Kvások ražný sušený BIO 30g
Kód: 2861Súvisiaci tovar

Pokiaľ chcete piecť bez kvasníc, musíte kvások oživiť pridaním múky a vody a nechať vzísť, ideálne aspoň dvakrát.
Pokiaľ chcete kvások iba pre zlepšenie chuti cesta, pridajte ho v suchom stave.

Zmes drvenej rasci, mletého fenikelu a koriandra rozvonia Vaše chlebíky a dodá im lahodnú chuť.

Upečte si domáce žemle a kaiserky ako profesionálni pekári!
S touto pomôckou si na vytvarovanú guličku cesta naznačíte tvar kaiserky. Môžete posypať ľanovými alebo sezamovými semienkami, prípadne hrubozrnnou soľou (všetko nájdete aj u nás).
Rozmer: viď obrázok
Materiál: plast
Farba: žltá, biela, hnedá, modrá, ružová (podľa dostupnosti)

Podložka je okrem grilovania vhodná aj na plech namiesto papiera na pečenie. Môžete na nej piecť chlebík, buchty, zapekané jedlá alebo mäso.
Materiál: teflón
Rozmer: viď obrázok

Podložka je okrem grilovania vhodná aj na plech namiesto papiera na pečenie. Môžete na nej piecť chlebík, buchty, zapekané jedlá alebo mäso.

Upečte si domáce žemle a kaiserky ako profesionálni pekári!
S touto pomôckou si jednoducho na vytvarovaný bochník cesta naznačíte tvar pletenky a nemusíte nič zapletať. Môžete posypať ľanovými alebo sezamovými semienkami, prípadne hrubozrnnou soľou (všetko nájdete aj u nás).
Rozmer: viď obrázok
Materiál: plast
Farba: modrá, žltá, ružová, biela, hnedá (podľa dostupnosti)

Materiál: celulóza
Priemer: 28,3 cm
Viac o ošatke sa dozviete dole v detailných informáciách. Kalkulačku na výpočet veľkosti ošatky nájdete na hlavnej stránke TU.

Materiál: celulóza
Rozmer: 27,5 x 15,5 x 7,5 cm
Viac o ošatke sa dozviete dole v detailných informáciách. Kalkulačku na výpočet veľkosti ošatky nájdete na hlavnej stránke TU.

Materiál: celulóza
Priemer: 25,5 cm; výška 7,5 cm
Viac o ošatke sa dozviete dole v detailných informáciách. Kalkulačku na výpočet veľkosti ošatky nájdete na hlavnej stránke TU.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.