KIWI gél 1 kg
Kód: 3783Súvisiaci tovar

V LETNÝCH MESIACOCH posielame šľahačky NA VLASTNÚ ZODPOVEDNOSŤ, kvôli vysokým teplotám.
GAMARO - rastlinná smotana vynikajúcej chuti s veľkým nášľahom (3 až 4-násobne), vhodná na plnenie a zdobenie cukrárskych výrobkov. Hotová plnka je ľahká - nadýchaná a omnoho menej kalorická, ako plnky pripravené s mascarpone.
Využijete ju na plnenie veterníkov, všetkých druhov krémešov, na Pavlove tortičky a všade tam, kde ste zvyknutý používať živočíšnu smotanu. Do vyšľahanej smotany môžete pridať aj rôzne fondy, ochucovacie pasty, pudingové krémy, alebo ovocné náplne.
Vyšľahaná šľahačka, ale aj krémy a plnky pripravené zo šľahačky GAMARO sú vhodné aj na mrazenie.
NÁVOD:
Na každých 500 ml šľahačky pridajte postupne 100 ml studenej vody v tom momente, kedy šľahačka začína hustnúť. Po pridaní vody ešte šľahajte ďalej - šľahačka zväčší svoj objem a je krásne nadýchaná.
Otvorenú nevyšľahanú smotanu skladujte v chlade do 6°C.
OBSAHUJE MLIEČNU BIELKOVINU (viď zloženie pod receptom).
RECEPTY NÁJDETE DOLE V DETAILNÝCH INFORMÁCIÁCH ⬇

Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Puding pripravený z tejto Zmesy na rýchlu prípravu vanilkového pudingu BEZ VARENIA, má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Piškotová zmes je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 10 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 8 tenkých plátov alebo 4 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Svetová špecialita!
Red Velvet torta, v preklade „Červený zamat“ pochádza údajne z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria. Nechajte sa aj vy okúzliť červenou farbou korpusu, ktorá krásne kontrastuje s bielym krémom.
Okrem torty môžete zmes použiť aj na red-velvet rolády, muffin, cupcake alebo rezy.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Buttercream - zmes na maslový krém
Zmes na jednoduchú prípravu lahodného maslového krému. Je vhodný na plnenie toriet a zákuskov a taktiež na zdobenie cupcakes.
Na ochutenie Vám odporúčame naše extra silné ochucovacie pasty, nájdete ich TU.
Návod nájdete dole v detailnom popise.

Špeciálna zmes na prípravu cukrárskej jemnej piškóty, akú z bežných surovín neupečiete!
Zmes na piškótové cesto je vhodná na pečenie tortových korpusov a piškótových plátov na zákusky. Odporúčame plniť šľahačkovými plnkami, ktoré zvýraznia chuť lahodnej piškóty.
KOĽKO PLÁTOV NAPEČIEM Z TEJTO HMOTY?
Okrúhle: 5 plátov veľkosti Ø 23 cm
Obdĺžnik: 4 tenké pláty alebo 2 hrubšie pláty veľkosti 20x30 cm. Maxi plech veľkosti 30x40 cm = 2 tenké pláty alebo 1 hrubší plát
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Zmes na mrkvový koláč s ktorou upečiete svoj vlastný mrkvový koláč jednoducho a rýchlo. Pre lepšiu chuť môžete do zmesi pridať aj vlašské orechy alebo namočené hrozienka.
Návod na prípravu:
Predhrejte rúru na 175°.
Zmiešajte 500 g zmesi s 80 ml vody, 3 vajcami (150 g), 150 ml rastlinného oleja a 150 g nastrúhanej mrkvy. Miešajte 5 minút.
Vylejte zmes na vymastený plech a pečte v strede rúry dozlatista približne 50-60 minút.

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
Z tejto zmesi môžete pripraviť aj tortové korpusy ktoré potrebujete neskôr naplniť pretože sú dlho vláčne. Osvedčili sa nám aj na kokosové ježe a rôzne čokoládové rezy , plnené ľahkými krémami ktoré pripravíte za 5 minút.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Chcete pozdvihnúť svoje pečenie na vyššiu úroveň? Potom musíte vyskúšať túto čokoládovú zmes, s ktorou budú vaše zákusky EXTRA JEMNÉ!
Tajomstvo sa skrýva v špeciálnom kypriacom prášku, ktorý nie je bežne dostupný v obchodoch. Vláčnosť zmesi zabezpečuje xantánová guma, ktorá sa získava kvasením cukru.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.

