,80 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2157
Ochucovacia pasta LIMETKA HoHo
3,09 € bez DPH
3,40 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2170
Ochucovacia pasta MANGO HoHo
3,23 € bez DPH
3,55 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2169
Ochucovacia pasta PISTÁCIA 90g HoHo
4,18 € bez DPH
4,60 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta. Pastu pridávajte postupne podľa chuti - pozor, pasta je veľmi silná!

Kód: 3812
Ochucovacia pasta POMARANC HoHo
2,86 € bez DPH
3,15 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2168
Ochucovacia pasta ZELENÉ JABLKO HoHo
3,05 € bez DPH
3,35 €

1 balenie ochutí 0,8 - 1 kg krému, šľahačky, zmrzliny a 2 - 3 kg cesta.

Pastu pridávajte postupne podľa chuti. 

Kód: 2161
Burizóny v mede
4,91 € bez DPH
5,40 €

VÝHODNÉ VEĽKÉ BALENIE!

Pomocou burizónov rýchlo ozdobíte alebo posypete tortu. Sú vhodné aj ako náhrada orechov.

Burizóny sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s alergiou na orechy a arašidy.

Kód: 2324
Glukóza sirup 800g
6,50 € bez DPH
7,15 €

Glukóza - sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.

Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Kód: 1365
Želé zelené jablko
3,59 € bez DPH
3,95 €

Prípravok na výrobu domáceho želé vo výhodnom balení.

Želé stačí len ohriať na určitú teplotu, (pridať kúsok kyseliny citrónovej rozpustenej vo vode), vyliať do formy a máte hotovo. Želatina stvrdne veľmi rýchlo - za pár sekúnd.

NÁVOD:

  • 700 g želé - zelené jablko
  • 7 g kyselina citrónová
  • 7 g voda

Želé zahrejte vo vodnom kúpelina teplotu 85°C a zľahka primiešajte 50%-ný roztok kyseliny citrónovej. Rýchlo miešajte, kým nevznikne homogénna hmota.

Nalejte do foriem a nechajte tuhnúť 5 - 10 minút. Potom posypte cukrom a krájajte ľubovoľné tvary a opäť pocukrujte. 

Kód: 1100
AGAR želatína z morských rias 50 g
24,64 € bez DPH
27,10 €

Agar je výborným prirodzeným želírujúcim prostriedkom s veľmi jemnou chuťou. Je veľmi výživná, pretože obsahuje mnoho minerálov. Agar sa pripravuje z červenej riasy gelidium. Agar vytvára hutnejšie želé než iná želatína a je stabilnejšia.

Je úplne rastlinného pôvodu a je bez kalórii.

Prirodzený agar je bohatý na jód a stopové prvky. V minulosti bol používaný ako mierny preháňajúci prostriedok, pričom môže byť zosilnený účinok pridaním zázvorovej šťavy.

Požitie nájdete dole.

Kód: 4936
Bezlepkové halušky v prášku 300 g
2,55 € bez DPH
2,80 €

Bezlepkové halušky v prášku sú vyrobené z prirodzene bezlepkových a bezpšeničných surovín. Neobsahujú laktózu, sóju ani vajcia.

S touto zmesou si bezlepkové halušky pripravíte za pár minút. Stačí pridať vodu a zamiešať. 

Vyrobené na Slovensku.

 

Kód: 4639
Bezlepkové palacinky v prášku 250 g
1,55 € bez DPH
1,70 €

Bezlepkové palacinky v prášku sú vyrobené z prirodzene bezlepkových a bezpšeničných surovín. Neobsahujú laktózu.

S touto zmesou si bezlepkové palacinky pripravíte za pár minút. Stačí pridať vodu, zamiešať a nechať odstáť 10 minút.

Vyrobené na Slovensku.

 

Kód: 4640
Bezlepkové piškóty podlhovasté Savoiardi NUTRI FREE 150g 2
Bezlepkové piškóty podlhovasté Savoiardi NUTRI FREE 150g
Čakáme na naskladnenie tovaru. Nastavte si SLEDOVANIE a pošleme vám email, keď bude tovar dostupný
5,27 € bez DPH
5,80 €

BEZ LAKTÓZY! Sladké, ľahké a tradičné Savoiardi sú dlhé piškóty, vyrobené špeciálne tak, aby mohli byť namáčané. Sú ideálne na prípravu klasického aj nadčasového Tiramisu.

Kód: 1813
Fond ČOKOLÁDA 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
11,18 € bez DPH
12,30 €

 Návod na prípravu (polovičná dávka):

  • 250 g fond Čokoláda 
  • 200 ml voda
  • 1 kg rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Čokoláda dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1759
Fond LESNÉ OVOCIE 500g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
12,77 € bez DPH
14,05 €

Návod na prípravu (1/3 dávka):

  • 160 g fond Lesné ovocie
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu hladkého krému. 

Výrobky naplnené plnkou Lesné ovocie dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 1757
Fond MALINA 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
13,77 € bez DPH
15,15 €

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Malina
  • 130 až 150 ml voda
  • 700 g rastlinnej polovyšľahanej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s polovyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Malina dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2220
Fond NEUTRAL 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) HoHo
7,23 € bez DPH
7,95 €

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Neutral
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Neutral dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2200
Fond VAJEČNÝ LIKÉR 160g (ochutený stabilizátor šľahačky na prípravu plniek do zákuskov, dezertov a toriet) Ho
9,45 € bez DPH
10,40 €

Návod na prípravu (základná malá dávka):

  • 160 g fond Vaječný likér
  • 160 ml voda
  • 800 g rastlinnej šľahačky (napr. Gamaro, Rosette)

Fond zmiešajte s vodou. Túto zmes dobre premiešajte s vyšľahanou rastlinnou šľahačkou a nechajte 5 minút postáť. V prípade, že je plnka hustá, zľahka primiešajte vodu podľa potreby, aby výsledná plnka mala konzistenciu krému. 

Výrobky naplnené plnkou Vaječný likér dajte na 1 hodinu do chladničky, aby stuhli. 

POZOR: plnku nikdy veľa nešľahajte, aby neklesla. 

Kód: 2218
Glukózový sirup WILTON 94 ml
Glukózový sirup WILTON 94 ml
Momentálne nedostupné
2,27 € bez DPH
2,50 €

Glukózový sirup sa používa sa pri výrobe tureckého medu, poťahových hmôt a rôznych druhov cukroviniek.

Dokonca si pomocou nej vyrobíte aj plastickú čokoládu na poťahovanie a modelovanie.

Kód: 4813
Glycerol WILTON 59 ml
2,45 € bez DPH
2,70 €

Glycerol alebo Glycerín je hustá kvapalina, bez výraznej vôňe s mierne sladkou chuťou. Je súčasťou predovšetkým rastlinných tukov, najväčšie množstvo glycerolu vzniká ako vedľajši produkt pri  priemyselnom spracovaní repkového oleja.

Používa sa:

  • ako sladidlo napr. v šľahačkách
  • ako zmäkčovadlo v želé, žuvačkách a iných cukrovinkách
  • na zvláčnenie poťahovej hmoty
  • na dodanie lesku poťahovej hmote

Vo fľaštičke sa nachádza 59 ml glycerolu.

Kód: 4815
Gum tragacanth prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt 25g
5,91 € bez DPH
6,50 €

Gum tragacanth - prípravok na tvrdnutie modelovacích hmôt

Prírodné zahusťovadlo.

Používa sa do poťahovacích a modelovacích hmôt. Výborná do hmôt na prípravu jedlých kvetov. Hmota po pridaní prášku tragacanth rýchlejšie schne, je pevná a pekne drží tvar.

Počas miesenia sa cesto stane poddajným, dobre sa s ním pracuje.