Panna Cotta mix je zmes na tepelnú prípravu panna cotty krému. Príprava je veľmi jednoduchá.
Jedno celé balenie vám vystačí na prípravu 6,5 až 7,5 dávok pripravených podľa návodu nižšie.
Z celého balenia pripravíte 50 až 60 ks 130 ml pohárikov naplnených do 2/3 hotovou Panna cottou, alebo 120 až 130 ks 65 ml pohárikov naplnených hotovou Panna cottou.
Ak pohárik chcete zatvoriť bude sa vám hodiť vrchnáčik k poháru na Panna Cottu, na dozdobenie zasa čokoládky s nápisom PANNA COTTA.
No a na servírovanie a samotné maškrtenie dobre poslúžia naše EKO lyžičky do pohárikov
Ďalšie menšie poháriky nájdete tu:
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty-priesvitny-20-ks-65ml/
- https://www.obchodikuvierky.sk/pohare-a-pribory/poharik-na-dezerty-na-stopke-priesvitny-15-ks-100-ml--na-panna-cottu/
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty-priesvitny-50-ks-60ml/
- https://www.obchodikuvierky.sk/plastove-obaly/poharik-na-dezerty--panna-cotta--mousse--priesvitny-20-ks-65ml/
NÁVOD NA PRÍPRAVU jednej dávky:
- 130 g Panna Cotta mix
- 1 liter smotana
alebo "lahšia" verzia
- 150 g Panna Cotta mix
- 500 ml mlieko
- 500 ml smotana
Priveďte do varu smotanu (alebo smotanu+mlieko), odstavte nabok a pridajte Panna Cottu zmes. Dobre premiešajte metličkou, aby sa vám neurobili hrudky. Nalejte do pohárikov a dajte minimálne na 4 hod. do chladničky.
Hľadáte pekné poháriky na panna cottu? Neprehliadnite našu ponuku: (kliknite TU)

Nenahraditeľný pomocník pre tých, ktorý chcú upiecť viac za menej času. Využijete ho hlavne na prípravu krémových plniek namiesto vareného pudingu, ale aj na ochutenie šľahačky napr. do veterníkov, alebo iných krémov, kde ste doteraz používali varený puding.
Z tejto zmesi pripravíte chutný vanilkový puding a navyše bez varenia. Má jemnú chuť a správnu konzistenciu pre všetky cukrárenské výrobky.
Navyše disponuje vynikajúcou odolnosťou pri pečení.
RECEPT je nižšie na stránke v podrobnom popise.
Podrobný popis
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Náplne, džemy, plnky |
---|---|
Lepok/glutén: | bez lepku |
Laktóza/mlieko: | bez laktózy |
Vajcia: | bez vajec |
Sója: | bez sóje |
Sezam: | bez sezamu |
Orechy: | bez orechov |
Arašidy: | bez arašidov |
? Zloženie: | kiwi - kusové ovocie (40%); ovocný pretlak (jablko); glukózovo-fruktózový sirup; modifikovaný škrob: acetylovaný škrobový adipát; cukor; voda; kyselina citrónová; aróma; konzervačná látka: sorban draselný; farbivo: meďnaté komplexy chlorofínov; zahusťovadlo: guma gellan |
Skladovanie: | skladovať na suchom a chladnom mieste do 25°C, po otvorení uchovávať v chlade a spotrebovať do 14 dní |
Krajina pôvodu: | Česká republika |

Ovocné pyré ČUČORIEDKA je pasterizované pyré, obsahuje 100% čistého ovocia.
Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom ovocia. Obsahuje len ČUČORIEDKU a nič iné. Ovocné pyré ČUČORIEDKA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.

Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocný ríbezlový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...

Ovocné pyré vysokej kvality so 100% obsahom čistého ovocia. Obsahuje len MARAKUJA a nič iné. Ovocné pyré MARAKUJA nie je ničím sladené, neobsahuje žiadne prísady ani konzervačné látky.
Použitie: do tartaletiek, na cheesecake, na ovocné rezy a torty, na výrobu zdravých domácich gumených cukríkov, do smoothie a cereálií, na ovocné omáčky a polievky, na prípravu ovocnej náplne do francúzskych dezertov, na prípravu zdravej zmrzliny, nanukov alebo ovocnej drene. Je len na vás, na čo všetko ho použijete.
Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujte do 1 týždňa.
AKCIOVÉ KUSY majú dobu minimálnej trvanlivosti do 1.8.2023, čo znamená, že pyré nebude mať zmenenú kvalitu a môžete ho použiť minimálne 1-2 mesiace po tomto dátume. Dobu trvanlivosti predĺžite skladovaním v chlade.

Ovocná náplň FRUITFUL VIŠŇA, obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Výhodné veľké balenie - ovocný gél višňa, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Ovocná náplň FRUITFUL JAHODA obsahuje vysoký podiel pravého ovocia - až 70%. Špeciálne upravené ovocie nekvasí ani v krémoch s obsahom mlieka. Najvyššia kvalita ovocia od spoločnosti Zeelandia pre domáce aj profesionálne využitie.
Náplň je vhodná do košíčkov, tartaletiek, alebo ako samostatná vrstva ovocia.
Výborná je tiež do krémov pripravených s marcarpone na plnenie dezertov, alebo toriet.
V ponuke máme aj menšie 300 g balenie.
Balené v konzerve s uzatváracím vekom. Jednoduché skladovanie po otvorení.

Ovocná náplň vhodná k premazaniu cukrárskych výrobkov ako linecké pečivo, košíčky, čajové pečivo, koláče z lineckého cesta, rolády, torty...

Výhodné veľké balenie - jahodový gél, ktorý obsahuje až 45 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Výhodné veľké balenie - malinový gél, ktorý obsahuje 25 % podiel ovocia. Ovocný gél je oveľa kvalitnejší ako obyčajný džem.
Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku. Môžete ho dať aj do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek.

Ovocný čučoriedkový gél, ktorý obsahuje až 60% podiel ovocia. Dajte ho napríklad do šľahačky a spravíte skvelú plnku do torty za minútku.
Vhodný do zákuskov, toriet, dezertov, šľahačiek,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.