DÁVKOVANIE:

  • 1 čajová lyžička na 250g hmoty

Hmotu s práškom dobre premiešajte a zabaľte ju do potravinárskej fólie. Nechajte odležať cez noc vo vzduchotesnej nádobe.

Kód: 3916
Ochucovacia pasta  MARAKUJA Passion Fruit 120g
4,45 € bez DPH
4,90 €

Ochucovacia pasta MARAKUJA Passion Fruit sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Kód: 1233
Ochucovacia pasta MÄTA 100g
4,09 € bez DPH
4,50 €

DOBA SPOTREBY do 31.01.2023 

Ochucovacia pasta MÄTA sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a tým dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Kód: 4468
Ochucovacia pasta MOCHITO 100g
4,36 € bez DPH
4,80 €

Ochucovacia pasta MOCHITO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády, Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú lahodnú chuť vášej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Kód: 4469
Ochucovacia pasta JABLKO 100g
5,09 € bez DPH
5,60 €

Ochucovacia pasta JABLKO sa dá použiť na ochutenie rôznych náplní ako sú: šľahačky, krémy, zmrzliny, čokolády. Sú vhodné aj pre pridanie do cesta a dodajú chuť vášej piškóte alebo koláčiku. 

Ak pečiete pri vysokých teplotách (nad 200 °C) pridajte viac pasty, keďže vysoká teplota oslabuje intenzitu príchute.

Kód: 4467
Ochucovacia pasta PEPERMINT 100g
Ochucovacia pasta PEPERMINT 100g
Ukončený predaj tovaru
4,09 € bez DPH
4,50 €

Pepermintová pasta ideálna na ochucovanie krémov, plniek, šľahačky, zmrzliny a ganache.

Pasta je tiež vhodná na ochutenie piškótového a muffinového cesta. Pre najlepšie zachovanie chuti nepečte pri teplote vyššej ako 200°C.

Pridávajte postupne podľa požadovanej chuti.

Kód: 3974
Poleva tmavá kocky 500g
3,86 € bez DPH
4,25 €

Kvalitná čokoládová poleva - stačí pridať olej (stužený tuk) podľa receptúry a poleva je hotová. Všetko nasypeme do misky a zohrievame vo vodnom kúpeli, miešame, kým sa všetka hmota nespojí v krásnu lesklú polevu.

Vhodné pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Čokoládové kocky obsahujú minimálne 40,7 % kakaovej sušiny, z toho 25,6 % kakaového masla a 15,1 % hmotnosti beztukovej kakaovej sušiny.

 

Kód: 2433
POSYP Burizóny v mede 50 g
1,55 € bez DPH
1,70 €

Pomocou burizónov rýchlo ozdobíte alebo posypete tortu. Sú vhodné aj ako náhrada orechov.

Burizóny sú vhodné aj pre celiatikov a ľudí s alergiou na orechy a arašidy.

Kód: 1013
Rýchly a chutný vanilkový puding bez varenia 500g
9,27 € bez DPH
10,20 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 2378
Rýchly vanilkový puding bez varenia
78,45 € bez DPH
86,30 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

Balenie: papierové vrece vo vnútri s igelitom

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 4881
Rýchly vanilkový puding bez varenia
34,14 € bez DPH
37,55 €

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.

Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.

Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.

Balenie: plastové vedierko v vrchnákom

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 2081
Vínny kameň 80 g
Zdravšia varianta výrobku
4,18 € bez DPH
4,60 €

Vínny kameň - Cream of tatrar sa využíva rovnako ako kypriaci prášok. Neobsahuje fosfáty a ťažké kovy - čo ho robí zdravšou variantou. Je vhodný aj pri bezlepkovej diéte.

Vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe vína.

 

Kód: 4518
Zmes na výrobu špicov (na tukový kakaový krém) 500g HoHo
90 € bez DPH
99 €

Bojíte sa robiť špice, lebo je to vraj náročné?

S našou zmesou na špice a náplňou do špicov, ktorú tiež nájdete v našom obchode, to zvládnete ako profesionál! 

 

RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Kód: 1853.1